gece uyuyamıyorum uyku düzenim mahvoldu :(

Hadi bakalım kızlar inşallah başarıcaz
Ama ben çok uykucuyum ya pes etmem inşallah iradeliyimdir ama uykuya dayanamıyorum

Hadi bakalım kızlar inşallah başarıcaz
Ama ben çok uykucuyum ya pes etmem inşallah iradeliyimdir ama uykuya dayanamıyorum

beni bıraksan aksama kadar uyurum.. bide dayanamam uyursam artık bosa gitcek

ay 1 haftadır benim de uyku düzenim bozuldu üff, sabaha karşı 6da dalıyorum uykuya. 1 saat kitap okuyuyorum 400 sayfalık kitabın 300. sayfalarına geldim

ben de bugün 12ye kadar uyanık kalacağım, 4 gibi uykum geldi kola-kahve karışımı yaptım. daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama uyku açan bi formüş. otobüs şöförleri falan kullanıyor. kola ve nescafeyi bir bardağa koyup karıştırıp içiyorsunuz, benim uykuyu açtı ama halsizim tabi.. ama mideniz hassassa ve tansiyon çarpıntı gibi şeyleriniz varsa denemeyin araştırın önce

O çok zararlı olmaz mı ya :26:
Zaten bu saatten sonra birşey içemem tüh Oruç baba benimle de

Ben internetten aşırı uykunun nedenlerini araştırmıştım da kilolu insanlarda uyku apnesi diye bir hastlık olabiliyormuş. Gece uyurken 8-10 saniyeliğine nefes alma duruyormuş. Sağlıksız uyku yüzden de daha fazla uyunuyormuş. Ben de kiloluyum böyle bir durumum olabilir. Doktora gitmek lazım.

adı üstünde, "uyku düzeni". niye değiştirmek zorunda hissediyorsun ki?
gece zihin daha canlı oluyor. o saatleri boşa harcamak istemiyorum ben. geç yatanlar, iqsu daha yüksek olanlarmış.
çok oldu bi gün uyumayıp ertesi gün akşam 10da yattığım. 1de zınk diye gözüm açıldı
sadece akşam 5 civarı kalkmak kötü oluyor, felaket baş ağrısı yapıyor. ona da şunu düşündüm 8 saatten fazla asssla uyumamaya karar verdim. böylece sabah 6da bile yatsam en geç 2de kalkıcam.
zaten saat 2den sonra yatarsan yattıkça yatasın geliyor, seni daha yorgun hissettirmekten başka da hiçbir işe yaramıyor.

Aslında ben kararında uyur uyanırdım.Ramazan dengemi bozdu.
Aşırı uyumam yani kilomda 49 50

Öyle deme canım düzenim bozuldugundan beri cildim bile söndü.
Düzenli uyudugum zamanlar parıl parıldım.Gece vücut dinlenmek ister, çalışma durur anlıcagın
Derimizde cildimizde bile farklılık gösteriyor..
Erken kalkmak zinde olmaktır aslında.
Şuan da başım öyle ağrıyor ki 5te kalktım da

evet bende kiloluyum maalesef demek ondan zaten ideal uyku 8 saatmiş bugün 12 buçukta yataga girdim simdi ayaktayım hiç uylkum gelmedi

Oruçluyum başımda çok ağrıyor aksam olmaz şimdi keske sahurda bi agrı kesici alsaydım

ouç tutuyomusun bilmiyorum ama tutyosan artık 5-6 gün idare etçen böyle, ama sonra erken yatıp erken kalk
relax çay var doğadan bi kupaya 2 poşet demleyip için, bir kupa bitince bir kupa daha iki poşetli, mis gibi uyursun
ama sabahları yatak keyfi yapayım diye yatakta kalma, erkenden kalk ve gün içinde mutlaka fiziksel olarak yorul, oturararak çalışıyosan mutlaka yürü
bu relax ın içindeki valerian çok güzel uyutuyo
birde hanımlar ideal uyku süresi diye bişey yokmuş, herkesin bünyesine göre değişen bir durummuş, zaten ben 8 saat uyuyan pek görmüyorum genelde 6 saat uyuyor yetişkinler, ama tabii çok gençseniz muhtemelen sizin için 8 saat olabilir ideal uyku süresi

Son düzenleme:
Uff yaa bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…