gecelerı cok acıkıyorum, var mı benım gıbısı!

yiyecekleri şöyle şekilli şekilli yapsan?
süslesen oyun haline dönüştürsen?
mesela benim abimin oğlu kahvaltı etmezdi illallah etmiştik,sinir savaşına dönüşüyodu artık,ben bi sabah sosislere şekil verdimm öyle pişirdim tabağı da güzelce süsledim yüz şekli yaptım falan ondan sonra baktık löpür löpür yedi eşek sıpası:1: o zamandan beri nerde sosis görse hala diyomuş :1: ama hoş değil tabi:27::27:

oyy neler denedım...peynır yumurta agzına sokmazdı,hala da oyledır

bu ara peynırı ekmege surup zeytınle goz yapıyorum anca oyle peynırını yedırebılıyorım ekmegı kalıyor )

cokk uanık sorma sevdıgı seyle ymurtayı ver caktırma tad geldımı hmn hepsını cıkarıyor.oturuyorum bzn kahvaltı hazırlıyorum oynuyor resmen hepsıyle,salam sosıs turu pek vermıyorum,amaaann colkk bunaldm yememesınden

yumurtalı ekmek yapıyorum kucuk bır dılım yıyıyor ıste

ıstah surupları vıtamın,balık yagı pekmez cay neler denemedım en son dr dedı bırak yaa boyu uzuyor bızım ıcın onemlı kıstas boy ama gelde anneye anlat (

benım kılom normal ama boyle gıdersem fena olucak gece ac karna yemeden uyuyamıyorum hatta suan bulgur pılavı yıyorum :52: yanı ya makarna yapıyorum ya tost ya baska bişi illa bişi yiyorum costum iyice ... yalnız deilsin canım :37:

afıyet olsunn

bu saatte pılav yememde tost yaparsan gelırım d d d

bu başlığı görünce bile acıktım:27::27: gece asla bişeyler yemeden uyuyamıyorum :) çok severim ben gece yemek yemeyi ne kadar sağlıksız olsada :26: ama ben öyle atıştırmıyorum bi tabak makarna pilav tost vs vs :D bak şimdi acıktm yemeden yatmam :)

oyy neler denedım...peynır yumurta agzına sokmazdı,hala da oyledır

bu ara peynırı ekmege surup zeytınle goz yapıyorum anca oyle peynırını yedırebılıyorım ekmegı kalıyor )

cokk uanık sorma sevdıgı seyle ymurtayı ver caktırma tad geldımı hmn hepsını cıkarıyor.oturuyorum bzn kahvaltı hazırlıyorum oynuyor resmen hepsıyle,salam sosıs turu pek vermıyorum,amaaann colkk bunaldm yememesınden

yumurtalı ekmek yapıyorum kucuk bır dılım yıyıyor ıste

ıstah surupları vıtamın,balık yagı pekmez cay neler denemedım en son dr dedı bırak yaa boyu uzuyor bızım ıcın onemlı kıstas boy ama gelde anneye anlat (

canım eğer dr öyle dediyse üstüne gitme,ne kadar üstüne gidersen o kadar geri teper derler.çok zorlayınca inadına yememeye başlar bu sefer.biraz kendi haline bırak acıkınca yer zaten merak etme,elbette ana yüreği rahat olmaz ama sabret sık dişini gör bak nasıl düzelecek.benim arkadaşlarımın bazıları da böyle sıkıntı çekmişti hiç unutmam bir arkadaşım ağlamıştı hırsından yemiyor diye sonra bi baktım bi gün rahat gayet eee dedim yemiyor napıcaz şimdi acıkınca zaten yer takma kafanı ben artık çareyi böyle buldum dedi,dr u da böyle tavsiye etmiş çok üsteleme daha kötü olur demiş.hayırlısı bakalım allah iştah versin kuzucuğuna uyyy yerim onun yanaklarını ben:16:

bu başlığı görünce bile acıktım:27::27: gece asla bişeyler yemeden uyuyamıyorum :) çok severim ben gece yemek yemeyi ne kadar sağlıksız olsada :26: ama ben öyle atıştırmıyorum bi tabak makarna pilav tost vs vs :D bak şimdi acıktm yemeden yatmam :)

aaa sebeb oldum galıbaa

yaa gunduz neysede gece yemelerımız yuzunden kgg almasak barı bende yenı cıktı bu olayy

ben de öyleyim ya. :D Önüme ne gelirse yiyorum . Kilomu da hic bilmiyorum cidden. Evdekiler bana obez diyolar. :D Ama kilolu degilim yani :))

canım eğer dr öyle dediyse üstüne gitme,ne kadar üstüne gidersen o kadar geri teper derler.çok zorlayınca inadına yememeye başlar bu sefer.biraz kendi haline bırak acıkınca yer zaten merak etme,elbette ana yüreği rahat olmaz ama sabret sık dişini gör bak nasıl düzelecek.benim arkadaşlarımın bazıları da böyle sıkıntı çekmişti hiç unutmam bir arkadaşım ağlamıştı hırsından yemiyor diye sonra bi baktım bi gün rahat gayet eee dedim yemiyor napıcaz şimdi acıkınca zaten yer takma kafanı ben artık çareyi böyle buldum dedi,dr u da böyle tavsiye etmiş çok üsteleme daha kötü olur demiş.hayırlısı bakalım allah iştah versin kuzucuğuna uyyy yerim onun yanaklarını ben:16:

amınnnnnn ,artık verıyorum elıne kasıgı doke saca yıyıyor 2 yas sendromu bu olsa gerek cok hırcın oldu,bende amann dıksun nolcak yeterkı yesın dıyorum.yok ztn zorlama yok asla yemez agzını acmaz hadı zorla verdın hemen dısardaa ahh ınat oglum.Allahtan sutu cok sevıyor hatta en sevdıgı bıkac sey arasında

valla bende aynı dertten muzdaribim az önce ekmeğin üstüne bi güzel kaymak sürüp yedim ..bu arada benimde metabolizmam hızlıydı bir zaman lar ama yaş 30 u geçince yerinde sayıyor o metabolizma...:56::56::56::56::56:

aman kıs ayındayız hep beraber yıyelım valla.
nasıl olsa kıslık urunler fazlalıklarımızı kapatıyor.yaza dusunuruz caresını:1:

Kızlar yarın kandil.. Hadi bu gece de yiyelim yiyelim , niyet edip yatalım , yarın oruç tutalım..

en iyisi erken yatmak yoksa gece açlığı çok fena.. grisini, meyve kuruyemişten başka birşey yemem ben. yoksa direk basenlere gidiyor.
ben akşam yemeğini 7 buçukta yiyorum en geç.sonra da hiçbişey yemiyorum 10 buçukta yatıyorum zaten. eskiden çalışmadığım zamanlarda çok savaşıyordum açlıkla bişeyler kaçamak yapıyordum ama artık olmuyor çok şükür.

Bende aksine Gece asla yemek yemem hatta çok dikkatli beslenirm
sadece hareketsizlikten kg alırım:(
Sana tavsiyem akşam yemeğini geç ye,2 saat sonrada meyvanı ye gece acıkmazsın artık:)
Yada çok acıkırsan bir kase yoğurt ye yanınada 3-5 zeytin tok tutar.
Birşey daha ılık suya bir iki damla limon veya elma sirkesi damlat iştahı kapatıyor hemen,acıktığında yaparsın
ama sabaha bağırsaklar bir güzel çalışır:27:

arkadaşlar aynen bende sizin gibiyim bu aralar gece yemek yemeye başladım ama artık dur dicem kendime.. benimki agzım boş kalıdıgı an cnm bişiler istiyor o yüzden bitki çayları falan içmeyi planlıyorum akşam saat 8den sonra bitki çayları içilirse zarar olmuyormuş.. bazı arkadaşlar meyve önerisinde bulunmuş fakat meyvede kilo yapıyor sonuşta tatlı.. kilo almadan şu dönemleri sonlandırırız umarım..

Bende bazi geceler tost yapar yerim,bu aralar siklasmaya basladi.Ama insan acikinca hayir diyemiyor.Aklimda duracagina karnimda dursun:):52:

Son düzenleme:
Eğer akşam yemeğinde ekmek yemiyorsanız gece ondan acıkıyor olabilirsiniz.Ben şahsen öyleyim ekmekle pek aram yoktur geceleri acaip midem kazınır ama kuruyemişle falan geçiştiririm.Tost falan yapsam hayatta uyuyamam...Kilomda 10 yıldır aynıdır çok şükür..

Back
X