gece yatağa nasıl girilir? PAYLAŞALIM

ben ıccamasırına hıc duskun degılımdır hep beyaz gıyerım dumduz boyle ustumu altım sıkı tutabılcek cınsten
pamuklu normal camasır ve okadar alıskınım kı dıgerlerını begenemıyorum renklı gozume hos gelmıyor

evlenınce de gıymem sanırıjm bılemıyorum
aama sunu bılıyorum kı hep temız ve guzel kokuluı olurum cunku pıs kokunca kendımı sevmıyorum
hele bır baskasına pıs kokmak ıstemem tabıkı kocamsa ve sevıyorsam

ama uzak kalmasını ıstıyorsam hoslanmıyorsam sureklı yanımda olmasından sevmedıgım yanlıs yapıp evlendıgım bırıyse kı allah gostermesın bunu kımseye, o zaman her daım pıs kokabılırım tabıkı.

:asigim:ben de nişanlyım we ewlendiimde kesinlikle camasırıma geceligime ozen gosteririm ayrıca insanın kocasına gusel gornmesi we sewdigi adamla cinselllii paylasması cok hos bişi bence tamamen duygusalll..

bende genellikle kisa dar leopar ve dantelli geceliklerle yatarim
ama cogu geceler tabiiki slip ve südyen bazen südyen bile takmadan tek sliple uyurum :utangac:
ama göbegim büyüdügünden beri ayicikli kalpli geceliklerimi kullaniyorumm :emir_bebek:

yatmadan önce hepiniz gibi nemlendiricimi sürerim ve dogru yataga ... Şeniz

evli değilim ama kesinlikle katılıyorum erkekler her daim eşini bakımlı,seksi görmek ister. yakın çevremden bildiğim kadarıylada erkeklerin tek şikayeti bu evlenince kadınların işi garantiye aldım havasıyla kendilerini salmaları. bence daha dikkatli olmak lazım dışarda çakal kız çok ..

evli değilim ama kesinlikle katılıyorum erkekler her daim eşini bakımlı,seksi görmek ister. yakın çevremden bildiğim kadarıylada erkeklerin tek şikayeti bu evlenince kadınların işi garantiye aldım havasıyla kendilerini salmaları. bence daha dikkatli olmak lazım dışarda çakal kız çok ..

caniim evet öylede hep erkek güzüyle bakmaktan fenalik geldi artik.bence kendini salan hAnim sayisi okadar abartilacak gibi degil.erkekler asil is gibi birlikte olmaya basliyolar esleriyle zaman asimina ugratanlar erkekler bence iliskiyi.onlar direk göbekleniyo.tirassiz yata girmeler filan.ben bunlari daha cok duyuyorum ..yerimseniben

peeh ben evlenmeden doğurmadan anane olmuşum haberim yok napcas bakalım.:1ninca: bırak geceliği ben kalın pijama bi de özel yatak çorabımla uyurum, ablalar çıplak yatın demiş.delikafadulden iki günde hasta olurum çürük hatun aldım die de adam beni kapının önüne koyar:mymeka:töbe töbee kaydirigubbakcemile3

Ya o bıraz erkeklerınde zevkıne baglı mesela bazen o ayıcıklı pıjamalarda ıse yarıyo oyle daha sevımlı bulabılıyolar,ama tabıkı genelde fantazı camasırlar gıyılıp guzel kokular surulup yatılıyor:asigim:

caniim evet öylede hep erkek güzüyle bakmaktan fenalik geldi artik.bence kendini salan hAnim sayisi okadar abartilacak gibi degil.erkekler asil is gibi birlikte olmaya basliyolar esleriyle zaman asimina ugratanlar erkekler bence iliskiyi.onlar direk göbekleniyo.tirassiz yata girmeler filan.ben bunlari daha cok duyuyorum ..yerimseniben

canım o konudada çok haklısın erkeklerde çok salıyorlar ama bayanların salması nedense daha çok göze batıyor :) bayanız ya her zaman şık,seksi,güzel olmamız gerekiyor sanki.

önemli olan giydiğinin değil,ruhunun seksi olmasıdır:kahve:böyle bi kadın ayılı pijamaylada gayet seksi olurşakkıdı[/B]

bence kendini seksi hissetmek istiyorsan ne giydiğin önemli
pijmayla yada bol bir kıyafetle,kazakla seksi olunmaz
ama
seksi bişi giyersen sende kendini seksi,alımlı hissedersin....şahsen ben e kıyafetleri ile kendimi hiç seksi hissetmiyorum da.)) illa hoş bişi giyinmem lazım:))

bekarlıkta konuşması kolay oluyo. Çalışıyosunuz eve gel işleriniz oluyo. İşte yorgunsanız dinleniyorsunuz. Öyle her akşam kocanıza defileyapamayabiliyosunuz. Oda özlesin sizi biraz. Bırakında heveslensin. Her akşam öyle yaparsanız olmaz. Hiç beklemediği bir anda giyin güzel gecelik veya çamaşırlarınızı girin yatağa yanınıza geldiğinde çıkardığı sesleri görün. Tecrübe :)yerimsenibenyerimseniben

Back
X