Gecen aydan kalma diye bişey olmaz ki kalıntı kalmaz demişti doktorum bariz çıkmış zaten çizgi tebrikler inşallah sağlıklı olur gebeliginizKızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay reglm 4 gün gecikti ve test yaptım testim bu şekilde yarın sağlık ocağına gidicem kan vermeye sizce gebelik var mı yoksa geçen aydan kalma mı ama geçen ay kanamam bittiğinde testimde hiç çizgi çıkmamıştı ve bu çizgi hemen çıktı
Aminn inşallah çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallahGecen aydan kalma diye bişey olmaz ki kalıntı kalmaz demişti doktorum bariz çıkmış zaten çizgi tebrikler inşallah sağlıklı olur gebeliginiz
Canim geçen aydan kalma olamaz kanama başlayınca 0 lanır inşallah gebesindir ve sağlıklıdır canımKızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay reglm 4 gün gecikti ve test yaptım testim bu şekilde yarın sağlık ocağına gidicem kan vermeye sizce gebelik var mı yoksa geçen aydan kalma mı ama geçen ay kanamam bittiğinde testimde hiç çizgi çıkmamıştı ve bu çizgi hemen çıktı
Kimyasaldan sonra kolay gebelik olur diyolar umarim sevindirici haberlerinizi alırsınızAminn inşallah çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallahYarın kan verip de sonucu aldığım zaman rahatlayacağım
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanim geçen aydan kalma olamaz kanama başlayınca 0 lanır inşallah gebesindir ve sağlıklıdır canım
Evet bende duydum aslında hiç ümidim yoktu inşallah sizde ve tüm isteyenler de yaşar tabiki ebnde bakalım sonuç ne olacakKimyasaldan sonra kolay gebelik olur diyolar umarim sevindirici haberlerinizi alırsınızbende geçen ay geçirdim kimyasal bu ay olmadı benm inşallah gelecek aya bana da dua edin lütfen
Olumlu olur inşallah canm yazarsın buraya daEvet bende duydum aslında hiç ümidim yoktu inşallah sizde ve tüm isteyenler de yaşar tabiki ebnde bakalım sonuç ne olacak
İnşallah canım yaaOlumlu olur inşallah canm yazarsın buraya da
Maşallah hayırlı olsun bende ağustosta kimyasal gebelik yaşadım o zamandan beri gebelik olmadı çok güzel olmuş 1 ay sonra inanın çok sevindim hayırlı haberler alırsınız inşallahKızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay reglm 4 gün gecikti ve test yaptım testim bu şekilde yarın sağlık ocağına gidicem kan vermeye sizce gebelik var mı yoksa geçen aydan kalma mı ama geçen ay kanamam bittiğinde testimde hiç çizgi çıkmamıştı ve bu çizgi hemen çıktı
Geçen ay dan kalma olamaz , değer sifirlaninca regl olunuyor çünkü. Umarım bu kez sağlıklıdır ve güzel ilerlerKızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay reglm 4 gün gecikti ve test yaptım testim bu şekilde yarın sağlık ocağına gidicem kan vermeye sizce gebelik var mı yoksa geçen aydan kalma mı ama geçen ay kanamam bittiğinde testimde hiç çizgi çıkmamıştı ve bu çizgi hemen çıktı
Kuzum 57 çıktı değermOlumlu olur inşallah canm yazarsın buraya da
Yani 57 kötü mü olyuorkiKuzum 57 çıktı değerm
Gebelik var 25 in üstünde olduğu için takip ettiricem sürekliYani 57 kötü mü olyuorki
Anladım canım ne güzel hayırlı olsun inşallahGebelik var 25 in üstünde olduğu için takip ettiricem sürekli
İnşallah canımmAnladım canım ne güzel hayırlı olsun inşallah
Reglim kaç gün gecikmiş oluyo biraz düşük gibi ama artış önemli dur bakalm hemen kötü dusunmeyelmKuzum 57 çıktı değerm
Canım 5 gün daha çok küçükmüş 4 haftalıkReglim kaç gün gecikmiş oluyo biraz düşük gibi ama artış önemli dur bakalm hemen kötü dusunmeyelm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?