Gecenin bir vaktinde beni uyandiran kocam

Gece o iş için uyandırması sevgiden cok bencillik hissi uyandırdı bende.

Bir komşumuz vardı gelir gider kocam bana çok düşkün, kocam her gece ister, yok yanında çıplak yatarım anca paklıyor minvalinde şeyler anlatırdı. En son kahvemi yavaşça sehpaya bırakıp olay mahallinden uzaklaştım bir daha samimi olmamak üzere. Bana onu hatırlattınız:KK51:

Bir komşumuz vardı gelir gider kocam bana çok düşkün, kocam her gece ister, yok yanında çıplak yatarım anca paklıyor minvalinde şeyler anlatırdı. En son kahvemi yavaşça sehpaya bırakıp olay mahallinden uzaklaştım bir daha samimi olmamak üzere. Bana onu hatırlattınız:KK51:
oha komşuya da anlatılmaz ki:D

Hay Allah yahu nedertler varmis duydunuzmu?
Sen hic habet izlemiyosun sanirim ,ulke ici ulke disi insanlar kan agliyo....
Ayip be ayip....:kusmuk:

Konuyu ben de dert gormedim ama bu dediginizle ne alaka?
Madem oyle siz neden buraya mesaj yazdiniz ya da neden takiliyorsunuz?

:KK9::KK9::KK9:

Bence KK üyelerine üyelik öncesi hızlandırılmış kurs verilmeli hangi dert hangisi dert değil ayırt edemeyen üyelerimiz var :işsiz:
+1
Kadın kadınayız tamam ( aslında üye olmayanların da okuyabildiği bir yer olduğundan pek de kadın kadına değiliz ) ama bu kadarı da fazla yani. Gece uyandırılıyormuş, e rahatsız da değil bu durumdan. Ne yapalım şimdi? Anlatmış olmak için anlatmış resmen. Amaç ne, biz ne çıkarmalıyız buradan?

+1
Kadın kadınayız tamam ( aslında üye olmayanların da okuyabildiği bir yer olduğundan pek de kadın kadına değiliz ) ama bu kadarı da fazla yani. Gece uyandırılıyormuş, e rahatsız da değil bu durumdan. Ne yapalım şimdi? Anlatmış olmak için anlatmış resmen. Amaç ne, biz ne çıkarmalıyız buradan?
Sen bekarsın anlayamazsın kendi :(

evli hanımlar, sevgilisi olanlar, lütfen konu sahibini kıskanmayın zira bu hanımın eşinde overdose seks düşkünlüğü durumu var. gün içinde zaten yapıp bir de gece yanaşması filan... normal değil bence

Sen bekarsın anlayamazsın kendi :KK43:
:) Valla anlamadım Name :P
Şimdi düşündüm, zaten saate göre yaşayan biriyim. Sabah saatinde kalkıp hazırlanıp derse yetişiyorum falan. İleride de öyle olacak. Gece uykumun tatlı yerinde şey için uyandırılsam dağıtırım ortalığı valla :D Uykumdan erken uyandırıldığımda ve karnım aç olduğunda acayip sinirli olurum zaten. :P

+1
Kiblenmesi gerektigin
+1
Kiblenmesi gerektiğini
+1
Kıskandırmak istemiş sanırım çok saçma bir şekilde ya da ağır biçimde canı sıkılıyor :işsiz:

Gercekten bir derdi olmadan (saglik sorunu, vajinismus, caninin yanmasi gibi sorunlara eyvallah) cinsel hayatini sanal ortamdan bile olsa anlatabilen insanlari itici buluyorum. Ayni sekilde esiniz sanal bir ortamda "gece kaldirdim hatunu, bi sevistik sormayin. Zaten hic reddetmez beni" yazsa ne dusunursunuz?
Bir erkegin esiyle/sevgilisiyle yaptiklarini sagda solda anlatmasi ne kadar yanlissa kadinin anlatmasida o kadar yanlis bence.

Gercekten bir derdi olmadan (saglik sorunu, vajinismus, caninin yanmasi gibi sorunlara eyvallah) cinsel hayatini sanal ortamdan bile olsa anlatabilen insanlari itici buluyorum. Ayni sekilde esiniz sanal bir ortamda "gece kaldirdim hatunu, bi sevistik sormayin. Zaten hic reddetmez beni" yazsa ne dusunursunuz?
Bir erkegin esiyle/sevgilisiyle yaptiklarini sagda solda anlatmasi ne kadar yanlissa kadinin anlatmasida o kadar yanlis bence.
Heh aranılan yorum bu! Lafa gelince cinsiyetçi olmayın diyoruz. Ama bunun gibi konularda adamın detaylarını didik didik buraya yazıyorlar. Adam gidip erkek forumunda şu olayı yazsa kıyameti koparırlar kesin. Hatta ben o herifi boşarım net!
Ama kadın adamı afişe edince hiç sorun yok. :olamaz:

Ne büyük dert.. Utanmasan, özel hayatınızı da buraya yazacaksınız.
Ayıp denen bir şey var.. Hiç mi, bu konuyu buraya açarken utanmadın?
Özel hayatınızı buralar da sergilemeye ne meraklısınız...

Konu sahibi sanırım burada; kocasının kendisini her daim istediğini,arzuladığını ve kocasının azgın bir teke olduğunu söylerek bununla övünmüş bence.. Değişik bir övünme şekli:oha::KK70:

Ama benim kocam gecenin bi yarısı orami burami mıncıklayarak uyandırsa, hadii şeey edelim dese, tekmeyi bastığım gibi onu yataktan aşağı atarım hiç affetmem:KK62::KK70:

Heh aranılan yorum bu! Lafa gelince cinsiyetçi olmayın diyoruz. Ama bunun gibi konularda adamın detaylarını didik didik buraya yazıyorlar. Adam gidip erkek forumunda şu olayı yazsa kıyameti koparırlar kesin. Hatta ben o herifi boşarım net!
Ama kadın adamı afişe edince hiç sorun yok. :olamaz:

Bu forumdan sunu öğrendim ki maalesef cinsiyetciligi her yonden kadinlar yapiyor. Erkeklerinde canina minnet

Back
X