gece yatağa nasıl girilir? PAYLAŞALIM

Sen dalganı geç (Burda furmuyom tikkat bebek var)
He tabe kızım ben merhametliyim az karla satıyom hatta nerdeyse karsız:çok üzgünüm:
Hele bi kötü niyetli tüccar olaydım sen alırdın o donları tenesi 25 ytl'den (burda da furmuyom yine bebek var)

avaterinde de melul melul bakıyosun,
allah tutunu altın etsin bacımmm

Zuhahahahahahahaha
Agir Cekimde giriyoruz yane desene :roflol::roflol::roflol:

Gecmis Olsun Canim,,, Cabuk Iyiles Amayerimseniben

Sağol canım Allah razı olsun. a.s.Bir düzelsem zıplayıpta giricem ama nerde.:roflol:
Bir türlü kurtulamıyorum hastalıktan.:çok üzgünüm:

Kusurabakma da hemşerim sana katılmıyorum ben ya..

Bazı şeyleri kendim için yaparım ben mesela..Bunları anlatamam burda sana tabii ama şöyle örnek vereyim..

İç çamaşırlarını da gündüz kimse görmüyor ama ben en güzelini giyiyorumjeyyar kendimi daha iyi hissediyorum.Bu da böyle bir psikolojia.s

Bu da ona benziyor,zevk meselesi belki de..Diyorum ki ben hep, şimdi giymicem de 50 yasından sonra mı kullanıcam ..Tercih sizin..

katılıyorum , ben bütün gün evdeyim yinede dikkat ederim hatta annem der kime giyiniyosun böyle diye önce kendim için kendimi iyi hissetmeliyim

Eh yazin bu dediklerin guzel oluyor ve giymeside zevkli oluyo ama kisin cok zor be guzelim,isin ucunda zaturre olmak var,malum kisin her odada soba yanmiyor,yatak odalarida buz dolabi gibi,nasil giyecegiz o tullu gecelikleri?pijamayla bile donuyorum bazen vallahi,adama seksi olacagim diye hastanelik olamam,oda kazakla giriyor yataga,o kazakli, ben tullu gecelikle dusunemiyorum kendimi,yazi bekliyoruz mecburen cicili gecelikler icin.
:roflol: katılıyorum...
evim soğuk değil ama yine de kışın zor öle açık saçık giyinip yatmak
yazın tamam sexi olmak kolay...ama kışın pijamamı giyerim yatarım:1closedeyes:

aynen bende öyle saten geceliklere hastayımmyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

bendee :roflol: :roflol: bayılıyorum yaa çok güzel görünüyolar evlenince benimde bir numaram olurlar sanırım şakkıdı ben şimdiden dantelli mantelli iç çamaşırları giyiyorum bazen var bikaçtanee :roflol: annemde ne diye alırsın bunları bilmem ki kime gösterceksin sanki diyo sırnaşık şey kendim görüyorum tmm ama benim bile hoşuma gidiyo napiyiiim :roflol:

he biz sexi oluyoz oluyoz da noluyo?biraz da onlar kendine baksa .valla benimki giyiyo sümsük pijamasını çekiyo bide onu taaa midesine kadar yukarı.yatıyo... :))

Ayyy ne güldüm yarebbim:roflol::roflol:, çekiyormuş birde adam deee midesine kadar pijamayı , tövbe yarebbim yaaa:mymeka:

ayıcıklı pijamalarımla bile son derece çarpıcı akıl alıcı olabiliyorum..:jeyyar
Eşim zaten uyurken çok seksi ve dekolte giyinmemi istemiyor bence haklıda..
Allah korusun birşey olsa oramı buramı kapatana kadar çok geç kalınabilir..
Ben depremde neredeyse çırılçıplak kendisini sokağa atan,
kocası üzerine kapı paspası örten insanlar gördüm..
Ayrıca yan binada bir komşumuz; kocası elektrik akımına tutlduğunda giyinmeye
çalışırken eşi için herşey bitmişti... benneyaptımki
ama tabi uyumadan önce giyilebilir.. zaman zaman bende giyerim ama
uyuyağcağım zaman değiştiririm..

mrb yeni uyeyım . evliyim valla yataga gırdıgımde ne gıyersem gıyım esim rahat bırakmıyo bırde tullu falan gıydıgıme pisman bıle oluyorum :)))

bence üstüne giydiğin değilde,içindekiyle neler yaptığın daha önemli.Sonuçda üstündeki orada kalmıyor bir süre sonra.

ic camasırlarım ayıcıklı penguenli falan bole spor sevimli ve penyedir pijamalarım da tamamen spor tamamen penyedir asla baska bisi giyemem ama evlendikten sonra bole olmaya niyetim yok (: naapcam bilmem nasıl alısıcam o tullu tullu ipciklere falan :roflol: :roflol: Allah yardımcım olsun artık :roflol:

niyetin varsa ne giysen fark etmez...nasilsa bir sey kalmiyo az sonra....bu soguklarda benim gecelikle filan isim yok giyiyorum sicacik esofmanimi ohhh....zaten pc basindan sabah 3-4 gibi kalkiyorum birde onunla mi ugrasayim...zaten cocuk araya girip uyuyo...niye odama gitcem diye:roflol::roflol:herifi nerde görcen...

Giyiyorum ayıcıklı pijamalarımı, giriyorum yatağıma, mışıl mışıl uyuyorum valla.
Gerçi yasak ya adama ayıcık mayıcık da fayda etmiyor ama eli mahkum ne yapsın. sırnaşık şey

Çok rahatım şu iki aydır. Çünküm ilişki yasak. Valla benden rahatı yok...:dance:

Giyiyorum ayıcıklı pijamalarımı, giriyorum yatağıma, mışıl mışıl uyuyorum valla.
Gerçi yasak ya adama ayıcık mayıcık da fayda etmiyor ama eli mahkum ne yapsın. sırnaşık şey

Çok rahatım şu iki aydır. Çünküm ilişki yasak. Valla benden rahatı yok...:dance:

sırnaşık şey bizede yasak 1.5 ay oldu bende rahatım:dance: :))

hadi arada bi neyse de yok anacım yapamam ben eve gelirimm giyerim pijamalarımı ,çoluk çocukk gecelıkle oturucak halim mi varr,zaten genelde tv başında uyur kalırımm her gecee,yatağa götürdüğünde eşim zaten yarı uyur halde oluyorum:),yokk şekerim gecelik bozar beni:)

her zaman seksi olmaya çalışamam çünkü istediğim kadar seksi kiyafet giyineyim.Yüzümdeki yorgunluk ifadesiyle olay bitmiştir.Ayıcıklı çamaşırda giyiniyorum.iç çamaşırlarımdada gerekli özeni gösteriyorum.Fakat iç çamaşırımlarımla seksi olacam diyede deli gibi çamaşıra para yatıramam.Ben doğal halimlede seksuyummmm :)))

bekara karı boşamak kolay tebüü benneyaptımki bekarlar sallamışlar boyuna yok seksi yok dantelli benneyaptımki

bişi demiyom giyersiniz de bide bebe beliğe karışınca göreyim sizi şakkıdı..
bi kere bebelerin yanında tüllerle şifonlarla dolaşmak sıkar biraz:icecream:. ööölee seksi iç çamaşırlarıylan felan yatamazsınız , her an kapı açılıp bebelerden biri yatağa balıklama dalabilir sonra nerenizi örteceğinizi bilemezsiniz:1closedeyes:
..benim pazen üzeri dallı güllü ayak bilekleri ,kol ağızları ve yakası fırfırlı , lastikli pijamalarım , diz kapaklarıma kadar uzun yine uçları fırfırlı penye paçalı donum sağ olsun :1closedeyes: ohh ne rahat açıldı kapandı korkusu yok bi yerlerimi devire devire yatıyom vallananiknanik:1rolleyes:..

bi kerem ruhunuz seksi olsun beaa, geceliklen olmuyo o işler:1closedeyes:sırnaşık şey

Back
X