• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece yarısı kalbime saplanan sızı !

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
Dün gece uyumak için yatağa uzandım ki
kalbime şiddetle saplanan acıyla yataktan fırladım .
İlk kez böyle oluyorum sanki ters giden bişeyler olmuş gibi hissettim .
O acıyla direk koşarak annemlerin yatak odasına baktım bişeymi oldu diye
Çok şükür bşey yoktu .
Ardından içime korku düştü (askerime bişeymi oldu acaba) :(
Bir sağa döndüm bir sola döndüm uyuyamadım .
Sabahtan beridir huzursuzluk içindeyim
Aramadıda :( ALLAHım sen koru tüm askerlerimizi . .
aranızda hiç böyle hisseden oldumu ????

Psikolojik canim. Benim esim askerdeyken bende sık sık boyle buhranlar gecirirdim :(

bişeyi yokturrr sürekl aklında ve tedirgin oldugun için sıkıntı olmuş belki regl gununde gelmiştir olur öyleee :) arar yakında bıze haber ver sevincinide paylaşalım :)))

bişeyi yokturrr sürekl aklında ve tedirgin oldugun için sıkıntı olmuş belki regl gununde gelmiştir olur öyleee :) arar yakında bıze haber ver sevincinide paylaşalım :)))
Aradı :)
işleri varmış o yüzden arayamamış .
:) teşekkür ederim canm

Çok duygusalsın.. Bu yaşta böyle olur insanlar genelde ama ayakların yere bassın biraz.

Birini sevmen çok güzel, onu çok fazla düşünüyorsan psikolojik olmuş olabilir ama gerçekte de kardiyolojik bir şey olabilir. Olmaması için kesin neden var mı?

5 yaşındaki çocuk kalp krizi geçirip ölebilir. Artık hiçbir hastalık yaşlı hastalığı değildir.

Bence bu kulağına küpe olsun bir daha olursa acile falan git EKG çektir.

Çok duygusalsın.. Bu yaşta böyle olur insanlar genelde ama ayakların yere bassın biraz.

Birini sevmen çok güzel, onu çok fazla düşünüyorsan psikolojik olmuş olabilir ama gerçekte de kardiyolojik bir şey olabilir. Olmaması için kesin neden var mı?

5 yaşındaki çocuk kalp krizi geçirip ölebilir. Artık hiçbir hastalık yaşlı hastalığı değildir.

Bence bu kulağına küpe olsun bir daha olursa acile falan git EKG çektir.
düşündüğün için çok teşekkür ederim . kesinlikle bir daha tekrarlarsa gidicem çok kötüydü çok . .

Dün gece uyumak için yatağa uzandım ki
kalbime şiddetle saplanan acıyla yataktan fırladım .
İlk kez böyle oluyorum sanki ters giden bişeyler olmuş gibi hissettim .
O acıyla direk koşarak annemlerin yatak odasına baktım bişeymi oldu diye
Çok şükür bşey yoktu .
Ardından içime korku düştü (askerime bişeymi oldu acaba) :KK43:
Bir sağa döndüm bir sola döndüm uyuyamadım .
Sabahtan beridir huzursuzluk içindeyim
Aramadıda :KK43: ALLAHım sen koru tüm askerlerimizi . .
aranızda hiç böyle hisseden oldumu ????

Allah sevdiklerini korusun tabii ama stressli zamanlarında insanın kalbi ağrıyor maalesef aynı dertten bende de var mutlu veya sevdiğim insanların yanındayken tık yok nişeye canım sıkıldın hemen kalbim ağrır bence stresten kaynaklı olabilir.Tabi ben kalp filmi çektirdim bana psikolojik dendi sende mutlaka doktora görün :)

canım mide rahatsızlığı neden olabiliyor bu anlattıklarına göz önünde bulundur

canım bir bıçak sızısı gibi bişeyse o bende çok olur..üşütmeye bağlı demişti doktor..sen yinede ihmal etme bir doktora görün.

Back
X