B bentenali Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 17 0 16 İstanbul 8 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bentenali #1 bügün 4 hafta 3 günlük hamileyim doktora nezaman gitmeliyim birde vajinal utrosan istemiyorum ne yapmam gerekiyor
bügün 4 hafta 3 günlük hamileyim doktora nezaman gitmeliyim birde vajinal utrosan istemiyorum ne yapmam gerekiyor
rumeysamustafa ELHAMDÜLİLLAH Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 9.812 27 108 İstanbul 8 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bentenali #2 bentenali .!.: bügün 4 hafta 3 günlük hamileyim doktora nezaman gitmeliyim birde vajinal utrosan istemiyorum ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... gebeliğiniz hayırlı olsun.betanız kac cıktı karından usg icin betanın 5bin 6 binlerde olması geerekiyor
bentenali .!.: bügün 4 hafta 3 günlük hamileyim doktora nezaman gitmeliyim birde vajinal utrosan istemiyorum ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... gebeliğiniz hayırlı olsun.betanız kac cıktı karından usg icin betanın 5bin 6 binlerde olması geerekiyor
B bentenali Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 17 0 16 İstanbul 8 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bentenali #3 allah tüm isteyenlere nasip etsin ben cok erken hamile oldugumu ögrendim 1 hafta önce 64 lerdeydi 3 haftalık dediler şimdi 4 hafta 3 gün daha erken gitnek için galiba
allah tüm isteyenlere nasip etsin ben cok erken hamile oldugumu ögrendim 1 hafta önce 64 lerdeydi 3 haftalık dediler şimdi 4 hafta 3 gün daha erken gitnek için galiba