Geceleri uyuyamıyorum

Kızlar okuduysaniz eger amelyat sonrasi da devam edebiliyormuş..
Bende korktum acikcasi.
Su saat oldu yatakta 4 donuyorum cunku hala nefes alamiyorum o sabahlari balgam migde bulantisi bendede var cok cok cok zor. Ben neyin tetikledigini biliyorum ama gelde uzak dur iste olmuyor...

Kızlar okuduysaniz eger amelyat sonrasi da devam edebiliyormuş..
Bende korktum acikcasi.
Su saat oldu yatakta 4 donuyorum cunku hala nefes alamiyorum o sabahlari balgam migde bulantisi bendede var cok cok cok zor. Ben neyin tetikledigini biliyorum ama gelde uzak dur iste olmuyor...

valla canım ameliyat olmadan geçeçek gibi değil bence sende ol ben ne ilaç tedavisi ne bitkisel tedavi işe yaramadı hep bunlar mikroplardan bakteriden oluyor en iyisi gidip ormanda köyde yaşamak :(
benimki iyice ilerledi günlük hayatımı etkilemeye başladı sürekli akıntı sürekli balgam sabah miğdemı bulandırıyo kusuyorum çıkaramıyorumda 1 ay sonra düğünümde var napcam ben ya ayın 7 mayısta randevum var öteki haftayada ameliyat verirse yandım ama aldırmam lazım bu eti artık yaşamdan soğuttu beni yediğim yemekten hiçbişey anlamıyorum çok acıyı baharatı seviyorum turşuyu seviyorum ama lanet yüzünden yiyemiyorum ya yaşlı kadınlar gibi besleniyorum buneya:KK42::KK42::KK14::KK14:

valla canım ameliyat olmadan geçeçek gibi değil bence sende ol ben ne ilaç tedavisi ne bitkisel tedavi işe yaramadı hep bunlar mikroplardan bakteriden oluyor en iyisi gidip ormanda köyde yaşamak :KK43:
benimki iyice ilerledi günlük hayatımı etkilemeye başladı sürekli akıntı sürekli balgam sabah miğdemı bulandırıyo kusuyorum çıkaramıyorumda 1 ay sonra düğünümde var napcam ben ya ayın 7 mayısta randevum var öteki haftayada ameliyat verirse yandım ama aldırmam lazım bu eti artık yaşamdan soğuttu beni yediğim yemekten hiçbişey anlamıyorum çok acıyı baharatı seviyorum turşuyu seviyorum ama lanet yüzünden yiyemiyorum ya yaşlı kadınlar gibi besleniyorum buneya:KK42::KK42::KK14::KK14:

Ben geceleri daha cok hissediyorum geceye kadar hissetmiyorum gece nefes alamiyorum. Sabah bendede balgam vr mide bulantisi var. Hicbirsey gecirmiyor bunu... :(
Amelyat olursan bana da haber ver olurmu ?
Birde okyanus suyu iyi geliyormus nerden bulucaz onu

Hava nemlendiricisi kullanin mutlaka.benm burnum kirik dusunki ben bile nefes almayi basardim bu sayede

Gercektenmiii :( aslinda yatak odam pek havadar degil hatta hic degil birde carsaflar vernel kokuyor. Vernel kullanmasam deterjan kokuyor anlamadm bende. Sorun yatakodamda da olabilir. Yani.neden gece olsunki sadece

Gercektenmiii :KK43: aslinda yatak odam pek havadar degil hatta hic degil birde carsaflar vernel kokuyor. Vernel kullanmasam deterjan kokuyor anlamadm bende. Sorun yatakodamda da olabilir. Yani.neden gece olsunki sadece
Tmm iste.sana temiz hava lazm.odana al bi hava nemlendiricisi.odanin havasinida temizliyo.bebekler tikandiginda kullanirlar genellikle.netten yorumlara bakmani oneririm arastir bak tam senlik bence.hatta farkettiysen kıșın daha beter olur.cunku kapali ortamlarda kaliyoruz.
Benim burnum kirik.yillarca hep agzimdan nefes aliyodum.gunduz sorun yok gece kafayi yiyodum artik.sabah bi kalkiyodum dilim kayişa dönmus.
Buhar makinesiyle baya rahatladim.
İnsallah sende faydasini gorursun

Tmm iste.sana temiz hava lazm.odana al bi hava nemlendiricisi.odanin havasinida temizliyo.bebekler tikandiginda kullanirlar genellikle.netten yorumlara bakmani oneririm arastir bak tam senlik bence.hatta farkettiysen kıșın daha beter olur.cunku kapali ortamlarda kaliyoruz.
Benim burnum kirik.yillarca hep agzimdan nefes aliyodum.gunduz sorun yok gece kafayi yiyodum artik.sabah bi kalkiyodum dilim kayişa dönmus.

Inşalllaaaahhhh. Deniyecegim cok sagol. Aslinda klimada hep tıkıyordu beni hava nemlendirici olmaynca bizde kettle i acik birakip odayi nemlendirmistik cok iyo gelmişti... umarim faydasini gorurum yatak odam cehenem cunku

Inşalllaaaahhhh. Deniyecegim cok sagol. Aslinda klimada hep tıkıyordu beni hava nemlendirici olmaynca bizde kettle i acik birakip odayi nemlendirmistik cok iyo gelmişti... umarim faydasini gorurum yatak odam cehenem cunku
Atlatirsin insallah.cok zordur bilirim.

Bir kaç tavsiye vereyim sana...

1-İlaçlarını düzenli kullan
2-Hava nemlendirici cihazlar var, havaya soğuk su buharı veriyor ben arnica kullanıyorum hiç fena değil.Özellikle kışın kullan, yazın pek gerekli olmuyor.
3-Himalaya tuz lambaları var, yatmadan 2 saat önce yakıp odanın kapısını kapat.Yatarken odaya girdiğinde zaten odanın havasında muazzam bir ferahlama olduğunu anlayacaksın ve bu seni rahatlatacak.

Ben bunlarla çözüm buldum.

Gercektenmiii :KK43: aslinda yatak odam pek havadar degil hatta hic degil birde carsaflar vernel kokuyor. Vernel kullanmasam deterjan kokuyor anlamadm bende. Sorun yatakodamda da olabilir. Yani.neden gece olsunki sadece

Gece sistolik basınç yükseldiği için bütün kronik rahatsızlıklar gece ortaya çıkar (sağlıklı insanlarda sistolik basınç uykuda düşüktür)ve hatta ateşli hastalıklarda gece yattığınızda ateşinizin tavan yapmasıda bundan.

Bebekler için granül sabunumsu deterjanlar var, anti alerjenik ve kokusuz, bu da iş görür...

Gece sistolik basınç yükseldiği için bütün kronik rahatsızlıklar gece ortaya çıkar (sağlıklı insanlarda sistolik basınç uykuda düşüktür)ve hatta ateşli hastalıklarda gece yattığınızda ateşinizin tavan yapmasıda bundan.

Bebekler için granül sabunumsu deterjanlar var, anti alerjenik ve kokusuz, bu da iş görür...

Ilacları biraktim kullanamiyorum. 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor.. simdilerde oluruna biraktik...
Kullanmak istemiyorum...

Ama diger dedikleriniz cok iyi cok tesekur ederim umarm iyi gelirler ne illet birsey. Evimde temizlik yaptigimda hemen sigara yakiyorm cnku o koku beni mahfediyor :(

Ilacları biraktim kullanamiyorum. 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor.. simdilerde oluruna biraktik...
Kullanmak istemiyorum...

Ama diger dedikleriniz cok iyi cok tesekur ederim umarm iyi gelirler ne illet birsey. Evimde temizlik yaptigimda hemen sigara yakiyorm cnku o koku beni mahfediyor :KK43:

Kokulu, tozutan ve spreyleme ile uygulanan bütün temizlik malzemeleri senin için düşman. Yerlerine daha zararsız şeyler kullanmalısın. Forumda bununla alakalı bir başlık vardı yanlış hatırlamıyorsam, ben de oradan gördüğüm bazı tarifleri uygulayıp memnun kaldım. Bulursam paylaşacağım burada.

Bu arada eğer ilaç kullanmak istemiyorsan bulunduğun şehirdeki devlet hastanelerinden birinde muhakkak allerji polikliniği vardır, gidip test yaptırmalısın. Buna göre duyarsızlaştırma yapılabilecek türden alerjilerin için iğne olabilirsin, inan bana çok işe yarıyor bu tedavi şekli. İlaçlardan kaçınıyor olabilirsin ama maalesef bu alerjiler zaman içerisinde zararsız tıkanmaların dışına çıkıp ilerliyor veya farklı şekillerde ortaya çıkıyor, bu yüzden ihmal etme.

Açikcasi bende yoktu.
Yanlis hatirlamiyorsam camasirlarimi cocuk odama astigimdan beri oluyor bu. Yanlis hatirliyor da olabilirim.
Birde boya yaptik gunlerce onu soludum ustune perdeleri yikayip vernel kokusunu da alinca cok feci oldum akinti kasinti var ama grip degilim. 2 hafta surdu sonra gecmedi en ufak seyde tekrar oluyor.
Bingonun hipoalerjjenik sivi deterjanini kullandim hicccbir ise yaramadi. Halı zaten kullanmiyorum.
Evimide havalandiriyorum. Yersil kullanmamaya basladim domestos sadece acik yerlerde. Daha ne yapiliiirrr ki bilmiyorum...

O alerji igneleri bebegi etkilermi ki :(

Açikcasi bende yoktu.
Yanlis hatirlamiyorsam camasirlarimi cocuk odama astigimdan beri oluyor bu. Yanlis hatirliyor da olabilirim.
Birde boya yaptik gunlerce onu soludum ustune perdeleri yikayip vernel kokusunu da alinca cok feci oldum akinti kasinti var ama grip degilim. 2 hafta surdu sonra gecmedi en ufak seyde tekrar oluyor.
Bingonun hipoalerjjenik sivi deterjanini kullandim hicccbir ise yaramadi. Halı zaten kullanmiyorum.
Evimide havalandiriyorum. Yersil kullanmamaya basladim domestos sadece acik yerlerde. Daha ne yapiliiirrr ki bilmiyorum...

O alerji igneleri bebegi etkilermi ki :KK43:

Alerjinin hangi yaşta ortaya çıkacağı belli olmaz.

Hamile kalmaya engel teşkil etmez. Eğer hamile kalmadan önce tedaviye başlayıp devam ediliyorsa doz arttırımına gidilmez, yani sabit dozda uygulama yapılır. Hamile kaldıktan sonra zaten biliyorsun 3 aylık bir zaman diliminde ilaç kullanmak en son çaredir.

Alerjinin hangi yaşta ortaya çıkacağı belli olmaz.

Hamile kalmaya engel teşkil etmez. Eğer hamile kalmadan önce tedaviye başlayıp devam ediliyorsa doz arttırımına gidilmez, yani sabit dozda uygulama yapılır. Hamile kaldıktan sonra zaten biliyorsun 3 aylık bir zaman diliminde ilaç kullanmak en son çaredir.

Allah ol dese oluyor cok kasmamak lazım ama gelde anlat işte :)
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim sizede gecmiş olsun

Ben geceleri daha cok hissediyorum geceye kadar hissetmiyorum gece nefes alamiyorum. Sabah bendede balgam vr mide bulantisi var. Hicbirsey gecirmiyor bunu... :KK43:
Amelyat olursan bana da haber ver olurmu ?
Birde okyanus suyu iyi geliyormus nerden bulucaz onu

okyanus suyu tüm eczanelerde var ben bruno almıştım iyi geliyor biraz temizlemeye

bu hava nemlendiricisini bende deniyecem ameliyat olana kadar 1 ay sonra düğünüm var şu sırada ameliyat olamıcam anca şu evlilik işlerini toparlayayım ondan sonra ameliyat olmaktanda korkuyom tabe :KK43::KK43::KK14::KK14::KK14:

Back
X