• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( gecen sene 1 yıl ömrü kaldığını söyleyen abla..DURUMUNU BİLEN VAR MI??

Elizsa beni kahretmisti. Ev fotograflarina.bakiyordum. Fıstık gibi.bir ev gormustum.gep genis allahim dedim bu evin hanimi ne şanslı sonra son sayfaya bakayım dedim. Bu bayan vefat etmistir yazıyo orada bittim ben koskoca ev ama o sadece yalan dunyada kalıyor suan bulunduğu yer sadece iki metre. Ben günlerce kendime gelemedim

Böyle şeyleri okuyup gördükçe bdv ye açılan çogu konuların nekadar saçma olduklarını bir kere daha anliyorum :14:

ALLAHIM rahmeet eylesin nur içinde yatsın İNŞAALLAH,yarınımızın hiçbirimizin garantisi yok işte ölüm hepimiz için ALLAHIM bütün hastalara ,herkese hepimize ŞAFİ adının hürmetine şifalar versin ,acısın hepimize sevdiklerimizin acısını göstermesin Amin

Kızlar ben mi yanlisim ama sayfasında en son dün bir konuya yorum yapmış görünüyor:44:

hayır en son 13.09.2012 tarihinde yorum yapmış,senin gördüğün ne yazıkki onun arkadaş listesinde ekli arkadaşlarının yorumu,keşke dediğin gibi olsaydı.:26:

elizzsanın profiline girdiğimde bir şey dikkatimi çekti. en son 16.02.2013 tarihinde girmiş ama arkadaşı onun vefat haberini 08.02.2013 tarihinde vermiş. nasıl oluyor bu anlamadım:26:

Kelimeler kifayetsiz..
Hangisine üzüleceğimi şaşırdım.
Gidene mi, geride kalan 2 annesiz yavrucuğa mı?..
Allah mekanını cennet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Ölümün olduğu bu dünyada hiçbir şey çok da ciddi değildir aslında..

Son düzenleme:
elizza nın vefatını okuduktan sonra günlerdir etkisinden kurtulamadım....evini de daha önce görmüş ve beğenmiştim ama rabbim nasip etmedikten sonra artık neye yarar ki...gerçekten üzüldüm evladına ise daha da üzüldüm..bende bir anneyim evlatlarımı kimselere emanet edemem rabbim sağlık versinde başlarında olayım...çok üzüldüm çokkkk
esen arkadaşımızı bende merak ediyordum rabbim inşallah sağlığına kuvuşturur evlatlarına bağışlar...
şu dünya da en değerlisi sağlıkkkk
anne olunca insan daha başka oluyor...kendini düşünemiyorsun bile...

çok etkilendim yaa 16 aydır bebeğim olsun die uğrasıorum kendi derdimi o kadar çok büyütüyorum ki gözümde...ama ne hayatlar var farkındayım çocukken çok çektim.babam psikopatın tekiydi bizlere cok eziyet etti . şimdi o günleri yaşayan ben değilmişim gibi yaşadığıma şükretmeyi unutuyorum bu ara...iyi bi işim var memurum ev aldık büyük güzel bi evim var henüz 21 yasındayımmm hayatımın baharındaa ...kendmden cok utandımmm ...rabbim herkezin dertlerinin dermanını versin inşallah...

24.01.2013 te yazmış en son
slmlr hala yasıorum en son kemoterapi almıs ve sonuc elde edememıstık bu arada hastalık kemıklere sıcrada bacaklarımdan kalcamdan omzumdan ısın aldım enson dun aldım ısından mıde bagırsak sıstemım yandı ıcın 1 ayda 11 kılo verdım ve okadar gucsuz kaldım kı yataktan kalkamıorum artık eskısı gıbı deılım yuruyemıorum bıle buarada bı hap basladık onu kullanıorum karacıgerdekı 2cm kuculmus akcıgerdekılerde kuculurse zaturre olursun demıstı 1haftadır onunla ugrasıoruz nefes alamıorum lutfen dua etmeyı unutmayın.....
Bu elizzsanın yazısı.peki ağrıya gidenden ne haber

Son düzenleme:
elizzanın öyküsünü okuduktan sonra dün gece bir rüya gördüm.

doktorun yanındaymışım , kollarımda morluklar ve yaralar var. diyorum ki doktora -aslında dediğime hiç inanmayarak- "galiba ben kanserim" diyorum. doktor da "sanmıyorum ama test sonuçların geldi bi bakalım diyor. elinde tablet bilgisayar var oradan bakıyor ve "evet kansermişsin " diyor. kordon kanseri gibi bişey diyor sanki. ben çok üzülüyorum ve içimden hayır bu benim başıma gelmiş olamaz diyorum ve uyanıyorum.

uyandığımda direk kollarıma baktım ve ardından sabah namazı kıldım. Allah kimseye yaşatmasın

Allah mekanlarini cennet etsin bende daha dun amcami kaybettim bu illetten cok uzgunum

24.01.2013 te yazmış en son
slmlr hala yasıorum en son kemoterapi almıs ve sonuc elde edememıstık bu arada hastalık kemıklere sıcrada bacaklarımdan kalcamdan omzumdan ısın aldım enson dun aldım ısından mıde bagırsak sıstemım yandı ıcın 1 ayda 11 kılo verdım ve okadar gucsuz kaldım kı yataktan kalkamıorum artık eskısı gıbı deılım yuruyemıorum bıle buarada bı hap basladık onu kullanıorum karacıgerdekı 2cm kuculmus akcıgerdekılerde kuculurse zaturre olursun demıstı 1haftadır onunla ugrasıoruz nefes alamıorum lutfen dua etmeyı unutmayın.....
Bu elizzsanın yazısı.peki ağrıya gidenden ne haber

Yazık şu çektiği acılara bak:43::43: Zaten adamı kanser değil tedavisi öldürüyor. Şuna bak ışın tedavisinde mide bağırsak yanıyor, kullandığı hap karaciğerini küçültmüş akciğer de küçülmeye başlamış, nefes bile alamıyormuş :((( Off mahvoldum yaa, Allah'ım şifalar versin, vefdat ettiyse de geride kalanlara sabır versin. Küçük çocuğu da varmış öksüz komasın Allah'ım :((

Back
X