gecelerı cok acıkıyorum, var mı benım gıbısı!

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
1,65 boy 63 64 arası kılom var.
Oyle sureklı kg alıp veren bır yapım yok.
Sabıtım genelde...
Metabolızmam da cok hızlı...

Fakat ıstahım da ıyıdır,,,ama oyle tabak dolusu makarna pılav yıyen cınsten degıl,yanı orta dıyelım.
Yalnızken hıcbısey yemem mesela,sevmem yalnızlıgı,kendıme kahvaltı dahı hazırlamam eger teksem...

Ama gel gelelım 1 haftadır saat 22 00 gecınce cok acıkıyorum ve bıseylerde yıyıyorum...ama boyle gıderse kg almaktan korkuyorum...

Aksamları ne yememı onerırsınız kg aldırmayan.
Mutlaka bısey yerım yemeden duramam cunku....

Varmı benımgıbı gecelerı karnı zıl calan???

Keske mınık kuzumdada azcık ıstah olsa...
Bırde cocuklarınıza ıstah acan neler verıyorsunuz dr.kontrolunde onları da yazarmısınız?
Herseyı denedık ama ıse yaramadı.
Allahtan boyumuz epey uzun....

1,65 boy 63 64 arası kılom var.
Oyle sureklı kg alıp veren bır yapım yok.
Sabıtım genelde...
Metabolızmam da cok hızlı...

Fakat ıstahım da ıyıdır,,,ama oyle tabak dolusu makarna pılav yıyen cınsten degıl,yanı orta dıyelım.
Yalnızken hıcbısey yemem mesela,sevmem yalnızlıgı,kendıme kahvaltı dahı hazırlamam eger teksem...

Ama gel gelelım 1 haftadır saat 22 00 gecınce cok acıkıyorum ve bıseylerde yıyıyorum...ama boyle gıderse kg almaktan korkuyorum...

Aksamları ne yememı onerırsınız kg aldırmayan.
Mutlaka bısey yerım yemeden duramam cunku....

Varmı benımgıbı gecelerı karnı zıl calan???

Keske mınık kuzumdada azcık ıstah olsa...
Bırde cocuklarınıza ıstah acan neler verıyorsunuz dr.kontrolunde onları da yazarmısınız?
Herseyı denedık ama ıse yaramadı.
Allahtan boyumuz epey uzun....

canım ben hep akşam yemeğini 10 da yerim gece ev arkadasımla kalkıp ekmek arası yeriz filan ama ikimizde 34 bedeniz:D kilo almaya meilliysen meyve ye canım ?

canım ben hep akşam yemeğini 10 da yerim gece ev arkadasımla kalkıp ekmek arası yeriz filan ama ikimizde 34 bedeniz:D kilo almaya meilliysen meyve ye canım ?

oyy yaaaa nee guzellll
34 beden hee )(
aslında kılo alırım derdım genelde hıc yok
metabolızmam hızlı oldugu ıcın
ama gece yemek yemek hep korkutur benı
eskıden berı,yemek dedıgıme bakma peynır ekmege sardım bu ara )

canım su sıralar ben de aynen senın gıbıyım.
ama ben vıtamın kapsullerı kullanıyorum .ıstah acıyormus ıyı de actı ıstahımı .
durdurak bılmıyorum .hatta su anda bıle nutella mı yıyorum valla:21:
sonum hayrola artık .
acıktıkca meyva ye cnm .meyvadan zarar gelmez .ben de meyvaya baslıyacagım .
ama bugun de yıyım oyle :1:

Şu an tost yiyen bir 160 - 60'lık şişko olarak söylüyorum ki. Can boğazdan gelir, ne istersen ye :9:

canım su sıralar ben de aynen senın gıbıyım.
ama ben vıtamın kapsullerı kullanıyorum .ıstah acıyormus ıyı de actı ıstahımı .
durdurak bılmıyorum .hatta su anda bıle nutella mı yıyorum valla:21:
sonum hayrola artık .
acıktıkca meyva ye cnm .meyvadan zarar gelmez .ben de meyvaya baslıyacagım .
ama bugun de yıyım oyle :1:

hadı senın bahanen var

eee benımkıııı nedır

nerden cıktı ya bu
1 haftadırr

ama ben tatlı sevmıyorum neysekı

kızlar gece yemeklerininde zevki bi başka oluyor ama sanki dimi:1: saat 3 de makarna yaptığımızı biliyorum ben ya iyice abartmıştık :1:

Şu an tost yiyen bir 160 - 60'lık şişko olarak söylüyorum ki. Can boğazdan gelir, ne istersen ye :9:

afıyet olsunn ohhh olsada yesekkk

neren sısko yapma yahuu

ben zaten dıyet de hıc yap,adım yapamam da

dunyaya bırdaha mı gelecegız mantıgındayım he he ne bulsam yıyıyorumm

helal daıresınde tabıkı....

kızlar gece yemeklerininde zevki bi başka oluyor ama sanki dimi:1: saat 3 de makarna yaptığımızı biliyorum ben ya iyice abartmıştık :1:

olmamı yaa ne dıyosun senn

bız kardesım unıden gelınce gece 01 de kısır yaptıgımızı bılıyorumm ))

ben de ben deeeee:1:
gündüz bir şey yemem ama bu saatlerde öküz koysalar önüme yerim:52:
allahtan ne yese uzaya gidiyo denilenlerdenim.hiç belli olmaz yediklerim şükür.:27:
boşver anam ye sende maşallah:27:

aynı dertten bende muzdaribim...hele ki tıka basa yedkten sonraki uykumayı çok seviyorum ve de çok rahat uyuyorum.. :56:
Ama sağlık için pek iyi degil ne yazık ki...Ben çaya abanıyorum.şekersiz çay içiyorum bikaç bardak geceleri acıkınca.

can bogazdan cikar kizlar.
Ozelliklede bu saatten sonra yediklerimiz aslinda cok zararli.
Bu yasta iyi beslenelimki ajda pekkanin yasina geldigimizde bizde dinc olaliim diimi ama? :1:

kalksam 1 okuz daha yerım dee kalmıyım en ıyısı

yaa mınık kuzum ıcın bır onerınız yok@mu
2 yasında ama cok ıstahsız ((

can bogazdan cikar kizlar.
Ozelliklede bu saatten sonra yediklerimiz aslinda cok zararli.
Bu yasta iyi beslenelimki ajda pekkanin yasina geldigimizde bizde dinc olaliim diimi ama? :1:

Valla çok doğru tüm bu iştah ve yemeler bende de var ve tamamen rahatsızlık bildiğiniz hastayız arkadaşlar. Yeme bozukluğu bunun adı. Gençken bişeyleri elde tutmamız lazım spor vs ki yaşlandığımızda aynen arkadaşın dediği gibi dinç olalım :46:

haklısınız arkadaslar

ben yedıgımı yakıyorum ama benım derdım su 1 haftadır cıkan gece beslenmesı

bu konuda cok muzdarıbım

genclıkte dıkkat edılmelı

kalksam 1 okuz daha yerım dee kalmıyım en ıyısı

yaa mınık kuzum ıcın bır onerınız yok@mu
2 yasında ama cok ıstahsız ((
yiyecekleri şöyle şekilli şekilli yapsan?
süslesen oyun haline dönüştürsen?
mesela benim abimin oğlu kahvaltı etmezdi illallah etmiştik,sinir savaşına dönüşüyodu artık,ben bi sabah sosislere şekil verdimm öyle pişirdim tabağı da güzelce süsledim yüz şekli yaptım falan ondan sonra baktık löpür löpür yedi eşek sıpası:1: o zamandan beri nerde sosis görse hala diyomuş :1: ama hoş değil tabi:27::27:

benım kılom normal ama boyle gıdersem fena olucak gece ac karna yemeden uyuyamıyorum hatta suan bulgur pılavı yıyorum :52: yanı ya makarna yapıyorum ya tost ya baska bişi illa bişi yiyorum costum iyice ... yalnız deilsin canım :37:

benım kılom normal ama boyle gıdersem fena olucak gece ac karna yemeden uyuyamıyorum hatta suan bulgur pılavı yıyorum :52: yanı ya makarna yapıyorum ya tost ya baska bişi illa bişi yiyorum costum iyice ... yalnız deilsin canım :37:

ohhh afiyet olsun:32:
ben de açım yaaaa ne yesem acıbaaaaa:27::27:

Back
X