geçmiş olsun inşallah tez zamanda şifa bulursunuzMerhaba... 34 yaşındayım evliyim 2 çocuk annesiyim ve geceleri altımı islatiyorum. Hayatımı o kadar kötü etkiliyor ki bu durum artık her güne böyle bir olumsuzlukla başlamak bana çok ağır geliyor.. bugün tekrar üroloji bölümüne geldim ve üropan şurup yazdı 10 gün deneyeceğiz dedi.. bu durumu yaşayan var mı aranızda.. öyle zor kiher gün alez carsaf battaniye yorgan her gün o kadar kiyafet yıkamaktan yiprandim yoruldum TV karsisinda koltukta uyuya kalmak benim için nelere mâl oluyor bilemezsiniz herkes için sıradan bı tatil bir yatılı misafir ne demek benim için kabus oluyor haline şükret demeyin ediyorum elbette ama insanız sızlanmak şikayet etmek de bizler icin .. üroloji doktorum piskoterapi önerdi buna bütçem yeterli gelir mi bilmiyorum çünkü ozelmis bana bir yol gösterin lütfen
Çok geçmiş olsun, bu yasa kadar hepmi altını ıslatma durumu oldu? Kucukkende hep bu şekildeki devam etmişsiniz. Dktrada gidiyormuşsunuz Rabbim kalıcı şifalar versin. Şimdilik geçici olarak 2 saate bir tlfnuzdan alarm kursaniz , yatmadan 2 ,3 saat önce çay, sıvı alımını kesseniz. Benimde küçük kızım var gece WC için tlf alarm kuruyorumMerhaba... 34 yaşındayım evliyim 2 çocuk annesiyim ve geceleri altımı islatiyorum. Hayatımı o kadar kötü etkiliyor ki bu durum artık her güne böyle bir olumsuzlukla başlamak bana çok ağır geliyor.. bugün tekrar üroloji bölümüne geldim ve üropan şurup yazdı 10 gün deneyeceğiz dedi.. bu durumu yaşayan var mı aranızda.. öyle zor kiher gün alez carsaf battaniye yorgan her gün o kadar kiyafet yıkamaktan yiprandim yoruldum TV karsisinda koltukta uyuya kalmak benim için nelere mâl oluyor bilemezsiniz herkes için sıradan bı tatil bir yatılı misafir ne demek benim için kabus oluyor haline şükret demeyin ediyorum elbette ama insanız sızlanmak şikayet etmek de bizler icin .. üroloji doktorum piskoterapi önerdi buna bütçem yeterli gelir mi bilmiyorum çünkü ozelmis bana bir yol gösterin lütfen
sizin için baya bir göz gezdirdim tabiki doktor olmadığımız için bizde okuyarak öğreniyoruz,birçok yerde psikolojik olduğu yazılmış ama bana şu kopyaladığım yazı daha mantıklı geldi"Devamlı idrar kaçırma: İdrar yolları ile vajina arasında oluşan normal dışı bir açıklık gibi (fistül) nedeniyle oluşan sürekli idrar kaçırma durumudur. Bu fistül idrar kanalı ile rektum arasında da olabilir.Çok geçmiş olsun,sevgiler...Merhaba... 34 yaşındayım evliyim 2 çocuk annesiyim ve geceleri altımı islatiyorum. Hayatımı o kadar kötü etkiliyor ki bu durum artık her güne böyle bir olumsuzlukla başlamak bana çok ağır geliyor.. bugün tekrar üroloji bölümüne geldim ve üropan şurup yazdı 10 gün deneyeceğiz dedi.. bu durumu yaşayan var mı aranızda.. öyle zor kiher gün alez carsaf battaniye yorgan her gün o kadar kiyafet yıkamaktan yiprandim yoruldum TV karsisinda koltukta uyuya kalmak benim için nelere mâl oluyor bilemezsiniz herkes için sıradan bı tatil bir yatılı misafir ne demek benim için kabus oluyor haline şükret demeyin ediyorum elbette ama insanız sızlanmak şikayet etmek de bizler icin .. üroloji doktorum piskoterapi önerdi buna bütçem yeterli gelir mi bilmiyorum çünkü ozelmis bana bir yol gösterin lütfen
Merhaba, geçmiş olsun. Kadin doğuma da gidin mutlaka. Doğum yapmışsınız. Hem hamilelik/dogum etkisiyle hem de yaş ailerledikce pelvik tabanda gevşeme ve sarkmalar olabiliyor, bu da idrar kacirma dahilMerhaba... 34 yaşındayım evliyim 2 çocuk annesiyim ve geceleri altımı islatiyorum. Hayatımı o kadar kötü etkiliyor ki bu durum artık her güne böyle bir olumsuzlukla başlamak bana çok ağır geliyor.. bugün tekrar üroloji bölümüne geldim ve üropan şurup yazdı 10 gün deneyeceğiz dedi.. bu durumu yaşayan var mı aranızda.. öyle zor kiher gün alez carsaf battaniye yorgan her gün o kadar kiyafet yıkamaktan yiprandim yoruldum TV karsisinda koltukta uyuya kalmak benim için nelere mâl oluyor bilemezsiniz herkes için sıradan bı tatil bir yatılı misafir ne demek benim için kabus oluyor haline şükret demeyin ediyorum elbette ama insanız sızlanmak şikayet etmek de bizler icin .. üroloji doktorum piskoterapi önerdi buna bütçem yeterli gelir mi bilmiyorum çünkü ozelmis bana bir yol gösterin lütfen
Doktor ne diyor, fizyolojik bir sorun mu?Merhaba... 34 yaşındayım evliyim 2 çocuk annesiyim ve geceleri altımı islatiyorum. Hayatımı o kadar kötü etkiliyor ki bu durum artık her güne böyle bir olumsuzlukla başlamak bana çok ağır geliyor.. bugün tekrar üroloji bölümüne geldim ve üropan şurup yazdı 10 gün deneyeceğiz dedi.. bu durumu yaşayan var mı aranızda.. öyle zor kiher gün alez carsaf battaniye yorgan her gün o kadar kiyafet yıkamaktan yiprandim yoruldum TV karsisinda koltukta uyuya kalmak benim için nelere mâl oluyor bilemezsiniz herkes için sıradan bı tatil bir yatılı misafir ne demek benim için kabus oluyor haline şükret demeyin ediyorum elbette ama insanız sızlanmak şikayet etmek de bizler icin .. üroloji doktorum piskoterapi önerdi buna bütçem yeterli gelir mi bilmiyorum çünkü ozelmis bana bir yol gösterin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?