Kürtaj falan yaşamadım tam da adet günümde olmuştu adetim geçmemişti daha her ay da düzenli olurdu bu ay gecikti inşAllah hamileyimdirInş hamilesindir. Ama diğeri de olabilir. Alınan bebek sonrası vücut 3 ayda ancak kendine geliyor.
Allah razı olsun inşAllah hamileyimdir bugün test yaptırmayı düşünüyorumkımyasaldan sonra vucut şaşabılıyor ama soylede bırsey var kımyasal gebelıgın peşine hemen hamıle kalanlarda cogunlukta takıp et canım Rabbım gonlune göre versın
Söylerim inşAllah hayırlı haber veririm canıminşallah canım yaptır bakalım bızede sonucu bıldır
Canım sonucum 82.81 çıktı hamileyimminşallah canım yaptır bakalım bızede sonucu bıldır
Canım sonucum 82.81 çıktı hamileyimm
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahcok sevındım canım senın adına Rabbım tamamına erdırsın ınsallah
Merhabalar bnde aynı seyleri yaşadım değerim 32 den düştü ve 7 gün aynı adet gördüm bu ay 3 gündür. Gecikme var .sizin değer kaçtı acaba ?Merhaba hanımlar buraya da yazmıştım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay 3 gün adetim gecikti göğüste hassasiyet şişlik kasıklarıma da kramp giriyor sürekli 10 sn falan sürmeden geçiyor 2 gündür de kahverengi ye benzer akıntım var acaba hamile miyim yoksa kimyasal sonrası bunlar normal mi yaşayan var mı?
amın canımÇok teşekkür ederim Allah razı olsun canımmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah ❤
Çok sevindim adına canımCanım sonucum 82.81 çıktı hamileyimm
82.81 çıktı canım hamileyimMerhabalar bnde aynı seyleri yaşadım değerim 32 den düştü ve 7 gün aynı adet gördüm bu ay 3 gündür. Gecikme var .sizin değer kaçtı acaba ?
İnşAllah sende hamilesindirrr canım ben hala inanamıyorum korkuyorum değerim düşecek diye Rabbim hayrıyla nasip eder inşAllah herkeseÇok sevindim adına canımmaşallahh ya bana da umut oldun ha bnde de daha hiç bişey yok
Kimyasal olduğu zaman ki değerin kaçtı canım peki ?82.81 çıktı canım hamileyimRabbim sana da nasip etsin inşAllah
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın kendine dikkat et82.81 çıktı canım hamileyimRabbim sana da nasip etsin inşAllah
Önce 4.34 çıktı 2 gün sonra 17.34 çıktı 2 gün sonra adet oldumKimyasal olduğu zaman ki değerin kaçtı canım peki ?
Çok saol canım Allah razı olsunÇok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın kendine dikkat et
Oda düşükmüş baya. Cnm benim ki ne yakınÖnce 4.34 çıktı 2 gün sonra 17.34 çıktı 2 gün sonra adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?