• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( gecen sene 1 yıl ömrü kaldığını söyleyen abla..DURUMUNU BİLEN VAR MI??

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
dertli misiniz? bir de buna bakın
şeklinde bi konusu vardı esen9 adlı kullanıcının

tesadüfen gördüm. hemen profiline girdim mesaj atıcaktım ama en son gecen yıl 13 eylulde giriş yapmış :14:

insanın tanımadığı biri için bu denli üzülmesi.. kadın olmak.. ölümün acımasızlığı..

ya nasıl anlatim içime bi yumru oturdu okurken :14:

öf acaba hayatta mı? bileniniz var mı? 1 yıldır hiç girmemiş ama..

:((( çok kötü oldum ağlıyorum ama çok merak ettim tanıyan yok mudur haber alan en son görüşen

Esen hanımı ben de çok merak etmiştim Ağrı'nın bir köyüne filan gitmişti şifa bulmak için ama bir daha kendisinden haber alamadık inşallah sağlığına kavuşmuştur. :25:

Aslinda kazen beye rica edilse o kisinin gercek bilgilerine ulasip iletime gecse cok iyi olurdu/...
bircok kisi merak ediyor....
bu acilan kacinci topik......

geçenlerde rasladım bir arkadaşa cevap yazmıştı,ağrıya gitmiş 40 gün kalmış yaşlı bir ailede tedavi olmuş iyiymiş orda ilaçlarını kullanmamış ama şimdi dr tedavisine devam ediyomuş,orda en çokk çocuklarını özlemş,eşide onla gitmiş oraya ama başka yerde kalmış görüşmemişler vs öyle yazıyodu allah şifa versin çocuklarına bağışlasın böyle hanımlar merak eden arkadaşlara ,okuyunca bende çok sevindim.....

arkadasım esen hanımın bu sıteden tanıyan biri vardı ve vefat ettiğini söylemişti :(

arkadasım esen hanımın bu sıteden tanıyan biri vardı ve vefat ettiğini söylemişti :(

Yanlışlık olmasın ?
Evinin resimlerini paylaşan bir üye vardı,o da hastaydı.
Onu tanıyan bir üye konusuna vefat ettiğini yazmıştı.
Fakat Esen Hanımı tanıyan yok bildiğim kadarıyla...

Ay benımde sureklı aklıma gelır esen hanım uzulurum onun ıcın neoldu ıyılestımı bıgun gelıpte ıyılestım dıye konu acmasını bekledım hep:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
gercekten ölmüşmü çok üzüldüm:14::14::14::14::14:
bu sıteden tanıdıgım bır hanım daha vardı bıkac ay evvel kanserden ölen esin hanım çok severdım kendısını onun öldüğünü öğrendıgımdede çok üzülmüştüm:14:
esen esin isimleride benzıyor ama aynı şişiler degıl:5:

bende ağlayarak okumustum cok etkılenmıstım kendsınden ama dediğim gibi bi bayan merak edip sormustu onu tanıyan bı bayanda vefat ettiğini söylemişti rabbim mekanını cennet etsin bulamadım linki ama dediğim gibi malesef:(

Back
X