• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçecek deyin ne olur!

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle tutkuyu çevremde biri yaşamıştı diyeyim ben sana ve onun ağzından yazayım canım benim.şimdi yanıcaksın ,özlüyceksin,sabah uyandığında ismi olucak beyninde gün içinde sanki sen değilsin yürüyen hareket eden uyuşuk olucaksın saf saf, gece uyku tutmycak anılarla boğuşmaktan bunu ne kadar yaşarım dersen bünyene bağlı artık.amaaaa geçicek inanki geçicek amaaaaa kendini olmaza inandırdıysan gerçekten o hatalıysa ailende ve çevrende bu ilişkiye karşı olanlar varsa geçicek çünkü mutluluk bir takım oyunudur 2 kişiyleoynanmaz.birgün gelicek unutucaksın ve bir süre sonra karşılaşıcaksın konuşucak ve dokunucaksın ve kendine diyceksinki hadi beeee üzüldüğüme yanayım çok şey kaybetmemişim zaten...ve sen bir gün sana değerveren biriyle hakettiğin mutluluğu yaşıycasın sakın karamsarığa kapılma.dışarıya bak güzel hayat seni bekliyor.ben varsam herkes var kimseye kendimi üzdürmem de.daha çk şey yazardım ama neyseee.öptm canım seni üzülme .

gecer gecer daha öncekiler gibi neler neler gecmedi ki...

canımm ilk günler geçmez gibi geliyoo dayanamayacağını düşünüyosun herkesee herşeyee kızıyosunn ailenee sevdiklerinee süreklii yalan söylüyosunn bazenn ondan nefret ettiğin yalanınaa kendini bile inandırıyosunn ama edemiyosunn yıllar bile geçsee unutamıyosunn unutursunn diyen yalan söyler 4 yıl gibi bi süre unutlumazz sadece kendini onsuzluğaa alıştırman gerekiyo artık o yokk neler yaşadın neden bitti hiç bilemem ama kendi mutluluğun için onun sana ulaşabileceği heryolu kapatt bende aynı acıları çektim 3 yılımı verdiğim insandan ayrıldımm her dayanamayıp özlediğimde tekrar aradım ama kendime en büyük hatayı yapmıştımm o başkasıylaa evlendii düğününede gittim gördüm ama yinede nekadar nefret ediyorumda desem seviyodumm bigünn kardeşi düğün resmini gösterdi vee sakin kafayla görünce o gün beynime dank ettii msnini filan hep sildimm arkadaşı tanıdığım ne kadar insan varsa sildim bende olan resimlerini yaktımm hatıra kalan herşeyi yaktımm tlfon hattımı o an kırdımmm vee bana ulaşacağıı hiçbi yol bırakmadımmm ondan sonraa arayıp soramadıı benn yineee aradan yıllar geçmesinee rağmenn çok sevdiğim bi insan olmasına rağmen hayatımda bazenn içimde ince incee kanıyoo özlüyorummm çıldırıacak gibi oluyorumm arıyorumm ama tlfonunu değiştirmiş odaa benim ona ulaşmamı engellemişş artık birbirimizeee hiçbişeki,lde ulaşamayacağızz ama ayrıldıktan sonraa oılması gerekendee buu sanaa bi arakdaş bi kardeşş olarak diyeceğimm tek şeyyy sakın hayatıı kendinee zindann etmeee bu yaşlarr hiç bizaman birdaha geçmiyo elee

herkese çok teşekkür ederim düne nazaran daha iyim sabah daha hafiflemiş uyandım...daha kendime gelmiş uyandım önerileriniz fikirleriniz için çok saolun.....

geçer cnm buda geçer insan nelere alışmıo neleri unutmu oki.sevmek fena bişe unutulmayı hak edeni unutucksn.çok zor oldu ama ben öle yaptm.başarırsın düşünmemeye çalış

GEÇıÇEK DıMı?
GEÇıÇEK BUDA ARTIK PATLAMA NOKTASINA GELDıM...
DAYANAMIYORUM KıMSEYE ANLATAMIYORUM KıMSEYE SÖLEYEMıYORUM SADECE SUSUYORUM ...
DÖRT YILIMI NASIL SıLCEM HERYERDE O VAR HERŞEYDE O VAR SUDAN ÇIKMIŞ BALIK GıBıYıM KıMSEYE BELLı ETMıCEM DıYE KENDıMı YıYıP BıTıRıYORUM AKŞAMLARI OTURUYORUM BıLGıSAYARA SADECE ONLA BENıM ŞARKIMI DıNLEYORUM...SADECE CANIM ÖLE Bı YANIYOR Kı..
ZORLA DEĞıL YA YANIYO ıŞTE ONA AıLEME ARKADAŞLARAMA NEFRET ETTıĞıMı UNUTMAYA BıLE BAŞLADIĞIM YALANINI[ SÖLEMEKTEN BIKTIM LANET OLASI ıNADIM GURURUM YÜZÜNDEN KENDı KENDıME YAPIYORUM OYSA SENı ÇOK ÖZLEDııM DEMEYE ÇOK ıHTıYACIM VAR...
OLMICAK BıRŞEYDı VE BıTTı BıRıLERı BUNLARINDAN GEÇEÇıĞıNE SÖLESıN DAYANAMIYORUM ÇÜNKÜ BAZEN ÇOK SEVMıŞıM ıNANILMAZ BıLıYORUM ODA HALA SEVıYOR HALA ARIYOR BENı ARAMA DıYORUM SENı GÖRMEK BıLE ıSTEMıYORUM DıYORUM YETER SENDEN NEFRET EDıYORUM DıYORUM NASIL OLDUDA BUKADAR KISA ZAMANDA UNUTTUN DıYOR YA YALAN SÖLÜYORUM DıYEMıYORUM .
BARIŞMA ŞANSIMIZ ASLA YOK ÇÜNKÜ BU ONUN SON ŞANSIYDI VE KULLANDI...SADECE BU KABUSUN BıR ANÖNCE BıTMESıNı ıSTıYORUM.../COLOR]

valla neden ayrıLdınız, önce onu bilmeliyim ki yorum yapayım degil mi?? (eger konu icersinde yazdıysan valla ne yalan soyliyim sadece senin ilk mesajını okudum:))

Sana simdiLik soyleyecegim sey, bu şekiLde geçmez. Onu hatırlatacak her seyi degistirmelisin, atmalısın, yok et (!) eger bu durum sana inanıLmaz acı veriyor, yapamıyorum olmuyor diyorsan, şehri bile terk et o zaman....

Hata hatayı getiriyor malesef... Ve güven... Bir kez sarsılmaya görsün , bir daha zor kazanılıyor...

Yapılacak en doğru şeyi yapmışsın sen , bundan sonrası içinse gayret lazım...

Şimdi yaşadığın acı , ilerde yaşayacağın muhtemel bir acıdan çok daha kolay atlatılır bunu unutma!!!

Ölümün acısı bile günden güne küllenirken ,bu tür şeyler öyle kolay geçer ki...

canim aynisini yazacaktim ki sen yazmisin ,

olum acisi bile geciyor bumu gecmiyecek , sakin acini hafife aldigimi sanma hayatin daha basindasin ne acilar goreceksin maglesef , maglesef bu hayatin gercegi kucugum benneyaptımki

benimde böyle bir ilişkim bitti onu unutmak için başkalarına sardım,yaknız kalınca hep aklıma geliyor haala 3 yıl sürmüştü bitti,eğer bilsemki onunla 1 gün geçirip ölecem yine o günü yaşamayı tercih ederim,unutmuyorsun canım başkaları olsa bile unutmuyorsun zamanla alışıyorsun yokluğuna...:((

benimde böyle bir ilişkim bitti onu unutmak için başkalarına sardım,yaknız kalınca hep aklıma geliyor haala 3 yıl sürmüştü bitti,eğer bilsemki onunla 1 gün geçirip ölecem yine o günü yaşamayı tercih ederim,unutmuyorsun canım başkaları olsa bile unutmuyorsun zamanla alışıyorsun yokluğuna...:((

nasılda güzel yazmışsın canım gerçk aşk budur işte !!
geçer geçmesinede hafızandan silemessinki:delphin::çok üzgünüm:

Bence sana onu hatırlatan herşeden uzaklaşman gerekiyor maden unutmak istiyorsun geçsin istiyrsun
Kendini oyalayacaksın sürekli hiç boş kalma kafanı boş bırakma ki onu getrimesin aklına
Sana ulaşabileceği herşeyi herşeyiiiiii engelle değiştir

Cidden psikolojin bozulmuş arkdaşım naptı bu sana bukadar cidden tam anlayamdım ama umarım bizim söledikklerimizle rahatlarsın dua et bol bol kurtulmak için bence vazgeç herşeyden yoluna devam et sen baya kırılmıssın baya hemde zaman herşeyin ilacı zamana bırak

geçecektir canım evet geçerken çok acı çektirecek ama geçecek emin ol
bitecek bigün aklına bile gelmeyecek geçmişinde bi anı olarak kalacak unutacaksın biraz için yanacak biraz yüreğin burkulacak ama geçecek
eğer son şansıysa ve böyle olması gerektiğini düşünüyosan zaten sakın başlama tekrardan
koley değil bu geçirdiğin dönem ama atlatacaksın
dinleme şarkınızı daha çok canın yanacak öyle
dört bir tarafını sarmaya çalışacak anılar izin verme
unutuyorum de kendi kendine en önemlisi unutucam de
acı çekeceğim diye düşünme
unutucaksın emin ol geçecek
kendini üzme çok allah yardımcın olsun
bir an önce geçsin inşallah

arkadaşım yaşadığın zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum çünkü çoğumuz geçmişte bu tür şeyler yaşadık atlattık.kolay bir süreç olduğunu kimse söylemesin.4 yıl yaşamışsın bu az bir süre değil ,senin sıkıntında geçicek zaten allah şu dünyada insana unutma içgüdüsünü vermeseydi insan denen varlık hiçbir sıkıntının altından kalkamazdı arkadaşım eğer bu kişiyle kesin bir geleceğin olmadığına karar vermişsen geri dönüşün mümkün olmadığına inanmışsan ki seni kararlı görüyorum o zaman geleceğine bak daha çok gençsin kimbilir karşına kimler çıkıcak gelecekte yaşayacağın aşkın hayallerini kur kendini buna odakla kendine bak üstüne başına özen göster makyaj yap saçına fön çektir bak bunlar seni canlandıracaktır.kimbilir belki de bu senin için bir sınavdır daha iyisini güvenilirini bulman için allah seni bununla tecrübe etmiştir
sürekli onu düşünüp kendine zarar verme.bak psikoloğa gidebilirsin inan çok faydasını görürsün ona anlatırsın içini dökersin sana çok daha etkili stresinden kurtulma yolları önerir.bu dönemi hasarsız atlatmanı sağlar bu dediğimi dikkate al gerçekten faydasını görürsün.
filazof niechze nin bir sözü var bunu unutma
BENı ÖLDıRMEYEN ACI GÜÇLENDıRıR
Allah a emanet ol kardeşim

canım arkadasım,

herkes gececek demiş de haklılardır gececek seninle aynı acıları ben de cektim cekiyorum. sana demem o ki,

sakın bos beles quantum teknigi, secret- sır-, reiki zırvalarına, xx tespih cek senin olsun seylerine inanma, kendine bak süslen alısveriş yap gibi seyler de sadece cebine zarar.

bu acı sadece zamanla geciyor ne kadar zamana ihtiyac duyacagın ise bilinmez...

geçsin artık yaaa=(((

konu eski sayılır zaten konu sahibi de bırakmış takibi
zaman herşeyin ilacı bence de
unutamasan da acı geçiyo alışılıyo onsuzluğa
hele de haksızsa gidişi herşey daha kolay oluyo o zaman
biran önce önüne bakmalı insan geçmişi geçmişte bırakmalı
giden gibi aldırmamalı geride kalanlara
asla ama asla geri adım atmamalı
yeni ufuklara yelken açmalıııopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

canım benim ablam benden yaşca buyuksun bende aynı şeleri yaşıorum 2.5 yılımdı benmde ... ama ölsede dönmucem ona geçıomu dersen evet azalıo bı an oluoki alışıosun sna geçıcek diemem ama alışıcaksn ve bı gun gulerek htrlıcaksn dua edıcem senın için :) kendine başka bıseye ver asla yalnz kalma şarkızını dnleme anılarınızı hatrlama bı meşgale bul ... alışıcaksn buna inan Allah sabr versn herkese !

canım ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum. Emin ol ki unutuluyor. Sadece aradan yıllar geçince ara ara anımsıyorsun. Ama hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor. Zaman en büyük ilaç gerçekten de. Yaşanılanları tekrar tekrar düşünme sakın. Düşünmemeye çalış. İlgini başka yönlere çek. Emin ol ki geçecek.

Arkadaş a aynen katılıyorm herkes yaşıyo böle şeyler giden yıllarına yanmak çözüm deil insanlar 40 yıllık eşlernde ayrılıo bu da bişeymi onunla ilgili olan şeyleri sil geri dönüş yapma zaman geçince gençlkk hevesiydi bitti diceksn emin ol:34:

Back
X