Geçecek değişecek der misiniz :/

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Öğleden sonra sınavım var ben hala kendimi toparlamakta çalışıyorum.
Şöyle etrafıma bir baktımda uzaktan tanıdığım bir kız geçen sene nişan attı kendi ailesi akrabaları kuzenleri hatta ben bile bir yılı aşkın zamandır kızı teselli ediyoruz Her zaman yanında olup yalnız bırakmıyoruz

Başka bir arkadasım 8 yıllık ilişkisi bitti yine hep yakındaydım keza aileside öyle 3 ay içinde başka biriyle tanıştı bir yılda evlendi 3 yıllık evli maşallah mutlu

Bunun gibi bir ton örnek var. Bende bütün gün işte ağlamamak için dudağımı ısırıp eve gelip tek basıma geçmesini bekliyorum . 1 buçuk aylık evliliğim bitti şiddetten apar topar tayin alıp başka şehre geldim yok dense de toplum akraba baskısı yaralı parmağa faydası olmayanların ” aaa bir ayda neden biter “ imaları
Evlenip ayrılmış olunca maalesef eskisi gibi sevme hakkınız olmuyor insanları ötekileştiriliyorsunuz maalesef

Kendi öz ailemin akrabalarımın bir kere bile nasılsın dememeleri insanın yükünü ağırlaştırıyor altından kalkamıyorum

Bende paylaşsam beni de dinleseler beklentiye girmek değil bu herkeste olanı istiyorum.
Sanki iyileşeceğim hafifleyeceğim gibi :/ karnımın içi sepsert oldu su bile yutamıyorum

Çok şanslısınız sizin gibi kactane kadin var ama bosanamayan bevegi olan bebegi icin katlanan bu konuda cok cok sanslisiniz ki hemen kurtuldunuz. Kim ne demis umrunda olmasin senin de kismetin o degilmis keske evlenmeden gorseydin ama senin kaderin de böyleymiş fazla takma hayat kisa yaşamana bak

Hayat sizin hayatınız ve bu hayatta en değerli sizsiniz. Siz kendinizi en öne koymazsanız kimse gereken değeri size vermez. Öncelikle kendinize bunu yelkin edin ve kabullendirmeye çalışın. Siz bunu kabullendikçe etrafınızı saran görünmez bir zırh olacak ve gereksiz insanların gereksiz sözleri bu zırhı aşıp size ulaşamayacak. Sizin duymamazlıktan gelmeye çalışma gibi bir çaba harcamaya bile ihtiyacınız kalmayacak. Kendi ayaklarınız üzerinde durabilen bir kadınsınız, dışarıya çıkıp sorsanız sizin yerinizde olmak isteyecek kimbilir kaç kadın bulursunuz. O nedenle aileniz dahil kimsenin hayatınızda sizden başrolü çalmasına izin vermeyin.

Ne terbiyesizler var ya, ne demek 1 ayda neden bitti.. Sa Na Ne yahu Sa Na Ne. Söylemeye sormaya da utanmıyorlar insanlar ne kadar kalpsiz olmuşlar böyle. Hayır bu düşüncesizlik falan değil bildiğin kötü niyet, bildiğin terbiyesizlik.

Sıkmayın canınızı, insanlara kulak asmamaya çalışın biliyorum zor ama bunu yapmaktan başka çareniz yok. İnşallah karşınıza sizi gerçekten seven ve yaşadığınız tüm olumsuzlukları unutturacak biri çıkar. O insan gelene kadar salmayın siz de kendinizi. Her saniye kıymetli, mutlu olacağınız şeyler yapın, hayata karşı insanlara karşı dimdik durun.

Ne terbiyesizler var ya, ne demek 1 ayda neden bitti.. Sa Na Ne yahu Sa Na Ne. Söylemeye sormaya da utanmıyorlar insanlar ne kadar kalpsiz olmuşlar böyle. Hayır bu düşüncesizlik falan değil bildiğin kötü niyet, bildiğin terbiyesizlik.

Sıkmayın canınızı, insanlara kulak asmamaya çalışın biliyorum zor ama bunu yapmaktan başka çareniz yok. İnşallah karşınıza sizi gerçekten seven ve yaşadığınız tüm olumsuzlukları unutturacak biri çıkar. O insan gelene kadar salmayın siz de kendinizi. Her saniye kıymetli, mutlu olacağınız şeyler yapın, hayata karşı insanlara karşı dimdik durun.

2 yıl oldu çok dayandım ama gücümün kalmadığını hissediyorum artık :/

2 yıl geçmiş, değişmiyorsa hala senin bakış açın değişmediği içindir.

Emin ol etrafındakiler kendilerine yeni dedikodu konusu bulmuştur.
Meraklı bakışları senin üzerinden çekilmiştir çoktan.
Durumunu içine sindiremeyen sensin belli ki..
Uzman yardımı almanı öneririm..

Aynı fikirdeyim. İki yıl iyileşmek için yeterli bir süre. Maziye takılıp kalmayın. Zamanı yakalayın.

Şöyle etrafıma bir baktımda uzaktan tanıdığım bir kız geçen sene nişan attı kendi ailesi akrabaları kuzenleri hatta ben bile bir yılı aşkın zamandır kızı teselli ediyoruz Her zaman yanında olup yalnız bırakmıyoruz

Başka bir arkadasım 8 yıllık ilişkisi bitti yine hep yakındaydım keza aileside öyle 3 ay içinde başka biriyle tanıştı bir yılda evlendi 3 yıllık evli maşallah mutlu

Bunun gibi bir ton örnek var. Bende bütün gün işte ağlamamak için dudağımı ısırıp eve gelip tek basıma geçmesini bekliyorum . 1 buçuk aylık evliliğim bitti şiddetten apar topar tayin alıp başka şehre geldim yok dense de toplum akraba baskısı yaralı parmağa faydası olmayanların ” aaa bir ayda neden biter “ imaları
Evlenip ayrılmış olunca maalesef eskisi gibi sevme hakkınız olmuyor insanları ötekileştiriliyorsunuz maalesef

Kendi öz ailemin akrabalarımın bir kere bile nasılsın dememeleri insanın yükünü ağırlaştırıyor altından kalkamıyorum

Bende paylaşsam beni de dinleseler beklentiye girmek değil bu herkeste olanı istiyorum.
Sanki iyileşeceğim hafifleyeceğim gibi :/ karnımın içi sepsert oldu su bile yutamıyorum
Ne guzel tayın olup gıtmıssın bende 4 ayşık evlıyken babaevıne geldım işyerım hep bılıodu.Ama gectı o gunler.Ilk basta cok zor ama sonrabutun ğarcalarınırlestırıosun

Aynı fikirdeyim. İki yıl iyileşmek için yeterli bir süre. Maziye takılıp kalmayın. Zamanı yakalayın.

İki yılın sonunda duydu çoğu davam bittiği için

Neden sevmeye hakkın yokmuş ki pek ala da sevebilirsin.
Olmamış bitmiş.Kimseyi umursama bir tane hayatın var başkaları için değil kendin için yasa.

Back
X