• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gececilerin dertlesme köşesi

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
103
Uyumayan bayanlar gelin dertleselim.
Benim derdim bu hayatta hep yanliz kalmam oldu. sanki ailemden haric bütün insanlar benden uzaklasmak istiyormus gibi . olmadi yapamadim hicbir zaman mutlu olamadim. suan agliyorum ne halde oldugumu kimse bilmiyo . döktügüm her damla göz yasi , uykusuz gecelerim beni daha da cok gücsüzlestirmeye basladi. birine cok baglaninca gider mi? evet gider. cok alistim ona gecen konu acmistim üniversitede cok yanlizim sadece oda arkadasim war die. evet o da gidiyo napicam ne edicem bilmiyorum cok caresizim kendimi sokaga birakilmis gibi hissediyorum. 3 ay icinde o kadar cok anilarimiz olduki onunla . yüzûm güldü ,arkadas dost dedigim biri oldu. o simdi gidiyo ve ben suan agliyorum . ewet yarin gidiyor. cok zor be esyalarini toplamasina yardim etmek . son günü degerlendirmek. son kez yapabilcegimiz cilginliklari yapmak, sonkez kahvalti yapmak, son yemegi beraber pisirmek, son kahveyi icmek ve en önemlisi ictenlikle gülümsedigimiz son sohbetler. hickira hickira aglamak istiyorum . yorganimin altinda nefes nefese agliyorum suan . dile kolay 8 sene yanliz kaldim hic arkadasim olmadi. bi tane geldi o da gidiyor. artik daha çok yanliz kalicam. markete sigara ve kahve almaya tek gidicem, yemegimi tek yapicam , kahvaltimi tek basima yicem , aksamlari yuruyus yapmak icin gittigimiz parkta tek basima yuricem , tek basima ders calisicam, anlamadigim konulari yapamicam. hayat artik öylesine bos oylesine anlamsiz geliyor ki. simdi kim bana sigara Ictigim de öff yeter artik icme diyip sigara paketini saklicak?? kim ya kimmm? arkadaslar gercekten uyuyamiyorum keske bu bi rüya olsaa :( :( :((((((

Lütfen sizinde icinize atipta kimseye anlatamadiginiz dertleriniz varsa paylasin arkadaslar burada icimizi dökebiliriz. ben icimi döktüm ama hàla agliyorum rahat edemedim edemicem

Yaa çok üzüldüm okuyunca zor bir durum bende biri gidince içimde derin bir boşluk hissediyorum :(

Allah baska dert vermesin demek geldi icimden.
Sonuc itibariyle sadece madden yaninizda olmayacak, cok sukur ki sag arkadasiniz.
Ayrica bu kadar insanlara bel baglamayin, bugun varlar yarin yoklar.

Yasiniz kac bilmiyorum ama bu uzulup, aglayacaginiz bir dert degil. Arkadasiniz gidiyor diye Ohh be deyip gobek atmazsiniz belki ama bu kadar da iclenip, dertlenilmez. Dogacak guzel gune umutla, mutlulukla bakin.

Uyumayan bayanlar gelin dertleselim.
Benim derdim bu hayatta hep yanliz kalmam oldu. sanki ailemden haric bütün insanlar benden uzaklasmak istiyormus gibi . olmadi yapamadim hicbir zaman mutlu olamadim. suan agliyorum ne halde oldugumu kimse bilmiyo . döktügüm her damla göz yasi , uykusuz gecelerim beni daha da cok gücsüzlestirmeye basladi. birine cok baglaninca gider mi? evet gider. cok alistim ona gecen konu acmistim üniversitede cok yanlizim sadece oda arkadasim war die. evet o da gidiyo napicam ne edicem bilmiyorum cok caresizim kendimi sokaga birakilmis gibi hissediyorum. 3 ay icinde o kadar cok anilarimiz olduki onunla . yüzûm güldü ,arkadas dost dedigim biri oldu. o simdi gidiyo ve ben suan agliyorum . ewet yarin gidiyor. cok zor be esyalarini toplamasina yardim etmek . son günü degerlendirmek. son kez yapabilcegimiz cilginliklari yapmak, sonkez kahvalti yapmak, son yemegi beraber pisirmek, son kahveyi icmek ve en önemlisi ictenlikle gülümsedigimiz son sohbetler. hickira hickira aglamak istiyorum . yorganimin altinda nefes nefese agliyorum suan . dile kolay 8 sene yanliz kaldim hic arkadasim olmadi. bi tane geldi o da gidiyor. artik daha çok yanliz kalicam. markete sigara ve kahve almaya tek gidicem, yemegimi tek yapicam , kahvaltimi tek basima yicem , aksamlari yuruyus yapmak icin gittigimiz parkta tek basima yuricem , tek basima ders calisicam, anlamadigim konulari yapamicam. hayat artik öylesine bos oylesine anlamsiz geliyor ki. simdi kim bana sigara Ictigim de öff yeter artik icme diyip sigara paketini saklicak?? kim ya kimmm? arkadaslar gercekten uyuyamiyorum keske bu bi rüya olsaa :KK43: :KK43: :KK43:(((((

Ah canım su an yerinde olmayı o kadar cok isterdim ki. Hayatımın en guzel donemi üniversite yıllarımdı. Daha cok basındasın hayatın. Tadını çıkar. Tek derdin bu olsun

Neden arkadaş edinemiyorsun? Bu yönde bi caba sarfettin mi? Git birinin yanına otur derste, ders dışı zamanlarda kantinde otur, sınıfa girdiğinde günaydın de gülümseyerek, kulüplere katıl, kurslara başla. Yurttan baska kızlarla muhabbet kur.

Korkun yalnızlık ve arkadaşsızlıkmıs ya neyden korkarsan hep onunla sınanırsın. Korka korka yalnızlığı cekmissindir belki.

Arkadasın okulu mu bıraktı yoksa odadan mı ayrılıyor sadece? E görüşürsünüz zaten bi şekilde

Sonuc itibariyle sadece madden yaninizda olmayacak, cok sukur ki sag arkadasiniz.

Yasiniz kac bilmiyorum ama bu uzulup, aglayacaginiz bir dert degil. Arkadasiniz gidiyor diye Ohh be deyip gobek atmazsiniz belki ama bu kadar da iclenip, dertlenilmez. Dogacak guzel gune umutla, mutlulukla bakin.
Yasim 19. evet haklisiniz ama lütfen beni anlamaya calisin. ben ders aralarinda hep onun yanina giderdim gülerdim eglenirdik simdi ne yapicam yanlizlik cok kotu bisey uzun zaman yasadim. sonra ilk defa birine isinip kaynasiyosunuz uzun zaman sonra. Ama o gidiyor

19. evet haklisiniz ama ne olur beni anlayin. ben herseyimi onunla yapiyordum. Sinifta arkadasim yok. ders aralarinda onun yanina gidiyodum egleniyodum uzun zaman sorna ilk defa biriyle anlasiyonuz ve o gidiyo. Allaha sukur sag Allah uzun omurler versin benim biricik saf temiz arkadasima

Ah canım su an yerinde olmayı o kadar cok isterdim ki. Hayatımın en guzel donemi üniversite yıllarımdı. Daha cok basındasın hayatın. Tadını çıkar. Tek derdin bu olsun

Neden arkadaş edinemiyorsun? Bu yönde bi caba sarfettin mi? Git birinin yanına otur derste, ders dışı zamanlarda kantinde otur, sınıfa girdiğinde günaydın de gülümseyerek, kulüplere katıl, kurslara başla. Yurttan baska kızlarla muhabbet kur.

Korkun yalnızlık ve arkadaşsızlıkmıs ya neyden korkarsan hep onunla sınanırsın. Korka korka yalnızlığı cekmissindir belki.

Arkadasın okulu mu bıraktı yoksa odadan mı ayrılıyor sadece? E görüşürsünüz zaten bi şekilde
Abla sen kac yasindasin bilmiyorum ama inanki simdiki üniversite ortamlari eskisi gibi degil. hersey cikar ugruna insanlar cok pis olmus artik kimseye güvenilmiyor. emin ol benim yerimde olmak istemezsin. cok.calistim sohbet muhabbet etmeye ama olmuyor. beni aralarinda istemiyolar. odadan ayriliyor. artik hic gorisemiceZ

Bende kendimi çok yalnız hissediyorum .
Fikir olarak çevremde çok yalnızım beni anlamayıp kendi doğrularını direten bir çevrem var
Sevgili olarakta yalnızım o olsa belki daha iyi olurdum şuan
Üstüne birde üni sınavım var bu sene çok çalışamıyorumda
O zaman bir dal alırım :KK14:

Bende kendimi çok yalnız hissediyorum .
Fikir olarak çevremde çok yalnızım beni anlamayıp kendi doğrularını direten bir çevrem var
Sevgili olarakta yalnızım o olsa belki daha iyi olurdum şuan
Üstüne birde üni sınavım var bu sene çok çalışamıyorumda
O zaman bir dal alırım :KK14:
Ben yaktim iciyorum suan yanlizliga. cevrende en azindan konustugun kisiler vardir. ama ben buralara yabanciyim yol bilmem iz bilmem. sinifta arkadasim yok okulda yok yurttada yok artik. bana diceksiniz ki yurttan bul. ilk geldigimiz gun yurda birden 5-6 kisilik kiz grubu geldi pat bi girdi iceri . kizlar hosgeldin iz sigara warmi dediler. basladilar dedikoduya. gorseniz mahallenin kahve grubundaki dayilar gibiler. okulda deseniz kantin duman alti millet birbirini goremiyor. cok kalabalik. yemekhane deseniz girmeye cekiniyorum 7-8 kisilik gruplar sesli ve kahkahli gulusmeler sohbetler yapiyor. sanki bi cehennemin icindeyim

Ben yaktim iciyorum suan yanlizliga. cevrende en azindan konustugun kisiler vardir. ama ben buralara yabanciyim yol bilmem iz bilmem. sinifta arkadasim yok okulda yok yurttada yok artik. bana diceksiniz ki yurttan bul. ilk geldigimiz gun yurda birden 5-6 kisilik kiz grubu geldi pat bi girdi iceri . kizlar hosgeldin iz sigara warmi dediler. basladilar dedikoduya. gorseniz mahallenin kahve grubundaki dayilar gibiler. okulda deseniz kantin duman alti millet birbirini goremiyor. cok kalabalik. yemekhane deseniz girmeye cekiniyorum 7-8 kisilik gruplar sesli ve kahkahli gulusmeler sohbetler yapiyor. sanki bi cehennemin icindeyim

Gidenin derdi ayrı şu üniversiteye gitmeyenin derdi ayrı

Gidenlerede en büyük tavsiyem sadece bi kisiyle arkadaslik kurmaya calismasinlar gerekiyosa herkesle konusmaya baksinlar benim gibi gariban takilip tek gezmesinler

Hangi şehirdesin ?
Okulun klüplerinde arkadaş edinmeye çalış
Okulun chat siteleri filan oluyor onlara bak ;)

Umarim Allah yardimcin olur ve istedigin yeri kazanabilirsin. tabi en önemlisi istedigin bölümü kazanman. ben okulu birakmayi dusunuyorum bi hafta sonu ailemle konusucam ama nasil konusucam nasil yuzlerine bakicam bilmiyorum . sanirim anadolu yakasindasin yas kac?

Back
X