Geceleri ellerim kaşınıyor :(

HatasizKul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
14
3
sevgili arkadaşlar bazı geceler ellerimin içi kaçınıyor. Neyin dokunduğunu bilemiyorum. Maydonoz dokunuyor sanıyordum maydonoz yemiyorum. Dün gece yine çok kaşındı ellerim ama sadece gün içinde kola içmiştim. O dokunmuş olabilir mi? Fikirleriniz benim için önemli, teşekkürler

Geceleri mi ?
Bende ilkbahar döneminde oluyordu ter bezi egzamasıymış doktora gitmiştim kaşıdıkça kızarıklıklar ya da çok küçük sivilce gibi şeyler oluşuyor mu ?

sevgili arkadaşlar bazı geceler ellerimin içi kaçınıyor. Neyin dokunduğunu bilemiyorum. Maydonoz dokunuyor sanıyordum maydonoz yemiyorum. Dün gece yine çok kaşındı ellerim ama sadece gün içinde kola içmiştim. O dokunmuş olabilir mi? Fikirleriniz benim için önemli, teşekkürler
Doktora gidip alerji testi yaptırabilirsiniz.

ellerinde görünür bişey var mı canım?benim elimde egzama var ama izi normalde belli değilken kaşındığı zaman ortaya çıkıyor.seninkide öyle bişey mi acaba?kaşıma bence sıçrama olabilir ne olduğunu bilmiyoruz çünkü.

ellerinde görünür bişey var mı canım?benim elimde egzama var ama izi normalde belli değilken kaşındığı zaman ortaya çıkıyor.seninkide öyle bişey mi acaba?kaşıma bence sıçrama olabilir ne olduğunu bilmiyoruz çünkü.
Geçmiş olsun kuşusu sanada. Görünür bişey yok kuru kuru kaşınıyor. Ama fazla sürmüyor neyseki. Yıkayınca yada soğuğa temas edince geçiyor hemen. Ama bişey yediğimden yada içtiğimden kaynaklanıyor, onu bulamadm yaa :KK43:(

Deri falan mı değiştiriyor ,egzama falanda olabilir en iyisi doktora gitmek.

Yediğim birşey dokunuyor sanırım çünkü her ne yiyorsam ondan sonra oluyor. Sürekli kaşınmıyor.
Kola dokunuyor olabilir mi?

X