geçecek biliyorum...ama özlüyorum...

destina08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
99
4
36
Bursa
aha önce yazmıştım 6 senelik ilişkimi bitirdim anlaşamamzlık aile yapılarımızın farklılığı onun haberi olmasa da benim ailemin onu istememesi zaman zaman saygısızlık ve yılların verdiği yorgunluktan dolayı...

başka bi ilişkiye başladım üzerinden uzun zaman geçmeden belki de çivi çiviyi söker mantığı başkası olmasa bırakamam mantığı...şuan birlikte olduğum insan her yönden çok iyi efendi beni dinleyebiliyor ve anlayabiliyor ailemin onay verebileceği en önemlisi de iletişim kurarken zorlanmadığım biri..
ama yine de onun gibi bakmıyor...yada ben göremiyorum..itiraf etmem zor oluyor kendimi tutuyorum ama onu özlüyorum sonra aklıma yine olmama nedenleri geliyor vazgeçiyorum özlemekten zaten şöyleydi böyleydi diyorum...

geçicek diye düşünüyorum ama sizce bu gidişat normal mi?

illaki özliceksinizz tamamen hiçbizaman atamıcaksınız içinizden belki amaa
zamanlaa görceksinizz çok daha mutlu olcaksınızz inş:2:
benimde 3 yıl bittti tek seferde herkes teselli verdi ama saçma geliyodu o an sonra 1 bucuk yıl geçti
hiçbizaman olmadıgım kadr mutluyum

çok üzüldüm ne zaman uzun bir ilikinin bittiğini duysam içim parçalanıyor.bende o aşamadayım.bitecekmi bitmeyecekmi zaman gösterecek.ama ondan başkası olabilirmi diyince boğuluyorum resmen Allah kolaylık versin hepimize

canım hala unutamamış olman çok normal çünkü 6 sene diyorsun dile kolay izleri asla bir anda silinmez zamanla atlatacaksın bunu Allah yardımcın olsun

başkası olabilmiyor pek ama oldurmaya çalışıyorum kafama uygun bi insan olduğundan...ewet onun kadar sevmiyorum yada ona baktığım gibi bakmıyorum bana baktığında içim erimiyor ama beni anlayabiliyor iletişim kurabiliyorumen ufacık sorunda alttan alabiliyor bunlar eski ilişkimde benim üstlendiğim görevlerdi..

hayırlısı demek gerekiyor işte..demek ki böyleymiş hayırlısı ama özlem biraz kötü oluyor işte zaman zaman içimi sızlatıyor o anlarda birşey bulup zaman gerçidim geçirdim olmadı bütün gün bunalım takılıyoruım

6 senenin hemen silinmesini beklemeyin az bir zaman degil bittigini sandıgınız zamanlarda bile aslında bitmemes oldugunu sonradan anlıyorsunuz sadece daha icerilere biryerlere saklıyorsunuz birtakım seyleri zamana bırakın barısabilme gibi bir ihtimaliniz varsa uzerine gidin vazgecmeyin ama artık istemiyorsanızda zamanla sevginizinde biteceginden emin olabilirsiniz

emin olamadığım sevgimn bitmesi ... sanırım istemiyorum da pek..yani bi 6 yılımı dha başkasına verme ihtimalim olamdığından o hep en sevdiğim çok sevdiğim olucak gbi geliyor..barışma konusu sıkıtlı bi insan nekadar değişebilir kii şimdi değişmiş görünüyo ama bu çok kısa sürecek sonucunda yine aynı insan

aynı durumdayız desem:)) benimde 6 senelik ilişkim 3.5 ay once bitti bende unuttugumu sandım artık sevmiyorum diye dusundum ama baktımki hala duygularım duruyormus barısmak istiyor ve bende aynı seyleri yasamaktan korkuyorum ama 6 seneyide silip atmak imkansız baska birine alısmak sevmek zor ben zamana bıraktım herseyi degisip degismedigini anlayabilmek icin

peki bu süreç içinde görüşüyor musunuz?

evet telefonda gorusuyoruz ben ona biranda herseyin eskisi gibi olamayacagını soyledim zaten ailemde ayrıldıgımızı biliyor ve barısmamı istemiyorlar...ona tekrar guvenmem icin zaman lazım kendini bana kanıtlaması gerekiyor

yaa aynıı durum :)) benim de ailem istemiyor ve onların istemediğini düşünüp kendimi daha güçlü hissetmeye çalışıyorum ama bnim eski erkek arkdşımda değişebilecek bi konum yok onda o aile olduğu sürece istese de değişemez kendini düşünemez...

bizim bu 4. ayrılıgımız ailem o yuzden artık istemiyor yine aynısını yapıcak saygı kalmadı diyorlar ha bende oyle dusunuyordum asla barısmam hatta artık sevmiyorum bile diyordum ama buyuk konusmamak gerekiyormus:)) ne olacagı hic belli olmuyor daha dun asla barısmam dedigim insanla simdilerde gorusuyorum..senin erkek arkadasının ailesinde sorun var sanırım aileninde etkisi oluyor tabi ama o istedikten sonra ailesini karıstırmaz hersey yine onda biter seninde aklın benimki gibi karısık insan ne yapacagını bilmiyor bu anlarda ama ne olursa olsun herzaman kendi dusuncelerinle hareket et cunku yarın oburgun aldıgın karar yanlıs dahi olsa baska birinin fikirleriyle hareket etmek kadar pisman etmez bu seni

başkasının fikriyle hareket etmiyorum uzun zamandır aklımda olandı ayrılık ama hep erteledim bi çözüm bulmasını bekledim...ailemin karşısına sağlam durması açısından ama kendi hayatından çok bizim hayatımızdan çok abisinin olacak olan 2. evliliği için yatırım yapmayı düşündü abisinin çalışmasına rağmen buna da tmm dedim ama artık saygısızlık boyutu da olunca niyee uğraşıyorum ki dedim çekildim kime ne yapmak isterse yapsın ne benm hayallerim bitsin ne de onun kafası karışsın die bitirdim...
sonraısnda pişman olduu ama değişemeyn insan değişmez belki kısa sürliğine değişir ama sonucunda yine aynı olacak

evet belkide oyle degişmeyecekler eger tamamen unutmaya niyetlendiysen gorusmek istese bile cevap verme cunku bir kere konusmaya baslarsan sonu gelmiyor gercek anlamda kaybettikleri anladıkları zaman dumur oluyorlar..umarım senin icinde verdigin her karar hayırlı olur

6 senelik ilişkim 3.5 ay once bitti bende unuttugumu sandım artık sevmiyorum diye dusundum ama baktımki hala duygularım duruyormus barısmak istiyor ve bende aynı seyleri yasamaktan korkuyorum ama 6 seneyide silip atmak imkansız baska birine alısmak sevmek zor ben zamana bıraktım herseyi degisip degismedigini anlayabilmek icin

ne kadr unuttm desede unutamıyor insan hemen 6 senyi silp atmk çok zor,, bir başkasına alşmk kolydr ama sevmk çok zordr o seni mtlu eder gülmsemn için herşey ypr ama tam olark sevemedğinden mtsz olursn hep onnla yanyanyken mtlu ama örneğin mesjlşrken falan sğur gibi olursn istedğin aslında o değildr bilirsin içten içe sana aşk ı gösteren o adamı özlersinnn özlersiiin özlersiiiiin .. bi tarfta herşeyyle tam biri ama yeteri kdr sevlmyen sadce saygı duyulan biri öteki tarfda dizlerinn bağını çözen kalbni yernden çıkrn heyecnlndrn aşkkk insan bazen acı bile çekse o aşkı ister aptallkta olsaa isterr işteee :/

çok doğru demişsin tamamen budur!!!

6 seneyı unutamaman gayet normal ama onu unutmak ıcın baskasıyla bırlıkte olma fıkrı unutturmaz onu bulmak ıstersın herkeste cunku...Oncelıkle sımdıkı sevgılını oncekıyle kıyaslama sakın yanı oncekınde gorduklerını bunda bulamaman cok normal herkes bır degıl mesela atıyorum o sana canım der bu askım kıyaslamayı sen bıle farkında olmadan yapıyorsundur...Suankı sevgılını tanımaya ve alısmaya calıs bence eger sureklı oncekını hatırlatıyorsa bu sekılde mutlu olamazsın onu unutmadan...

bu kadar mı olur yaaa! aynı duyguları paylaşıyoruz. Şu an hayatımda başka biri var beni seviyor anlaşıyoruz vs... ama eskisini aklımdan cıkaramıyorum. onu her optugumde sarıldıgımda güldüğümde kendi içimde eskisinden intikam alıyorumm içimi rahatlatmaya çalısıyorum belki yanlış yapıyorum ama acım gitmiyor içimdeki acı dinmiyor hep eskisiyle su anki sevgılımı kıyaslıyorummm..... Zor çok zor....

aynı şeyleri yaşanıyor ama insanla farklı nekadar garip bende de bazen oluyo o, dün mesela yeni erkek arkşım öyle bişi yaptı kii tuvalete girip ağladım o görmesin diye ve nekadar doğru bi karar aldığımn farkına wardım çok kızdım ona 6 yılımı verdim 1 ayımı verdiğim insanın yaptığını neden yapmadı die belki de kaybebetmeme korkusu wardı ama intikam alıyomuşum hissi yaratıyor bu da tutun diyorum buna diğerinden bişi olmaz istesdiğim tarzda zorla diyorum kendi kendime ama işştee ister istemez yine de hatırlayıp eski günlerimi üzülüyorum :S hayırlısı olsun senin için de benim için de eğer sen de bnm gibi doğru karar verdiğini düşünüyorsan sen de tutunmaya çalış

eski erkek arkdaşım yılbaşında birden geldi elinde gelin ve damatlı altın bir kolye ile konuşmak istedi ve arabayla sessiz bir yere gittik herşeyi düzelteceğini, ona bir şans vermem gerektiğini ilk defa onsuzluğun tokat gibi suratına çarptığını söyledi napacağımı şaşırdım kaldım bi insan 7sinde neyse 70inde nedir mantığını güdersem sonu yok bu işin kaldı ki ailem istemiyo en büyük beni en çok tutan nedenlerden biri de bu aslında belki böyle bir neden olmasaydı bir şans daha verirdim çünkü onun elinden geleni yapacağına dair inancı bile beni mutlu etti olmazsa yine ayrılırdım sonuçta 3 yıl var ewlenmemize 3 yıl boyunca ayıya dayı diyemez...

kararsız kaldım görüşmek istiyo kararımın çok sakıncalı bir döneme denk geldiğini ileride pişman olucağımı yaşımdan dolayı bunları düşünmemin normal olduğunu değişklik aradığımı düşünüyo ve bizi bitirmene izin vermicem senin yanında olucam sana elimden geldiği kadar de4stek olucam diyo bunları ayrılıktan sonra düşünmesi kötü 6 yıl boyunca düşünmemesi çok acı ama değişir mi diye de aklımdan geçirmeden edemiyorum ???? ne dersiniz ailemin istemediği ama alıştığım güvenidğim huzur bulduğum aşık olmasam da sevdiğim değişirse mutlu olabileceğim adama cvbım sizce ne olmalı bi yol arıoyorum yardımcı olabilir misiniz tekrar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…