• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçecek mi..

Daha once bu konuyla ilgili defalarca konu actim.belki sız biktiniz okumaktan ama ben yazmaktan bikmadim.beni bagislayin.sadece aklıma geldikce derdimi paylasiyorum.
1 sene oldu nisan bozali.ama hala aci cekiyorum.ustelik hayatinda birisi var ve nişanlancak.ayrilik sebebini daha once konularimda belirtmistim.
Peki neden hala canim yaniyor.neden icim acıyor. Neden vazgecemiyorum.normal mi bu yaşadıklarım.o kadar cok ozluyorum ki..bazen keske ona sabretseydim diyorum. Dayansaydim diyorum..bazen keske diyorum..ama sonra değişiyor bu duygularim.iyi ki boyle olmus diyorum .iyi ki bitmis diyorum. Duygularim boyle gidip geliyor..
Sonra neden bitti diyorum. Sucum neydi ki..ne yaptim diyorum.sevilmeye layil degil miyim diyorum.kotu bir insan miyim diyorum.
Iste boyle garip haller icindeyim...kendimi cok degersiz hossediyorum.cok yalnızım. Gececek mi...
4 yıllık ilişkim bittiğinde bnde böyle olmştm. o yzden sni çok iyi anlıyorum. suan bskasıyla nişanlıyım ve iyiki bitmiş diyorum. cok zor bi drum snnki

Onlarin memleketinde yasayacagima soz vermistim.ama sadece ona soz vermistim.ailesino ve akrabalarimi tanidikca korkmaya basladim.ilerisi icin bi aksilik olursa memleketime donme durumum oldugunu soyledim.o da bu konuda bir karar vermem gerektigini soyledi.her sey bununla basladi.devami da geldikce geldi.annem de kizimin arkasinda olacak misim yoksa onum gitmesine izin mi vereceksin dedi.onun ailesi de araya girince ipler koptu.daha baska pek cok sebep de var aslinda.
Söz vermen iyi olmamış ama bi söz bu kadar büyütülür mü bilemedim. Daha önce hiç nişanlanmadım o yüzden çok tecrübem yok. Aşılamayacak sorunlar da yokmuş aslında. Ama bittiği iyi olmuş gibi. Sen bi an önce unutmaya bak..

Ben yine sozumden acaym
Söz vermen iyi olmamış ama bi söz bu kadar büyütülür mü bilemedim. Daha önce hiç nişanlanmadım o yüzden çok tecrübem yok. Aşılamayacak sorunlar da yokmuş aslında. Ama bittiği iyi olmuş gibi. Sen bi an önce unutmaya bak..
Ben yine sozumden caymadim.sadece arkamda olmasini istedim.

Ben yine sozumden acaym

Ben yine sozumden caymadim.sadece arkamda olmasini istedim.
Haklısın. Ama üstünden çok fazla zaman geçmiş, yine de ben seni anlıyorum. Belki daha fazla zaman alacak geçmesi ama geçeceğinden eminim. Ben bi 6 ayda falan atlatmıştım. Sonra tamamen hissizleştim. Bak abartmıyorum gerçekten hiçbir şey hissetmiyorum, onunla geçirdiğim ne güzel zamanlar ne de kötü hadiseler aklma geliyor. Hatırlamak istiyorum ama hatırlayamıyorum bile. Tabi ben nişan atmadım ama aşıktım. İlk kez aşık olmuştum. Belki de öyle zannediyordum.

Karsima tum gecmisimle beni kabul edecek biri cikar mi.
geçmişten kastın sanırım yakın bir ilişkinizin olması. asla asla kınamak için söylemiyorum ama, bi erkek daha önce öpüşmüş kadın istemem diyorken bir başka erkek her sevgilisiyle beraber olmuş bi kadına laf söyletmiyor. çünkü sevmek budur. kendilerine baksın erkekler
seni severse anladığım o geçmişinin bir önemi olmıycak emin ol.
seven seviyo.

muhtemelen tepki alıcam o yüzden şimdiden belirteyim: evlenmeden beraber olmaya da her sevgiliyle beraber olmaya da asla karşı değilim, haddime de değil zaten. bunu isteyen yaşar ve yalnız yaşayan kişiyi ilgilendirir. ben yaşamadım ve istemem, ama yaşamak isteyenlere sonsuz saygı duyuyorum.

Benim gibi evlenip ayrılsaydn daha mı iyiydi canm..bn yandm cayır cayır ..

Sen yanmadan kurtuldun otur sukret. .
yine de elinde değil biliyorum ..ama bir de benim yerime koy kendini..Empati kur yani..

Belki o zaman hafiflersin. .Bu arada benim de annesi ve teyzesi fln sorunluydu. Yani senin olayina bnzer. .illa ki ayiriyorlar. .emin ol...kafalarına koydular kaçınılmaz son..

İster flort ister nisan ister evlilik ister 1 çocuk ister 10 çocuk. .

Hiçbir şey farketmiyor ..sonu AYRILIK

O yüzden. .gayret et..

Allah yardimcin olsun.ben de sonrasini cok dusundum.bu yuzden boyleyim..ama ayrilik iste.ayni aci mi.bilmiorum ama oyle.beni yakan ayrilmak da degildi aslinda.bir anda yabanci olmasi.hic bir sey yasanmamis gibi olmasi.eski gunlerini ozluyor musun dediklerimdr benim.icin bir bosluktu gecti gitti demiş.

Daha once bu konuyla ilgili defalarca konu actim.belki sız biktiniz okumaktan ama ben yazmaktan bikmadim.beni bagislayin.sadece aklıma geldikce derdimi paylasiyorum.
1 sene oldu nisan bozali.ama hala aci cekiyorum.ustelik hayatinda birisi var ve nişanlancak.ayrilik sebebini daha once konularimda belirtmistim.
Peki neden hala canim yaniyor.neden icim acıyor. Neden vazgecemiyorum.normal mi bu yaşadıklarım.o kadar cok ozluyorum ki..bazen keske ona sabretseydim diyorum. Dayansaydim diyorum..bazen keske diyorum..ama sonra değişiyor bu duygularim.iyi ki boyle olmus diyorum .iyi ki bitmis diyorum. Duygularim boyle gidip geliyor..
Sonra neden bitti diyorum. Sucum neydi ki..ne yaptim diyorum.sevilmeye layil degil miyim diyorum.kotu bir insan miyim diyorum.
Iste boyle garip haller icindeyim...kendimi cok degersiz hossediyorum.cok yalnızım. Gececek mi...
kendini degersiz hissetme cnm siz birbinize uyumlu olmadiniz icin ve yeterince sevmediginiz icin bitmisitir.Baska birini hayatina sokmak en mantiklisi takinti haline getirmisin bende ayni seyleri yasadim bir yil sonra toparladim

geçmişten kastın sanırım yakın bir ilişkinizin olması. asla asla kınamak için söylemiyorum ama, bi erkek daha önce öpüşmüş kadın istemem diyorken bir başka erkek her sevgilisiyle beraber olmuş bi kadına laf söyletmiyor. çünkü sevmek budur. kendilerine baksın erkekler
seni severse anladığım o geçmişinin bir önemi olmıycak emin ol.
seven seviyo.

muhtemelen tepki alıcam o yüzden şimdiden belirteyim: evlenmeden beraber olmaya da her sevgiliyle beraber olmaya da asla karşı değilim, haddime de değil zaten. bunu isteyen yaşar ve yalnız yaşayan kişiyi ilgilendirir. ben yaşamadım ve istemem, ama yaşamak isteyenlere sonsuz saygı duyuyorum.
Ben böyle olmasini istemezdim.ama guvendim sonuçta. Esim degildi ama guvendim.degmezmis.."asla ayrilmayacagiz,benim lügatimda ayrilmak yok"diyen insana guvendim.belki hataydi ama oyle iste.buyuk konustum.

Ben böyle olmasini istemezdim.ama guvendim sonuçta. Esim degildi ama guvendim.degmezmis.."asla ayrilmayacagiz,benim lügatimda ayrilmak yok"diyen insana guvendim.belki hataydi ama oyle iste.buyuk konustum.
hata olarak görme. olması gerekiyomuş demek ki. her şey bi ders insana. kaç yaşındasın?

1 yıl gerçekten çok uzun bir süre. Ama ben kendi hayatına baktığımda elimin boş olduğu vaktimin çok olduğu zamanlar bazı şeyler daha çok geliyo aklıma. Ama çok yoğun olduğum zamanlar hiçbir şey düşünmeye fırsatım olmuyor. Bence kendinize çok yoğun programlar yapın. Bir işe girin akşamları da gidecek bir yerler bulun kurs gibi ya da sosyal etkinlik gibi. Gün boyunca çok yoğun olun. Hem kafamız dağılır hem kendinizi gelistirirsiniz. Eve geldiğinizde çok yorgun olur biru an önce uyumayı düşünürsünüz. Emin olun bu iyi bir çözüm olabilir .

Birde onu takip etmeyi bir şekilde bırakın . Gerekirse internete girmeyin internet paketi yapmayın. Alışana kadar bir süre uzak durun bir şekilde sosyal medyadan

1 yıl gerçekten çok uzun bir süre. Ama ben kendi hayatına baktığımda elimin boş olduğu vaktimin çok olduğu zamanlar bazı şeyler daha çok geliyo aklıma. Ama çok yoğun olduğum zamanlar hiçbir şey düşünmeye fırsatım olmuyor. Bence kendinize çok yoğun programlar yapın. Bir işe girin akşamları da gidecek bir yerler bulun kurs gibi ya da sosyal etkinlik gibi. Gün boyunca çok yoğun olun. Hem kafamız dağılır hem kendinizi gelistirirsiniz. Eve geldiğinizde çok yorgun olur biru an önce uyumayı düşünürsünüz. Emin olun bu iyi bir çözüm olabilir .
Yalniz oldugumda aklima geliyor zaten.yalniz yasiyorum ama yalniz bi insan degilim .evimi yatmadan uatmaya kullaniyroum.ama bazen bilerwk yalniz kalmak istiyorum.hep boyle olmamali yuzlesmek lazim diye dusunuyorum..

Allah yardimcin olsun.ben de sonrasini cok dusundum.bu yuzden boyleyim..ama ayrilik iste.ayni aci mi.bilmiorum ama oyle.beni yakan ayrilmak da degildi aslinda.bir anda yabanci olmasi.hic bir sey yasanmamis gibi olmasi.eski gunlerini ozluyor musun dediklerimdr benim.icin bir bosluktu gecti gitti demiş.

Bir gün geçirirler ona,onlara..merak etmeyelim ..İlahi adalet var..iyi olacağız. .

Bnde de oluyor duygu değişmeleri. .ama bak bir de beni gör. .iyice anla..

Bir nevi aynayim sana..senin onunla evlendikten sonra ki durumun bnmle aynı. .

O yüzden sukret olur mu..

Bir gün geçirirler ona,onlara..merak etmeyelim ..İlahi adalet var..iyi olacağız. .

Bir nevi aynayim sana..senin onunla evlendikten sonra ki durumun bnmle ayni..emin ol.

Bir nevi aynayim sana..senin onunla evlendikten sonra ki durumun bnmle aynı. .

Sukrediyorum canim.

Back
X