geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz

inciboncuk

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
923
16
298
44
İstanbul
Arkadaşlar ben son bir kaç gündür geceleri ya da tv karşısında yatarken rahatsız olmaya başladım özellikle gece sağdan sola , soldan sağa dönerken belimde ağrı oluyor sanırım doğrusu önce oturup sonra dönmekmiş sizde durumlar nasıl?(27+2)

aynen canım gece mutlaka uyanıyorum dönerken dönmek cok zor oluyo ne yapacaz ilerde bilmiyorum simdiden böyleyse allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın

ewet ewet ewettttt
bende uykusuzluktan geberıyorum gecelerı uyanmaktan sıkıldım donerken canım acıyo sırt ustu yatamıyorum ne olcak halımız bı fıkrım yok allah yardımcımız olsun

:nazar:cidden gece uykuları çok problemli oluyor.galiba bu bebeklerimiz doğmadan önce onlarla uykusuz gecelere hazırlık oluyorlaelaelaelaelae dizleriniz arasına küçük bi yastık koyarak yan uyumayı denerseniz biraz daha rahat edebilirsiniz.ben bu yöntemden memnun kaldım,tavsiye ederim.a.s.

bende sola yattığımda sol kasığımda inanılmaz ağrı hissediyorum..sanki bebek ordan çıkıcakmış gibiçok kötü...yan yatınca çocuğum eziliyormuş hissi kaplıyor içimi..ayrıca tuvalete saattebir kalkmaktaçok sıkıcı..

ben yattığım zaman doğrulamıyorum. belim çıkacakmış gibi oluyor. özellikle geceleri sırtüstü yatıyorum galiba farkında olmadan. işte o zaman kalkmak imkansız oluyor. sürekli yan yatmaktan da çok sıkıldım. hele tuvalet konusuna hiç girmeyelim. çünkü bıktım. dha tuvaletten çıkıp odaya gelmeden sanki tekrar tuvaletim varmış gibi geliyo. inanın bazen ya ben tuvalete gittimmi diye şüpheye düşüyorum. ama az kaldı kızlar. biraz daha sabretmek lazım.

aynen hiç rahat deelim yaa gece zırt zırt uyanıyorum soldan sağa sağdan sola dönerken zorlanıyorum sırt üstü uyudumda bi süre sonra karnımda sancı oluyo omuzlarım cürüdü yan yatmaktan ah bebişim ne hallere soktu beni corabımı botumu zor giyiyorum 60 kiloyum 10 kilo almışım ...cok gülüyorum kendime giyinirken :))))))))))

Bende de durum aynı işkence oldu artık yatmak.Yan taraflarım çürüyecek valla....Sağlık olsun artık katlanacağız bebişlerimiz için.....

herkeste ayni sikayetler bendede ayni durum hatta bezen kalkamiyorum esim kaldiriyor,birde bende geceleri sag bacagimda kramplar oluyor feryat figan uyaniyorum :(((( ne yapalim bebekler icin katlanicaz artik :))

Ahh o gece uykunun en güzel yerlerinde sırt ağrısı kramplar olmasa tam süper olucak ama ne yapalım her güzelliğin bir ceremesi var bebeğim sağlıklı olsunda ben razıyım acılara ağrılara uykusuz kalmalara kramplara....

CANIMIN İÇİ OĞLUM BİRTANEM...SAĞLIKLA GEL BENİM MİNİK KELEBEĞİM....

evet kızlar geceleri hemen hemen hepimizin şikayetleri aynı uykusuzluk yatakta rahat edeceğimiz pozisyon darlığı sık sık wc'ye gitmek...
gündüzleriniz nasıl geçiyor peki??
ben artık gündüz de rahat değilim üstelik 1 haftadır sağ kasık bölgemde geçmeyen bir ağrı var, bunun dışında yaklaşık bir aydır artık kronik oldu hareket esnasında oturduğum yerden kalkarken yürürken ki gibi durumlarda apış arası kemiklerim ağrıyor kısaca sabahtan akşama sandalye tepesinde oturmak artık yoruyor... izne ayrılmak istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmm...
gel ocak 25 gel...

benim tek şikayetim geceleri uyuyarak wc ye defalarca gitmek gündüzüzleri bel agrısı çok yasıyorum ne uzun sure oturabılıyom ne de ayakta durabılıyom gerci karnım da çok büyümedi gorenler sasırıyo ama bu bel agrıları

bende hiç rahat uyuyamıyorum dönerken uyanıyom hep bacaklarımın arasına yastık alıyom bide sola yatınca bebek daha çok besleniyormuş

bende gece hiç uyuyamıyorum.bir yerden bi yere dönmek ölüm valla,bazen eşime tutunuyorum sürekli tuvalete kalkıyorum,bide kramp giriyo sabah hiç uyumamış gibi kalkıyorum....son aylardaki halimizi düşünemiyorum...:roflol:
aman bebeğim sağlıklı olsunda ben hepsine katlanmaya razıyım...:dance:

aynen arkadaşlar bende öyle geceleri hiç uyuyamıyorum uyku gelmiyor yani sağa sola dönemiyorum artık hayırlısıyla bi kurtulsak 37+5 günlük hamileyim.

Hamileliği ilerlemiş olup da rahatsızlıkları artanları da anlıyorum bi derece ama ben daha başından beri uyuyamaz oldum. Geceleri hep saat 2 buçuk, 3, bilemedin 4 gibi uyanıp uykudan gebermeme rağmen geri uyuyamıyorum. İlk ay tuvalet dışında fiziksel bir rahatsızlığım da yoktu ama bir aydır başağrısıyla uyanır oldum. Dün gece de bacaklarımdaki damarlar çekiliyormuş gibi bir bacak ağrısıyla uyandım. Ve daha 3. ayımı yeni doldurdum ben yaaa, çekilecek çilemiz varmışş :) 6 ay nasıl geçecek, daha ne ağrılar göreceğiz acaba.. Hayatımda görmediğim, bilmediğim hastalıklar geçirmeye başlamam da cabası :) Kendimi sınavdan geçiyormuş gibi hissetmeye başladım

36+1 haftalık hamileyim. artık kendimi taşıyamaz oldum. gece o kadar rahatsız ve huzursuz uyuyorum ki o yüzden canım yatağa gitmek istemiyor. sürekli tuvalete kalkmak da cabası. bazen daha yatağa girmeden geri gidiyorum tuvalete. bir de sancılar var. nefesimi kesiyor. Allah kurtarsın hepimizi.

aynen ben de 34 haftalığım gece wc ye kalkmaktan gına geliyor. apış arası kemiklerim sızlıyor kasıklarım ağrıyor sağdan sola dönemiyorum hele bide mide yanmaları yokmu dün gece 4 te kalktım midemin yanmasından soda içtim salonda dolaşıyorum eşimde peşimden geldi ben artık ağlıyorum yani uyku nasıl bişiydi unuttum her saat başı kalkılırmı hiç gitmemiş gibi wc ye haftaya izne ayrılıyorum artık çok şükür.

Back
X