• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçecek mi..

Hellokity10

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
179
43
18
Daha once bu konuyla ilgili defalarca konu actim.belki sız biktiniz okumaktan ama ben yazmaktan bikmadim.beni bagislayin.sadece aklıma geldikce derdimi paylasiyorum.
1 sene oldu nisan bozali.ama hala aci cekiyorum.ustelik hayatinda birisi var ve nişanlancak.ayrilik sebebini daha once konularimda belirtmistim.
Peki neden hala canim yaniyor.neden icim acıyor. Neden vazgecemiyorum.normal mi bu yaşadıklarım.o kadar cok ozluyorum ki..bazen keske ona sabretseydim diyorum. Dayansaydim diyorum..bazen keske diyorum..ama sonra değişiyor bu duygularim.iyi ki boyle olmus diyorum .iyi ki bitmis diyorum. Duygularim boyle gidip geliyor..
Sonra neden bitti diyorum. Sucum neydi ki..ne yaptim diyorum.sevilmeye layil degil miyim diyorum.kotu bir insan miyim diyorum.
Iste boyle garip haller icindeyim...kendimi cok degersiz hossediyorum.cok yalnızım. Gececek mi...

Kaderiniz böyleymiş deyip tedavi olun çünkü bir yıl çok uzun zaman
Ya da aklını doldurcak şeylerle ilgilen çalışıyormusun çalışırsan hem bedenin hem aklın yorulur
Sabır

Şimdi baktım da ailesinin sözünden çıkmayan, ailem seni sevmedi ayrılmak istiyorum diyen biri için daha fazla acaba deme.
Kuaför olayını hatırla hep.
Ailesinin tutumunu.
Ve birkaç konuda daha gördüm "kabul etseydim tüm şartlarını, keşke diyorum bazen" cümlesine çok rastladım ne demek bu ya? Dünyada bi o kalmış gibi.

Daha once bu konuyla ilgili defalarca konu actim.belki sız biktiniz okumaktan ama ben yazmaktan bikmadim.beni bagislayin.sadece aklıma geldikce derdimi paylasiyorum.
1 sene oldu nisan bozali.ama hala aci cekiyorum.ustelik hayatinda birisi var ve nişanlancak.ayrilik sebebini daha once konularimda belirtmistim.
Peki neden hala canim yaniyor.neden icim acıyor. Neden vazgecemiyorum.normal mi bu yaşadıklarım.o kadar cok ozluyorum ki..bazen keske ona sabretseydim diyorum. Dayansaydim diyorum..bazen keske diyorum..ama sonra değişiyor bu duygularim.iyi ki boyle olmus diyorum .iyi ki bitmis diyorum. Duygularim boyle gidip geliyor..
Sonra neden bitti diyorum. Sucum neydi ki..ne yaptim diyorum.sevilmeye layil degil miyim diyorum.kotu bir insan miyim diyorum.
Iste boyle garip haller icindeyim...kendimi cok degersiz hossediyorum.cok yalnızım. Gececek mi...
Gececegi kesinde 1 ay sonra mi 1 yil sonra ni orasini Allah bilir

Şimdi baktım da ailesinin sözünden çıkmayan, ailem seni sevmedi ayrılmak istiyorum diyen biri için daha fazla acaba deme.
Ailesinin tutumunu.
Ve birkaç konuda daha gördüm "kabul etseydim tüm şartlarını, keşke diyorum bazen" cümlesine çok rastladım ne demek bu ya? Dünyada bi o kalmış gibi.
Aynen !
Ileride mutlaka ayrilirdin konu sahibi cunku kimse canina eziyet etmekten hoslanmaz o zaman daha mi iyi olurdu ?
1 yil uzun bir sure onu surekli sosyal medyadan ordan burdan takip ediyorsan birakmalisin uzaklasmalisin yoksa boyle daha cok yillar gecer kendini mahvedersin.
Gözünü bir aç etrafa bak sevebileceğin ve seni sevecek birini göreceksin mutlaka

Aynen !
Ileride mutlaka ayrilirdin konu sahibi cunku kimse canina eziyet etmekten hoslanmaz o zaman daha mi iyi olurdu ?
1 yil uzun bir sure onu surekli sosyal medyadan ordan burdan takip ediyorsan birakmalisin uzaklasmalisin yoksa boyle daha cok yillar gecer kendini mahvedersin.
Gözünü bir aç etrafa bak sevebileceğin ve seni sevecek birini göreceksin mutlaka
Elimden geleni yapiyorum basarmak icin.
Calisiyorum.mutlu olmak icin elimden gelenei yapiyorum.çevremdeki insanlar benim aci cektigimi bilmez.ama gevmedi işte.bitmedi.bunu haketmedim diyip kendimi bitiriyorum.

Ailesinin tutumunu.
Cok haklisin biliyorum.ama ozlem iste.ben gerçekten sevdim ama o arkasina bile bakmadan gitti.ozlem iste.bir garip ozlem duyuyorum.

Aynen !
Karsima kimse cikmadi.cikmiyor..

Karşınıza birinin çıkması enerji meselesidir. Siz bütün enerjinizi eski sevginize odaklarsanız kim sizden enerji alacak da karşınıza çıkacak?

Çok mu boşsunuz? İlgilenecek bir işiniz, hobiniz, ilgi alanınız yok mu? Yazık değil mi koskoca bir seneyi heba etmişsiniz.

Böyle yaparak kendini dışarıya da kapatırsın
Yeni insanları tanıma fırsatı var önünde, kendini kapatma
1 sene az bi zaman değil, nişanı sen mi attın yoksa terk mi edildin?

Çünkü sen hala ona odaklı yaşıyorsun unut at kafandan 1 yıldır hala onu dusunuyorsun hiç normal değil canım gercekten. Kendine yeni bir hobi bul farklı farklı şeylerle ilgilenmeye çalış, yeni yeni insanlarla tanış :)

Onu özlediğini söylemişsin az önce
Bu cumleyi söylemeyi bırak kafandan silmekle başla o cumleyi unut!

Böyle yaparak kendini dışarıya da kapatırsın
Yeni insanları tanıma fırsatı var önünde, kendini kapatma
1 sene az bi zaman değil, nişanı sen mi attın yoksa terk mi edildin?
O atti.daha dogrusu bana sartlar sundu.ben de kabul etmedim
Yani terk edilmiş sayilirim.

Çünkü sen hala ona odaklı yaşıyorsun unut at kafandan 1 yıldır hala onu dusunuyorsun hiç normal değil canım gercekten. Kendine yeni bir hobi bul farklı farklı şeylerle ilgilenmeye çalış, yeni yeni insanlarla tanış :)
Aslinda bunlari yapiyorum.gorev icabi bulumdugum yer cok kücuk.insanlarin bana farkli baktiklarini dusunuyorum.cunku biz cok dip dibeydik.her an birlikteydik.herkes de bunu biliyor.simdi o gitti. Ben kaldim.

Şart sunmak mı? Gurur kırıcı bi şey bence. Şart sunup nişanı atmakla mı tehdit etti? Eğer öyleyse ben bu durumda kendimi 2 aydan fazla yıpratmazdım.
Onlarin memleketinde yasayacagima soz vermistim.ama sadece ona soz vermistim.ailesino ve akrabalarimi tanidikca korkmaya basladim.ilerisi icin bi aksilik olursa memleketime donme durumum oldugunu soyledim.o da bu konuda bir karar vermem gerektigini soyledi.her sey bununla basladi.devami da geldikce geldi.annem de kizimin arkasinda olacak misim yoksa onum gitmesine izin mi vereceksin dedi.onun ailesi de araya girince ipler koptu.daha baska pek cok sebep de var aslinda.

İnsanın evlendiği kocası evlenemediği kara sevdası olurmuş. Seninki de o hesap. Sabredip evlenseydin pembesi gidip tozu kalacaktı zaten:KK37:

Neden geçmiyor biliyor musun? Çünkü o hayatına devam etmiş. Sen de hayatına devam edeceksin, o zaman geçecek.

Back
X