7 haftalık hamileyim saat kursam bile kalkamazdım önceden gece de 1 den önce yatamazdım. şimdi erkenden uyuyom her gece belli saatlerde saat kurmuş gibi bir kaç defa uyanıyom :bbo:
Bende sadece bende var sanırdım ikinci hamileliğim ama ilkinde böyle bişe yaşamamıştım.çok zor uyuyorum uyanınca bidaha uyuyamıyorum çok sinir bi durum
7 aylik hamileyim gece hic uyuyamiyorum ateş basiyor sıkıntı basiyor gunduzde uyuyamiyorum demir eksikliği ve hamilelik şekerim var bunların etkisi olabirmi. Cok uykum olmasına rağmen uyku yok ne yapmam lazım
ben de uyuyamıyorum zaten gece sürekli tuvalete kalkıyorum uykum bölününce bazen saatlerce uyuyamadığım oluyo, ayrıca ömrüm boyunca görmediğim kadar rüyayı son iki haftada gördüm sizde de var mı aynı durum? hani bebiş olunca uykusuz kalınıyodu ben şimdiden uykusuzum
kızlar bende 5. ayın içindeyim dün gece uyku sırasında sırt üstü yatmışım soluma dönmek isteğimde karnımın alt sağ köşesine bıçak saplandı sanki kaskatı kaldım bağırdm resmen eşim uyandı telaşlandı sonra yavaşça döndüm sızı geçti. sizde de oluyo mu böyle bişiler bi de bacak arası vajina üstü bel ağrısı çok oluyo bende mi bi sıkıntı var acaba