• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece uykusundan aniden kalkıp ışığı açıp anlamsizca saga sola bana bakan koca Delirmek üzereyim :(

:) benim eşimde yapar aynısını ama ben alıştım bide hergün olan birşey değilki çok yorgun olup kafasına birşey taktığında yapıyor bende gülüyorum :) eşim hatırlıyor ne yaptığını biliyor ama uyku sersemi cevap veremiyor geçen gece uyanmış üstümden yorganı aldı napıyorsun dedim şşşşt dedi sessiz ol işareti yaptı hani her şey kontrolüm altında işareti vardır ya aynen öle yaptı sonra yatakta bişiler e vurdu çarşafa sardı bunu nereye koyacam dedi neki diom cevap vermiyo gözler açık ama biliyom uyuyor kaldırma ben kaldırım dedim yattı uyudu :) sabah sordum böcek vbardı rüyamda onu öldürdüm diyo sanada anlatacam bir türlü kelimelr çıkmıyo diyor :) nbendede karabasan var sırt üstü yatınca boğulurum eeşimde buna aalıştı uyanıp aşkım yan yat diyo beni dönderiyo sarılıp dua okuyo ikimizde uyuyoz :) körler sağırlar birbirini ağırlar :)

Ayy ne güldüm siz cok yasayın emi :)

aynısı bizde de var yorumları gelmeye başlamış:KK45:

adam gündüz karısı mutfakta yemek hazırlarken bıçak alıp sırtına saplamaya çalışır gibi manasız hareketler yapıyormuş.bu da var mıydı sizin kocalarda ya da akrabalarda?

aynısı kendisinde ya da kocasında olan da doktora gitsin zaten.. sadece gece kalkmak bile olsa hiç normal bir durum değil..

Belki siz halüsinasyon görüyorsunuzdur. :KK64:Ciddi söylüyorum.

Değilse, 2 yıl o evde nasıl yaşayabildiniz? Uyku dışında ilişkiniz, iletişiminiz nasıl merak ettim doğrusu. Her ikinizin de uzman desteği almanız gerekiyor.

Stresten oluyor, cok korkacak bir sey drgil, esimde de olur bazen, bana kizar falan, kalkar bos bos bakar. Bazilari da ayy sen bu adami nasil cektin moduna girmis ona sasirdim, hayat arkadasi degil mi, her zaman yaninda olacak tabi, tamam stresini azaltmak varsa bir problemi destek almak lazim da, adam da naapsin, bi de ona sormak lazim ne halde.
Sizin Eşinizin stresten olabilir ama konu sahibinin eşi gündüz de öyle hareketler sergiliyormus arkasından bıçak sapları gibi hareketler yapıyormuş Ayrica doktor randevularindan jaciyormus
Ee bir gece uykusunda oldururse de aman nolacak canım hayat arkadaşı değil mi mi diyeceksiniz
Lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım

Sen kesinlikle onu ikna et güzelce, bir şekilde doktora götür. Çok bariz birşeyi var belki rahatsız ediyorlardır belki üzerinde birşeyi vardır. Hani en azından bir hocaya rahat uyuması için duada yazdırabilirsin. Sana da yazık insan uyuyamaz böyle.

eşinizin destek alması lazım, gayet normal böyle şeyler. bilinenin aksine insanşarın çok büyük bir kısmı yapıyor bunları

Sorunlarimiz cook eski bir konum var genel hatlariyla Orada yaziyor ama yinede herseye rağmen baska yerde yatmiyim sabir et die die artik canima tak etmis bir noktadayim.
Bu Gece 12 gibi yattik.saat suan 2 civari.ve bu 2 saatlik sure icinde kocam olacak paldir kuldur tam 5 sefer kalkti.boyle yuregine incek gibi olurda kalp atislari hizlanirya insanin bu duyguyu 5 sefer yasadiktan sonra suan salonda kanepede kivrilip ve ağlayarak şunları yazıyorum. Icimde tuhaf bir korku uyuyamadim zaten ben ama o horuldarken bianda paldir küldür
.kalkti ışığı açtı saga sola baktı yatti.
.kalkti isigi acti paniklemis bir sekilde noluya ya nolu yaaa dedi yatti.
.kalkti isigi acti durdu bana bakio beni uyuyo sanio gozlerim kisik izliyorum napcak diye bende hani boyle bir kafa haraketi olur ya gostercem sana gununu gibi haraket kafayi asagi yukarı haraket ettirerek yüzüme bakiyor hemen açtım gozumu sabir sabir dedi yatti.
.Kalkti ışığı açtı köpek dedi ardindan turnak makasini aldi yataga oturdu egildi bir tirnak kesti sanirsam isigi kapatti yatti.
.kalkti isigi acti saga sola bana bakti yatti.
Veee benn yeter artik dedim ve salona geldim.korkuyorum bu adamin nesi var.delimi baska birseymi var.2 yildir hemen hemen her gece boyleyiz daha enterasan haraketler yapmisligida var.
Yattigi odanin kapisini kapattim kapi acilirsa filan ses yapsin diye ki cikarsa yanima gelirse sessizce korkarim cok.
Boyle iste yarin ise gidicem saat kac olmus hala uyuyamadim nasil uyunurki paranoyak olmaya basladim bu adam bunlari yaparken uyurgezer gibi ya bana kötü birsey yaparsa.....
Kendısıne anlatınca ne reaksyon verıyor sabah?bu cıddı bır olay uyku halınde sıze zarar da vere bılır.ya anlasın bır psıkologa gıdın yada bır dua falan okut.ben ınanmıyorum boyle seylere ama bırılerı sıze koruluk olsun dıye buyu falan da yaptıra bılır.son ıkı yılda boyle olduysa bır sorun var

Valla şizofren bir ablayla yaşayınca baya bilgi sahibi olunuyor :KK66:
Evet ağır bir rahatsızlıktır ama böyle böyle başlar...
Valla şizofren bir ablayla yaşayınca baya bilgi sahibi olunuyor :KK66:
Evet ağır bir rahatsızlıktır ama böyle böyle başlar...
Valla canım ailesinde bu sorunu yaşayan bir tek sen değilsin.Şizofrenin gece aniden uyanmalar haricinde çok daha baskın belirtileri olur.

Korktum resmen. Ay ciddi anlamda rahatsızlık duyuyorum şuan korkudan. Mümkün değil oturamazdım ben o evde o adamla.. Deli bu adam resmen. Gibisi acabası falan fazla yani.
Psikiyatra falan götürün. Yada siz danışın. Ay çok tuhaf. Katlanılması mümkün olmayan bi durum:KK43:

Ay korktum vallahi yanında uyuma kendini duzeltene kadar başka yerde kalsın her an birşey olacak diye kalinmaz

Sorunlarimiz cook eski bir konum var genel hatlariyla Orada yaziyor ama yinede herseye rağmen baska yerde yatmiyim sabir et die die artik canima tak etmis bir noktadayim.
Bu Gece 12 gibi yattik.saat suan 2 civari.ve bu 2 saatlik sure icinde kocam olacak paldir kuldur tam 5 sefer kalkti.boyle yuregine incek gibi olurda kalp atislari hizlanirya insanin bu duyguyu 5 sefer yasadiktan sonra suan salonda kanepede kivrilip ve ağlayarak şunları yazıyorum. Icimde tuhaf bir korku uyuyamadim zaten ben ama o horuldarken bianda paldir küldür
.kalkti isigi acti durdu bana bakio beni uyuyo sanio gozlerim kisik izliyorum napcak diye bende hani boyle bir kafa haraketi olur ya gostercem sana gununu gibi haraket kafayi asagi yukarı haraket ettirerek yüzüme bakiyor hemen açtım gozumu sabir sabir dedi yatti.
.Kalkti ışığı açtı köpek dedi ardindan turnak makasini aldi yataga oturdu egildi bir tirnak kesti sanirsam isigi kapatti yatti.
Veee benn yeter artik dedim ve salona geldim.korkuyorum bu adamin nesi var.delimi baska birseymi var.2 yildir hemen hemen her gece boyleyiz daha enterasan haraketler yapmisligida var.
Yattigi odanin kapisini kapattim kapi acilirsa filan ses yapsin diye ki cikarsa yanima gelirse sessizce korkarim cok.
Boyle iste yarin ise gidicem saat kac olmus hala uyuyamadim nasil uyunurki paranoyak olmaya basladim bu adam bunlari yaparken uyurgezer gibi ya bana kötü birsey yaparsa.....
arada ne bir açıklama ne bir özür var karı kocalık ilişkisi kalmamış olmuyorsa boşan

Ben okurken korktum sen nasıl yatıyorsun birlikte vallahi bravo
Psikolojik bir rahatsızlığı olduğu kesin gibi ve sanırım ailede biliyor ama konduramıyorlar
Ama böyle hayat geçmez belkide bir gece Allah korusun sizde hayat bırakmaz

Aynı durum benim eşimde de var. Gece kalkar kaç defa konuşur bişeyler yapar. Ben de ilk başlarda korkuyordum. Gerçi şimdilerde azaldı. Bana gündüz tembihler hatta kalkarsam yatır kontrol et diye.

Bi keresinde benim Boğaz'ımı bi tuttu bişey çıkarmaya çalışıyor:) ölüyorum sandım. Ama o beni kurtarmaya çalışıyor rüyasında ne görüyorsa artık. Ama ben az kalsın ölüyordum.

Back
X