gece yatağa nasıl girilir? PAYLAŞALIM

evet yeni evlenenler için değil tüm evli bayanlar da bunu yapmalı yatağa sexi şeyler girip yatmalı

valla ben adet olduğumda normal pijamalarımı giyiyorum,adetim bittiğinde değişik gecelikler giyiyorum.o zaman eşim anlıyo iyileştiğimi yerimseniben

evet yeni evlenenler için değil tüm evli bayanlar da bunu yapmalı yatağa sexi şeyler girip yatmalı

cocugun oldumuda bakim böyle diycenmi güzelim:1closedeyes:, cocuk olmadan tabiki insan daha özverili oluyor kendine süsleniyo püsleniyo ama simdi hiiiicccc ugrasamam, giyyom esortmanimi birde t-shirt üstüme ohhh devirip yatiyom vallah zaten bütün gün benim iki cadiyla ugrasmaktan canim cikiyor tatlicadiarzubirde herife sekiz gözükeyim diye hic ugrasamam.:dilcikar:

evlenmeden herkes öle diyo ama olmuyo herzaman anca özel günlerde hem böle dah aiidir farklılık olur her zamna yaparsan özel güne bişi kalmaz

tamam bende güzel şeyler giymek isterim ama hava soğuksa ne olacak güzel gözükeyim derken hasta olmayalım:uhm::icecream:

birsey soracam çok özel çok mahrem olacak ama ayagim alçida diyorsun
esinle cinsel iliskiye girdikten sonra senin abdestin kabul olmuyor biliyormusun bilmiyorum...

Hergece Seksi Olmamiz Bençe Lehimize Olmaz Ki Adamin Gözleri Hep O Halimize Alisicak Ve Bi Süre Sonra çok Siradanmis Gibi Gelicek Ona Arada Bir Seksi Kiyafetler Ona Daha çekici Gelicektir Hem One öyle Hergece özel Gecelikler Falan Bazen Sempatik Olmakta Erkeklerin Hosuna Gider Hem Neden Kendimizi Onlara Sex Makinesi Gibi Kullandiralimki Bizi Ayicikli Pijamalarimizyada Seksi Bulabilirler Buldurmaliyiz Unutmayinki Hersey Bizim Elimizde Onlara Hertürlü Seksiyiz Yeterki Delirtmeyi Bilelim :icecream:

Ben genc kizken bile yataga disimi fircalamadan dus almadan girmezdim halada ögle bence önce temizlik cok önemli yataga girmeden muhakkak 10 dk lik bir zaman önce bir dus alin miss gibi kremlenin ama temiz olunn eh arada bir de seksi ic camasirlari fena olmaz tabi fazla parfümde kullanmayin söyle hafifden kullanin parfümü adam koklasin nerden geliyor bu koku diye derim bence yani ben bunlari yapiyorum isteyen sogani sarimsagi yesin yatsin :))

ben ıc camasırlarına cok duskunum.kendım ıcın zevkım ıcın alırım.kımse ıcın deıl.dantellıdır.yada susludur hepsı.kendım ıcın walla kımse kusura bakmasın.

Back
X