GeCe_KuSu'nun Nişanı:)))16.07.2011

canım Allah tamamına erdirsin,çok güsel olmuşsun,saçın,elbisen herşeyin çok güsel maşallah

Son düzenleme:
Gece Kuşum çok güzel bir gelin olacaksın:86: Allah tamamını erdirsin ve sevdiğinle bir ömür mutluluklar dilerim

aaaa ben seni evli sanıyordum GeCe_KuSu :)
avatarınında sana ait oldugunu düşünmüştüm bunca zaman
bakışlarını bende o dizi oyuncusuna benzettim
mutluluklar.

Gece Kuşum çok güzel bir gelin olacaksın:86: Allah tamamını erdirsin ve sevdiğinle bir ömür mutluluklar dilerim
güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım benimmmm
aaaa ben seni evli sanıyordum GeCe_KuSu :)
avatarınında sana ait oldugunu düşünmüştüm bunca zaman
bakışlarını bende o dizi oyuncusuna benzettim
mutluluklar.

yok canım haziranda olacak düğünüm kısmetse..yok o avatardaki hatunla herifi biz değiliz
o dizi oyuncusu Ceren Hindistan mı??

çok teşekkür ederimm

kuşkimmm kuşkammmm bugünleride mi görücektik yalana bak faceden gördüm zaten ahhh ahhh ne günlerdii ya beklerken ömrümüz çürüdü yeminle bu arada benim aşkın dogum gününde nişanlandınız tabi seninde dogum gnündü
allah mutlu etsin canm benim darısı düğün fotolarına
artık sen burda çocuguna albüm yaparsın bende belki söz fotomu koyarım

Canım çok güzel omuşsun Maşşallah
Allah tamamına erdirsin ve ömür boyu mutlu etsin..

maşallah ne güzel olmussun gece kuşucum =) allah tamamnı aerdirsin darısı başıma

aynen valla canım yaa asker yolu beklerken çektiklerimizzz neydi öylee....Sağslaim kavuştuk sırada da izdivaçlar var işte::evet doğum günüm eniştenin doğum günü nişanımderken artık resmi tatillere de eklensin bence
temmuzUOTE=hevuk;21061033]Canım çok güzel omuşsun Maşşallah :
Allah tamamına erdirsin ve ömür boyu mutlu etsin..
[/QUOTE]
canım çok teşekkür ederiimmmmmmm
maşallah ne güzel olmussun gece kuşucum =) allah tamamnı aerdirsin darısı başıma

teşekkürler darısı başına inş canımmm

allah tamamını erdirsin canım çok güzel görünüyorsun tü tü tühh maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…