Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok normal bende suan resmen parcaladım kendimi heryerim kasınıyor.. vücut gerildikce ve kilo alımı hızlandıkca eller ayaklar karın vs.. sisiyor ve kan dolasımı yavaslıyor. ben ilk ogluma hamileyken kanıyordu heryerim o derece kötü kasıyordum.. cabuk gecse su hamilelik iyice sistim yerimden kalkamıyorum
kizlar gobegim degilde bildiginiz ayaklarim kollarim nasil kotu kasindi kulagimin ici yuzum. bir hafta sonra randevum var soylemm lazim doktora bu durumu uyutmuyor beni
ben sebamedin catlak önleyici kremini kullanyorum.. ilk bebegime hamileykende 5 aya kadar badem yagı doguma kadar olan sürectede sebamed kullandım allaha sükür catlak olmadı.. ama kasıntılar beni delirtcek krem sürünce birazcık rahatlıyorum ama sonrası yine aynı..
ben dr söyledim kasıntı icin bir krem verdi ama pek ise yaramadı bende
cok normal bende suan resmen parcaladım kendimi heryerim kasınıyor.. vücut gerildikce ve kilo alımı hızlandıkca eller ayaklar karın vs.. sisiyor ve kan dolasımı yavaslıyor. ben ilk ogluma hamileyken kanıyordu heryerim o derece kötü kasıyordum.. cabuk gecse su hamilelik iyice sistim yerimden kalkamıyorum
bıraz gec kaldım belkı yazmakta ama ıkıncı oglum geldı onunla ugrasıyorum.. karın yeterı kadar genısledıgınde tamamen gecıyor dıyebılırım kanamada oldu ama gectı ızde kalmadı kasıntıda dogum oncesıde sonrası krem kullandım tabı hem rahatlatıyor hem derı yenılıyor kullanmanı tavsıye ederım cnm