6 senenin hemen silinmesini beklemeyin az bir zaman degil bittigini sandıgınız zamanlarda bile aslında bitmemes oldugunu sonradan anlıyorsunuz sadece daha icerilere biryerlere saklıyorsunuz birtakım seyleri zamana bırakın barısabilme gibi bir ihtimaliniz varsa uzerine gidin vazgecmeyin ama artık istemiyorsanızda zamanla sevginizinde biteceginden emin olabilirsiniz
aynı durumdayız desem:)) benimde 6 senelik ilişkim 3.5 ay once bitti bende unuttugumu sandım artık sevmiyorum diye dusundum ama baktımki hala duygularım duruyormus barısmak istiyor ve bende aynı seyleri yasamaktan korkuyorum ama 6 seneyide silip atmak imkansız baska birine alısmak sevmek zor ben zamana bıraktım herseyi degisip degismedigini anlayabilmek icinemin olamadığım sevgimn bitmesi ... sanırım istemiyorum da pek..yani bi 6 yılımı dha başkasına verme ihtimalim olamdığından o hep en sevdiğim çok sevdiğim olucak gbi geliyor..barışma konusu sıkıtlı bi insan nekadar değişebilir kii şimdi değişmiş görünüyo ama bu çok kısa sürecek sonucunda yine aynı insan
aynı durumdayız desem:)) benimde 6 senelik ilişkim 3.5 ay once bitti bende unuttugumu sandım artık sevmiyorum diye dusundum ama baktımki hala duygularım duruyormus barısmak istiyor ve bende aynı seyleri yasamaktan korkuyorum ama 6 seneyide silip atmak imkansız baska birine alısmak sevmek zor ben zamana bıraktım herseyi degisip degismedigini anlayabilmek icin
evet telefonda gorusuyoruz ben ona biranda herseyin eskisi gibi olamayacagını soyledim zaten ailemde ayrıldıgımızı biliyor ve barısmamı istemiyorlar...ona tekrar guvenmem icin zaman lazım kendini bana kanıtlaması gerekiyor
6 senelik ilişkim 3.5 ay once bitti bende unuttugumu sandım artık sevmiyorum diye dusundum ama baktımki hala duygularım duruyormus barısmak istiyor ve bende aynı seyleri yasamaktan korkuyorum ama 6 seneyide silip atmak imkansız baska birine alısmak sevmek zor ben zamana bıraktım herseyi degisip degismedigini anlayabilmek icin
ne kadr unuttm desede unutamıyor insan hemen 6 senyi silp atmk çok zor,, bir başkasına alşmk kolydr ama sevmk çok zordr o seni mtlu eder gülmsemn için herşey ypr ama tam olark sevemedğinden mtsz olursn hep onnla yanyanyken mtlu ama örneğin mesjlşrken falan sğur gibi olursn istedğin aslında o değildr bilirsin içten içe sana aşk ı gösteren o adamı özlersinnn özlersiiin özlersiiiiin .. bi tarfta herşeyyle tam biri ama yeteri kdr sevlmyen sadce saygı duyulan biri öteki tarfda dizlerinn bağını çözen kalbni yernden çıkrn heyecnlndrn aşkkk insan bazen acı bile çekse o aşkı ister aptallkta olsaa isterr işteee :/
aha önce yazmıştım 6 senelik ilişkimi bitirdim anlaşamamzlık aile yapılarımızın farklılığı onun haberi olmasa da benim ailemin onu istememesi zaman zaman saygısızlık ve yılların verdiği yorgunluktan dolayı...
başka bi ilişkiye başladım üzerinden uzun zaman geçmeden belki de çivi çiviyi söker mantığı başkası olmasa bırakamam mantığı...şuan birlikte olduğum insan her yönden çok iyi efendi beni dinleyebiliyor ve anlayabiliyor ailemin onay verebileceği en önemlisi de iletişim kurarken zorlanmadığım biri..
ama yine de onun gibi bakmıyor...yada ben göremiyorum..itiraf etmem zor oluyor kendimi tutuyorum ama onu özlüyorum sonra aklıma yine olmama nedenleri geliyor vazgeçiyorum özlemekten zaten şöyleydi böyleydi diyorum...
geçicek diye düşünüyorum ama sizce bu gidişat normal mi?
bu kadar mı olur yaaa! aynı duyguları paylaşıyoruz. Şu an hayatımda başka biri var beni seviyor anlaşıyoruz vs... ama eskisini aklımdan cıkaramıyorum. onu her optugumde sarıldıgımda güldüğümde kendi içimde eskisinden intikam alıyorumm içimi rahatlatmaya çalısıyorum belki yanlış yapıyorum ama acım gitmiyor içimdeki acı dinmiyor hep eskisiyle su anki sevgılımı kıyaslıyorummm..... Zor çok zor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?