Gece Uyumak Bilmeyen Nisan Bebişleri ve gece Uyuyamayan Nisan Anneleri Buraya :)) :(

Prm.Oznur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
765
2
96
İstanbul
ee nisan anneleri uyku düzeniniz nasıl off bizim cadı kızımız çook huysuz gece 12 oldumu uyanıyor hiçç uyumuyor taaki sabah 6 ya 7 kadar ayaktayız ya bir bebek böyle olurmu?:uhm: gündüzde akşama kadar uyuyor nasıl normale döndürücem anlamadım bütün gece ben böyle gözlerimi zor tutuyorum :1shok: oda bana böle arasıra sırtıyor :teytey: bazende böle aglıyorr senağlama napcaz bu tontişle bilmiyorumm
peki nisan anneleri nisan bebişlerimizin düzeni nasıl ? bebişler gece uyuyormu? benim gibi uykusuz olan varmı gecen gün gece başım okadar çook döndüki çook fenaydım başım felaket agrıyor.

canim masallah benim kizim cok uslu gece 12 de bi emiyor taki sabah 4 e kadar uyanmiyor. tam 4 de uyaniyor yine emiyooooo ve saat 7ye kadar bi daha uyanmiyor:)

darisi basina insallah

benimkide 4te uyaniyor emiyor en az 7ye kadar bazen 6da oluyor dr dedi uygula istersen bizde ise yaradi gece banyosunu yaptir ve doyurana kadar emzir ama iyice doysun cunku gece kadinlarin hormon seviyesi dusermis seninkide kiz bebek ben 2 3 gece yaptim duzene girdi birde ellerine eldiven takma sana dokunsun umarim faydasi olur

ne güzel ya kızlar sizinkiler mışıl mışıl uyuyor maşallah nazar degmesinn
inşallah darısı başımıza ama çözdüm ben neden oldugunu gazımız varmış ondan öyle oldu bu gece güzel uyudu zinco kullanıyorduk ilk gün işe yaradı fakat sonrasında rahatlatmadı kızımı ve şimdi metsil damlaya geçtik oo çok iyi geldi birde milupanın rezene çayınıda kullanıyoruz dünden beri çook iyi emiyor uyuyor bebiş dogdugundan beri ilk defa bukadar rahattı a.s.

ben de metsil kullanıyorum sabah akşam 7 şer damla 1 ay sonra daha bi düzene girer benimki 55 günlük ve 4 gündür saat 10 30 da yatıyor sabah 5 te kalkıyor sonra 8 e kadar uyuyor maşallah...

pekı arkadaslar merak ettıgım bısey var bu kadar uyuyor bebıslerınız emmıyor sekerı dusmezmı benımkı dort saat uyuyor ben cok uzuluuyorum emmedıgı ıcın sızce normalmı bu durum benımkı bıraz kucuk dogdu o yuzden kafam karısık uyusamı bebıs yoksa kaldırıp emzıreyımmı sızce.sey bıde tecrubelı olan varsa solese kacıncı ayda gazını kendılerı cıkarmayı becerıyorlar

normalde uyaniksa her istediginde ama uyuyorsa 3saatte bir uyanip emmesi gerekiyor eger uyanmazsa sen uyandiricakmissin dun dr soyledi altini ac hemen uyaniyorlar oynayarak konusarak severek uyandir emzir cok uyumasina izin verme benim kizimda oyleydi simdi uyandiriyorum bu hafta 8gun icinde 400gr almis heleki seninki kucuk dogmus beslenmeye ihtiyaci cok

o dedğiniz gündüz için geçerli geceleri uyandırmıyoruz şekeri düşecek kadar acıksa zaten uyanıp ağlıyorlar böylece gece gündüz farkını öğreniyorlar gece kaka yapmadığı müddetçe altını açmayın uyandırmayın derim yoksa gece gündüz ayrımına varamaz :)

benim bebeğimde gündüzleri uyuyor saat 8 gibi mızıklamaya başlıyo ve 12 kadar devam ediyor.sonra uyuyo saat sabah 5 de kalkıyor emizirip tekrar yatırıyorum saat 7 gibi kalkıyor.ama dün değiştirdi saatini akşam uyudu tam biz yatarken mızıkladı ve 1 saat ağladısenağlama ah ah geçecek bu günlerde geçecek:çok üzgünüm:

benımkıde gece uyumuyor bırde kaka yapıyor cıglık cıglıga altını degıstırıyorum...

gunduzlerı uyuyorr

benim kızımda gündü<leri güzel uyuyor.uyandırıp emziriyorum.ama geceleri çıldırtıyor beni:) akşam 11 gibi uyanıyor gecenin 1.30 una kadar ara ara ağlayıp duruyor.gaz problemi var .sonra 4 e doğru uyanıyor gerisi allah kerim saatte bir kalkıyor.allahtan sabah o kadar uykusuz kalmama rağmen kendimi kötü hissetmiyorum.allah gücünü veriyor sanırım

Benim kizima nazar degdi valla.Gece 12 de emzirip altini degistirip yatiriyordum saat 4 e kadar uyuyordu sonra kalkiyordu yine emzirip altini aciyordum sonra saat 8 e kadar uyuyordu.Ama simdi 2 saatte bir uyaniyo ve sebepsiz aglamaya basliyo bazen gazi oluyo.Valla cok bunaldim bu siralar havalarda sicak yavrum agladikca canim yaniyo.

bizde geceleri uykusuz geçiriyoruz meme bir yerde ben bir yerde buluyorum kendimi korkuyorum valla oğlumu ezerim diye o kadar uykusuzluğa dayanamıyorum.gündüz birazcık dinlenebilsem,yaz tatilini iple çekiyorum annemin yanına giderim biraz yardım eder hiç olmazsa ..hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah

kızlar benimki tam gece yatmaz sabah kalkmaz oldu
gece 1 gibi kalkıyor
6 ya kadar ayakta
e haliyle gündüzleri de bol bol uyuyor
uyandırıyorum
10 dk sonra tekrar sızıyor garibim
nasıl düzene girecek bilmem ama iyice ters yaşar oldum valla

Kızlar bebişlerinizin uykusu düzene girdimi merak ettim benim tek tesellim 40 mızın 7 gün sonra çıkacak olması herkez 6 hafta sonra düzene girer diyor benim şımarık prensesim gündüz uyuyuor gece hiç uyumuyor desem yeridir. Geçen gün gece 10 da kalktı sabah 8,30 a kadar hiç ama hiç uyumadı hep emmek istiyor artık gece yarısı dayanamadım mama verdim çünkü sürekli memede olunca sütümde birikmiyor açtır diye yok açda değilmiş.

Dün gecede 1 de banyo yaptırdık güzel uyur diye yine uyumadı sabah 6 ya geliyordu artık anneme verdim 8 de çığlık çığlığa kalktık. kısacası geceleri hiç ama hiç uyumuyor bazen oluyor gündüzleride uyumuyor nasıl dayanıyor küçücük bünyesi merak ediyorum. Vallahi gözünün içine bakıyoruz annemle birlikte uyusada bizde uyusak diye.

benim oğlum 58 günlük oldu ama uykusuz geceler devam ediyor.bende 3 ayını doldrmasını bekliyorum .o zamnan belki biraz düzelir.

Ya kizlar bence sorun gunduz uyutmanizdan kaynaklaniyo.Uyutmayin devamli ugrasin siksik altini acin konusun birseyler yapin uyanik tutun.O zaman inanin gece oldumu yataga koydugun an uyuyo.Bigun zorlanicaksiniz sonra rahat edersiniz.GUNDUZ COK UYUTMAYINNN

Ikinci tavsiyemde gece kesinlikle altini degismeyin.Ve odada gece lambasi bulundurun.Ben ilk zamanlar altini acardim cocugun uykusu kacar sabaha kadar aglardi uyumazdi.Meger altini actigim icin huysuzlaniyormus uykusu kaciyormus.Simdi acmiyorum zaten uyuyan cocuk cok az yapiyo altina sabah kalkinca ilk is altini degisiyorum.Gceleri sadece emzirip geri yerine yatiyorum.Zaten uykudan gozunu acamiyo yiyo yatiyo ama altini actimmi o gece zehir oluyo onada banada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…