• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( gecen sene 1 yıl ömrü kaldığını söyleyen abla..DURUMUNU BİLEN VAR MI??

Bana gerçek olmadığını söyleyin :( Yaşıyor deyin.. Lütfen :( İyileşecekti.. Çocuklarına kavuşacaktı :( Allah'ım ne olur yanlış bilgi olsun.. Yöneticiler öğrenemez mi :(

Tüylerim diken diken oldu ALLAHIM eğer gerçekten vefat ettiyse ahirette yüzünü güldürsün inş. bende hep merak etmiştim ama o gerçekten uff... çok kötü oldum

Dua edelim fatiha ayetel kürsi falan okuyalım hayattaysa daha iyi olması için
Eğer öldüysede ruhuna bağışlayalım böyle üzülüp bişey yapamayız sadece dualarla yapabilirz.
DUa okuyalım daha mantıklı değil mi ?

Bu konuyu bekliiyormuşum bende merak ediyorum yaşıyorsa şifa hayatta değilse rahmet diliyorum

eğer hayattaysa Allahım acil şifalar versin,evlatlarına eşine bağışlasın.. eğer vefat ettiyse Allahım rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,evlatları ve eşine huzurlu,sağlık dolu bir ömür versin..başka hiçbir dert,sıkıntı çekmesinler..

vefat eden evinin resmini koyan bayandı ,bende ona çok üzülmüştüm ,ama eseni merak ediyorum bende ,evet en son çok ruhani şeyler yaşadım anlatılacak boyutta değil demişti ,sonra bir daha gelmedi ,vefat ettiği bilgisine de bir yerde rastlamadım ,rica etsek acaba modlardan yada kazenden ,onun vefatı ile ilgili yazılan yazı var ise bulabilrimi ? inşallah yoktur :43:

vefat eden evinin resmini koyan bayandı ,bende ona çok üzülmüştüm ,ama eseni merak ediyorum bende ,evet en son çok ruhani şeyler yaşadım anlatılacak boyutta değil demişti ,sonra bir daha gelmedi ,vefat ettiği bilgisine de bir yerde rastlamadım ,rica etsek acaba modlardan yada kazenden ,onun vefatı ile ilgili yazılan yazı var ise bulabilrimi ? inşallah yoktur :43:

o bayan hangisiydi htırlayamadım linki varsa koyabilirmisiniz merak ettim.
esen hanımıda takip ediyordum sürekli umarım iyidir vefat etmemiştir ALLAH tan umut kesilmez

bende ağlayarak okumustum cok etkılenmıstım kendsınden ama dediğim gibi bi bayan merak edip sormustu onu tanıyan bı bayanda vefat ettiğini söylemişti rabbim mekanını cennet etsin bulamadım linki ama dediğim gibi malesef:(

elissa olmasın o bayan :(

aynurum_2010
o kızada ulasılamamıs :s nasıl olur kazen ılgılenseydı olurud bence
acaba vefatmı ettı
kızıyla resımlerı varmıs o kadar kucukkı kızı :S ınsallah bır yerlerde yasıyolardır

O yaşasaydı kesinlikle bizleri habersiz bırakmazdı. Bu kadar bekleyenin olduğunu biliyordu.
Üzgünüm ama yaşadığını sanmıyorum :43:

yaşıyorsa allah şifa versin ölmüşse allah rahmet eylesin.inşallah yaşıyordur .

Son düzenleme:
En son bende bir yerde yorumunu okumuştum agriya gittiğini anlatiyordu konusunu ilk okuduğumda da çok uzulmustum. Insallah hayattadir ve çocuklarıyla birliktedir.

Back
X