Gebeliğe Hazırlık Geçen ay kimyasal gebelik ve bu ay?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayazev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
64
-8
38
24
Kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay reglm 4 gün gecikti ve test yaptım testim bu şekilde yarın sağlık ocağına gidicem kan vermeye sizce gebelik var mı yoksa geçen aydan kalma mı ama geçen ay kanamam bittiğinde testimde hiç çizgi çıkmamıştı ve bu çizgi hemen çıktı

Eklentiler

• 4D84DD29-3A5E-469F-A7AD-9DDA53930047.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 52
Geçen aydan kalma durumu olmaz zaten kimyasal olup atmışsınız kanama bitince yeni bir döngü başlar testte baya çizgi görünüyo şuan kan verin varsa gebelik kanda çıkar

Gecen aydan kalma diye bişey olmaz ki kalıntı kalmaz demişti doktorum bariz çıkmış zaten çizgi tebrikler inşallah sağlıklı olur gebeliginiz

Gecen aydan kalma diye bişey olmaz ki kalıntı kalmaz demişti doktorum bariz çıkmış zaten çizgi tebrikler inşallah sağlıklı olur gebeliginiz
Aminn inşallah çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallah Yarın kan verip de sonucu aldığım zaman rahatlayacağım

Canim geçen aydan kalma olamaz kanama başlayınca 0 lanır inşallah gebesindir ve sağlıklıdır canım

Aminn inşallah çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallah Yarın kan verip de sonucu aldığım zaman rahatlayacağım
Kimyasaldan sonra kolay gebelik olur diyolar umarim sevindirici haberlerinizi alırsınız bende geçen ay geçirdim kimyasal bu ay olmadı benm inşallah gelecek aya bana da dua edin lütfen

Kimyasaldan sonra kolay gebelik olur diyolar umarim sevindirici haberlerinizi alırsınız bende geçen ay geçirdim kimyasal bu ay olmadı benm inşallah gelecek aya bana da dua edin lütfen
Evet bende duydum aslında hiç ümidim yoktu inşallah sizde ve tüm isteyenler de yaşar tabiki ebnde bakalım sonuç ne olacak

Maşallah hayırlı olsun bende ağustosta kimyasal gebelik yaşadım o zamandan beri gebelik olmadı çok güzel olmuş 1 ay sonra inanın çok sevindim hayırlı haberler alırsınız inşallah

Geçen ay dan kalma olamaz , değer sifirlaninca regl olunuyor çünkü. Umarım bu kez sağlıklıdır ve güzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…