Gece uyumayan kedim

Kucukkediannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
102
41
48
30
Merhaba kızlar 3aylık yavru bir kedim var gündüzleri uyuyor uyandıramıyorum ancak geceleri hiç uyumuyor gece uyumasını nasıl sağlayabilirim

Kediler genelde gündüz uyur:)
Ama benim yaramaz gündüz 4 saat filan uyuyor gecede uyuyor.
Daha minik ondandır birde gündüz oynayın onunla hareketli olsun.

Kediler genelde gündüz uyur:)
Ama benim yaramaz gündüz 4 saat filan uyuyor gecede uyuyor.
Daha minik ondandır birde gündüz oynayın onunla hareketli olsun.
Oynatmak için herşeyi deniyorum ama küt diyip uyuya kalıyor şuanda bile uyandırmak için herşeyi deniyorum açmıyor gözlerini umarım küçüklüğündendir zamanla düzelir diye umuyorum

Oynatmak için herşeyi deniyorum ama küt diyip uyuya kalıyor ☺ şuanda bile uyandırmak için herşeyi deniyorum açmıyor gözlerini ☺ umarım küçüklüğündendir zamanla düzelir diye umuyorum
Benimki de 4 aylık gündüz uyur ama akşam üstü çok hareketli sonra gece 11 12 ye dogru yine uyuyor tabi böyle olunca sabaha kadar oynuyor biz bide odanın kapısını açık bırakıyoruz bizimle uyumak isterse diye gece gelip ayaklarımızı ısırır bomba gibi düşer yataga zıplaya zıplaya saçımızı yüzümüzü yalar falan ama sabaha dogru yine koynumuzda uyuya kalır gece oynamasını da idare ediyoruz yapacak bir şey yok sonuçta onların dogası böyle

Bizimkide gün boyu uyuyor akşam 10 gibi bir başlıyor gece 5de artık uyuyor ama sizinki en azından yanınızda da yatıyormuş benimki sürekli bir oda yaptık ona odasında tutuyor gitmeye kalkınca miyavlayıp duruyor nasıl düzen yapacağım bilmiyorum

Sadece bir odada olması yeterli mi enerjisini atamaz kediler koşup oynamayı çok seviyor inanın 3+1 evin her odasının kapısını sonuna kadar açık tutuyorum cam balkonum var eve bakan kapıları da açık banyo vs bile tam kapatamıyorum kendi açıp girebilsin diye gerçekten de enerji atmasında çok faydası oluyor açık olan kapılar sayesinde bir odadan digerine koşturup duruyor oyuncak bebegi var onu da agzıma alıp istedigi odada oynuyor. Benimki bu kadar aktif oldugu halde gece hareketli seninki enerjisi tek odada atamaz ondan daha fena olur

3 aylıkken yatakta bizimle uyuyordu kapıyı kapatsam ağlıyordu zamanla yavaş yavaş oda dışına alıştırdım.
Heryerin kapısı açık sadece bizim oda kapalı.
Istediği yerde yatıyor kapıyı açık bıraksak bile gelmiyor minikken yavaş yavaş alıştırın.

Hayır sadece bir odada değil evde girmediği sadece banyo var oturma odasında oynatmak istediğimizde odasında oynamak istiyor yatak odasına götürüyorum gece birlikte uyuruz diye durmuyor
Enerjisi gece çok fazla olduğu için de uyumama izin vermiyor napacağımı şaşırdım dün gündüz hiç uyumasına izin vermemeye çalıştım yine de gece uyumadı

Bizim de banyo hariç her yer açık ama bir gece kapıyı kapattım kapının yanında ağladı ağlamasına dayanamadım alıştıramadım o yüzden. Sizin yaptığınızı deneyeceğim inşallah alıştırabilirin

Evet agliyorlar insan kıyamıyor ama inanki alışıyor küçükken büyürse zor olur :)

Geçmiş olsun =))) Zor uyanır o.. Alıp hoplatıp zıplatsan da pat diye düşer poposunun üstüne. Ben neler çektim büyütene kadar. Bi de tekir deme sakın =)) Benim oğlan 3 yaşında hala gece 4 gibi uyanıp böğürüyor. Olmadı cart curt yatağı tırmalıyor. Gene uyanmazsak yatağa atlayıp ayaklarımızı ısırıyor. Çünkü biz gecenin 4ünde uyanıp onla oyun oynamalıyız, çok terbiyesiziz gerçekten =)))

Ayyy canım teşekkür ederim yok tekir değil scottish fold cins kedi yerim ben o kuzuyu oyun istiyor o da demekki biz daha 3aylığız büyüyeceğiz de kolay olur umarım dün gece Porsukcorap un dediği gibi kapıyı kapatıp yattık biraz sakindi umarım tamamen alışacak

İşte ben de ayrı yatmasını istemiyorum. Çok seviyor çünkü bizi, hep yanımızda yatıyor bebekliğinden beri. Ama ben de bi ara çok ufakken odamıza almıyordum çünkü sabah işe gidiyordum erken kalkıyordum uykumu sürekli böldüğü için gergin oluyordum. Tabi kapıyı kapatmak çare olmuyordu çünkü kapı koluna atlayıp kapıları açabiliyor bizim üstün zekalı. O yüzden mecbur ya kilitliyordum ya da önüne sandalye falan koyuyordum.

Ahahaha sizinki işi çözmüş maşallah akıllı bebiş yok canım ya ben ayrı olsun istiyorum Allah göstermesin birşey falan olur kıyamam asla daha küçük şimdiden alıştırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…