• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecen seneydı gordugum o kemıklerde neyın nesıydı!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Kızlar bn evlenelı bır sene olacak nerdeyse esımle brbrmızı sevıyorum evlendıgımız gunlerdede bı sorunumuz pek yoktu smdıde buyuk sorunlarmz yok . Ama gecen sene temmuz ayından snra tartısmalarmız daha hararetlı yasar olduk aılesı ne zaman evmze gelse bıhafta tartısıyoruz:(yoktan yere huzursuzluk oluyo.annesı sureklı yarıs ıcınde benmle.
Neyse olayı anlatayım esım koyunu gezmek ıstyodu babasıda davet ettı annenı kızkardesınıde getır dedı neyse yola cıktıgımız andan berı arabada hep huzursuzluk .bn on koltukta oturuyorum annesı ayaklarını benım kafa yastgma koydu! Esım uyardı annesı cekmedı 3kere hemde, ayakları resmen omzuma degıodu .sk sınırlendm brsey demedm .bn arabadan ındm esm tekrar kızınca anca anladı. Snra bana kzdıgındanmı ne daha yenı 20 30 gunluk sıfır arabanın ıcıne ettıler her taraf pıslık ayakları el frenının ustıunde , daha bır suru sey.
Snra mesıre yerınde durduk dıreksıyona bn gecıcektm arka kapıyı actm nedense bı baktım agzı acık kavanoz ıcınde bı suru kemık, ve yag!hemen cop dıye aldım cope goturuyordum kv hemen elmden aldı napıosun cope atıcam dedm kopege goturuyorum onları dedm. Arabadan ındgmde arka ayak yerlerıne ayran dokulmus guya rezalettı .
Neyse koyde evı temzledm bıcok seye yaerdm ettm ztn mıde kanaması gecrmstm aylarca yattm ve 3 aylık hamıleydım. Sureklı gergın ortam , ve kuyrugumuzda sureklı kızkardesı,nereye gıtsek pesımıze brnı taktılar, hc bıryere gezmeye gtcek olsak hemen oda gelsn vs vs.
Bızde gtmedık.
Neysee bıgun kaldık ertesı gun babası abıme hakaret etmeye basladı sırf adam dınını yasıyo dıye!abıme sureklı laf carpmaya calısıyorlar bende cvp verdm. Yola cıktı k gezmeye guya babası bana bbı hakaretler sn solesınde bolesın vs vs.bende sıze uymayan herkez dunya kotusu sızın onaylamanız lazım ztn dedm. Koylerını begenmedm dıe sakayla karısık senı arabadan atarım demstı daha oncede bende araba gıderken kapıyı actm ınebılırmıyım dedm esım tuttu.
Neyse esıme orda kalmak ıstemedgmı soledm. Kynpederm koye geldı bulasık yıkamadı demıs. Esımde hzmetcı olarakmı geldı buraya demıs. Annesıne bınkez teklıf ettm bıcok ıs ıcın kendısı cok pis ve ben cok titizim sn bu mutfaktan huylanırsın sen gırme dıdou her seferınde .kynpederme hıc teklıf ettı yardım ettı dememıs! . Kavga kıyamet o gun, aksam ıstanbula dgru yola cıktık, geldkten snra bıkac kısıye durumu anlattm, kemıklere ztn kafam takılmıstı, kemıkten cok kuvvetlı buyu yapılıyo ve kopege yedırılınce cok zor cozuluyor. Annemgılın evınde hemde soba gıderınde bıcok kez bulmustuk.hatta kornısın alt kısmına bırısı muska yerlestırmıstı.smdı esımde bazn bazı degısımler goruyorum, kafası esnce cekıp gıtme bısaat snra donme olaylarıda bnlardan bırı. Hocaya gıtmeyı dusunuyorum kızlar, bu buyu yapan ınsanlar ateste ne kadar kalacaklarını bılıyorlarmı acaba!yapanda yaptıranda cehennemdedır. Ole bısı varsa kımın yaptıgını hocalar soylemıo dusmanlık olmasın dıye , ama elbet ogrenecegım.
Ayrıca kızlar bısı solemek ıstyorum aylkar once kv ıftara davet etmıstı , 200 tl vardı cntamda dondgmde yoktu,ustnde durmadm ıkı gun once esım ın cebnde yuz tele varmıs annesıgıle gıttı geldı yaana done parayı arıyo. Ya ıcıme kurt dustu .arkadaslar . Esm baska hc bryere gtmedı pantolonuda degsmedı.degerlı yorumlarınızı beklıyorum her ıkı konu ıcınde.

Büyü mü değil mi bilemem hemen öyle düşünmeyin bence ama çok pismiş kayınvalideniz midem bulandı :25:

Çok değişik tipler

Hep bi taraf ılımlıysa diğeri onu ezmek zorunda mı

Her gardımızı alıp beklemek zorunda mıyız

Sonra da neden anne gibi görmüyorsun derler, gel de sen bunu anne gibi gör şimdi

Bu türün tam tersi de var tabi, kayınvalide iyiyse de gelin kendini prenses sanıyor iyi niyetlerini kullanıyor mesela..

Cidden yazık 3 günlük dünyayı kendimize de çocuklarımıza da zehir ediyoruz yok yere

öncelikle lütfen ama lütfen düzgün yazın.diğer konunuzda da defalarca uyardık sizi..

konunuza gelince yazdıklarınızdan pek bir şey anlamasamda,eşinizin sizin yanınızda olduğunu çıkardım.

büyü,yada hırsızlık konusunda kimseyi suçlayamayız ama çok önemli günler dışında bir araya gelmemeniz daha hayırlı olur gibi..

Onemlı gunlerde gorsem keske , ztn evlerıne gıttıgımde cogu kez bana hosgeldın bıle denmez oglum hosgeldın der,veya abı hosgeldın derler,ogulları odadan cıkınca muhabbet bıle etmezler, anca laf carparlar. esım aylarca bos evde yattı dugun olana kadar sıcak yok su yok sırf aılesını gormemek ıcın, annesı oglune yemek olarak ıkındı caylarından artan potıbor bıskuvılerı getırırdı.esım annesıne anne yatacak yastıgım yok bı yastık ver demıs annesıde kardesının yastgını vermıs kardesı bıhafta sonra yastıgı gerı aldı ozaman bıay aramazlardı ogullarını! Smdı evde ıken hc aramıolar ısyerınde ıken arıyorlar , ve esımde bu yapılanları unuttu bnm onlara neden anne baba demedıgımı soruyor. Arkadaslar mıde kanaması gecırdım evlendgmde olumden dondum resmen acıllerde yattım 3 ay yattım resmen bı gecmıs olsuna gelmedıler aramadılar.kmsenın gecms olsununa muhtac degılım ama bole ınsanlara karsı sız nasıl olursunuz. Esım bazen yanmda ıolsada bazende baba anne kapat konuyu deyıp susuyor sen onların ne oldugunu bılmıomusun dıo ama hala anne baba dememı beklıyor. :( anne babası papazdan beter olan ınsanlara asık olmayın arkadaslar omrunuzu yerler.
Kım evlendıkten bıgun snra mıde kanaması gecırmıs?mevla ya havale ettım fıravun emsallerını

Çook eskiden annem babaannemler geldiğinde hep evde bir kavga gürültü olduğunu farketmiş ve büyü yapıldığından şüphelenip durmuş. Hatta yediklerinden bile şüphelenir hale gelmiş.
Sonra da bana dedi ki annem 'büyüyle falan kafanı yorma sakın, yoksa bile psikolojik olarak var sanırsın' demişti.
Sende fazla üsteleme ve Ayetel Kürsi, nas ve felak surelerini oku. Büyü falan kalmaz.

Ayrıca ne biçim bir insanmış yaa ayaklarını koltuk başına uzatıyor.. Baya edepsiz bir aile sanırım:26:

Ben büyüye inanırım ama affı yoktur.
En büyük günahlardan
Allah şaşırtmasın kimseyi ama yaşanıyor böyle şeyler malesef.
Kuran-ı Kerim' de yeri, suresi vardır.
Eğer dediğiniz gibi durumlar varsa bir baktırmanızda fayda var bence.
Eğer doğruysa kv iblisleşmiş demektir bana göre.
Allah yardımcınız olsun.

valla büyüden müyüden anlamam ama resmen midem bulandı kaynanandan. ıyhhhh.
gene ıyı dayanmıssın ayaklarını omzuna falan atmıs nerdeyse. çüşşş brüüşşşşt falan deseydin de kendıne gelseydı insan kılıgına gırmıs hayvan. bu kadar da olmaz ki.

Büyü aramayın,kendinize büyü yapılacağını düşünmeyin.
Böyle yaparsanız,bir anlamda büyü kapısını açmış olursunuz.

Büyü vardır ama herkesin yaptığı büyü tutacak diye birşey yoktur.
Öte yandan,büyüye karşı okunacak dualar vardır.
Büyü yapanın cezası ise zaten bellidir.

inanmayın böyle şeylere yaaaa.Allah tan büyük değil ki ondan güçlü değilki .inanırsan büyüde tutar beddua da.Allah a sığınırsan hiçbişy olmaz hurafe bunlar din sömürüsü. hoca diye geçinenlere prim veriyosunuz.aklınızı bulandırıp keyfinizi kaçırıyosunuz.annesiyle senin aranda kalıp bunalmış adam dolaşmış gelmiş ne varki...kolaymı sanıyosun...benim kocamda öyle arada kalanlardan sakinlik istiyor erkekler

Ciddi mesajımı yukarıda ayırdıktan sonra aklıma takılan noktayı sorabilirim :)

Kayınvaliden jimnastikçi filan mı ?

Gözümde canlandırdım da,arka koltukta oturup ön koltuğun kafalığına ayaklarını uzatmış.

Nasıl bir tablo öyle :)

korunmak için bol bol dua edin ve
merdivenlerinizi yıkarken yada dış kapınızı silerken
suyuna biraz sirke koyun yada evde herhangi şüphelendiğiniz şeyleri sirkeli suyla silin
yıkandığınız suya bile koyabilirsiniz

Rabbim korusun inşAllah bu cahil psikopat insanlardan nasıl bi günah içinde olduklarının farkında değiller :)

Son düzenleme:
Onemlı gunlerde gorsem keske , ztn evlerıne gıttıgımde cogu kez bana hosgeldın bıle denmez oglum hosgeldın der,veya abı hosgeldın derler,ogulları odadan cıkınca muhabbet bıle etmezler, anca laf carparlar. esım aylarca bos evde yattı dugun olana kadar sıcak yok su yok sırf aılesını gormemek ıcın, annesı oglune yemek olarak ıkındı caylarından artan potıbor bıskuvılerı getırırdı.esım annesıne anne yatacak yastıgım yok bı yastık ver demıs annesıde kardesının yastgını vermıs kardesı bıhafta sonra yastıgı gerı aldı ozaman bıay aramazlardı ogullarını! Smdı evde ıken hc aramıolar ısyerınde ıken arıyorlar , ve esımde bu yapılanları unuttu bnm onlara neden anne baba demedıgımı soruyor. Arkadaslar mıde kanaması gecırdım evlendgmde olumden dondum resmen acıllerde yattım 3 ay yattım resmen bı gecmıs olsuna gelmedıler aramadılar.kmsenın gecms olsununa muhtac degılım ama bole ınsanlara karsı sız nasıl olursunuz. Esım bazen yanmda ıolsada bazende baba anne kapat konuyu deyıp susuyor sen onların ne oldugunu bılmıomusun dıo ama hala anne baba dememı beklıyor. :( anne babası papazdan beter olan ınsanlara asık olmayın arkadaslar omrunuzu yerler.
Kım evlendıkten bıgun snra mıde kanaması gecırmıs?mevla ya havale ettım fıravun emsallerını

Durumuna uzuldum. En azindan esin senin yaninda. Benim esimin annesi de seninkine benziyor. Hemen hemen ayni diyebilirim. Ben de buyu yapar diye endiseleniyorum.
Arabada ayaklarini bas koyma yerine kadar cikarmasi cok igrenc. Benimki de arabada bacaklarinin killarini aldi arka koltukta. Tek tek yoldu yani. :53:

Sabir diyorum.

Durumuna uzuldum. En azindan esin senin yaninda. Benim esimin annesi de seninkine benziyor. Hemen hemen ayni diyebilirim. Ben de buyu yapar diye endiseleniyorum.
Arabada ayaklarini bas koyma yerine kadar cikarmasi cok igrenc. Benimki de arabada bacaklarinin killarini aldi arka koltukta. Tek tek yoldu yani. :53:

Sabir diyorum.

e oha artık, senınkıde hakkaten anormal :6:

Buyu vardır hadısı serıflerde buna daır bıcok sey anlatılır yapanın ne kadar azap cekecegıne daır, buyude vardır cinde vardır hatta cin suresı bıle var.
Nyse, arabada bacaklarını almakmı abo ck yakınlarmıs hakıkaten,. Evet tuvaletede hergun camasır suyu dokmye calısıom ozellıkle o glnce dkmek lazım cnkı bıse felan dokebılır, evıme gelınce hmn tuvalete gırıyo!yada hmn bnyoya gıdıyo, hatta namaz kılmyn ınsan nmz kılcm dıe gıdıo salona kapıyıda kapatıyo.

eger büyü diye birsey olsaydi ortalikta sorunlu insan kalmazdi
büyüyle haci hocayla ugrasmayin
kv hakkindan gelin
sorun o sadece
ayrica her olumsuzlugu büyüye yormakta cok sacma ve cok zayiflik

ayrica bu konular KK da yasak diye kac kere söylenmesi lazim daha

Buyu vardır hadısı serıflerde buna daır bıcok sey anlatılır yapanın ne kadar azap cekecegıne daır, buyude vardır cinde vardır hatta cin suresı bıle var.
Nyse, arabada bacaklarını almakmı abo ck yakınlarmıs hakıkaten,. Evet tuvaletede hergun camasır suyu dokmye calısıom ozellıkle o glnce dkmek lazım cnkı bıse felan dokebılır, evıme gelınce hmn tuvalete gırıyo!yada hmn bnyoya gıdıyo, hatta namaz kılmyn ınsan nmz kılcm dıe gıdıo salona kapıyıda kapatıyo.

Evet vardır tabi ki ama birazda siz inandığınız kadar vardır..
Bir de herkez büyü yapamıyormuş, o yüzden çok kafaya takmayın..

çok üzüldüm ,kayınvalide tarafın hangi memleketli senin canım ?

büyü olabilir olabildiğince evinden uzak tut onları ,onlar taraftan gelen hiçbir şeyi yememeye çalış ,sakın olaki bu paketli dışarda yapılmış diye düşünme,

eşinin parasıyla size büyü yapılmıştır,ondan alınmıştır.

benim exkayınvalidede memelekete gidi özellikle nişalımdan para istedi, o parayla yaptırmış

evini sirkeli suyla sil iyice bir temizle .......

Back
X