- 5 Ekim 2016
- 269
- 278
- 103
Neresi mantiksiz bende bunu anlamiyorum.Evet bu dert degil ama sizin konuyu ulke ici ulke disi olaylara baglamaniz mantiksiz geldi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresi mantiksiz bende bunu anlamiyorum.Evet bu dert degil ama sizin konuyu ulke ici ulke disi olaylara baglamaniz mantiksiz geldi bana.
Canim zaten dert diye açmadimki konuyu öylesine açtim benzer durumu yasayanlar varmi diye..+1 ama değerse dert değil
Problem yokki yani sadece uykudan uyandirilmak biraz gicik oluyor o an. Ama kocam yani neden degmesin.. dediginiz gibi 24 saat dururken gece olmasa daha iyi olur tabi..Karisina sevgi ve saygi duyan bir koca, bir kac dakikalik zevk icin onu gecenin köründe uykusundan uyandirmaz, uyandirmamali bence, uyanikken geleydi canim? Uyku uyuyorsunuz sonucta, ne oluyoruz ayol demiyormusunuz?
24 saat hizmetindemisiniz siz bu adamin?
Bu türk erkeginin bu sacma halleri nedir ya öff..
Gerci "ama deger" filan diyorsunuz, hosunuza gidiyor galiba, ozaman problem ne ki?
Kesinlike öyle bir niyetle acmadim ben bu konuyu lütfen yanlis anlasilmayayimAyda bir kere sevişen kadınlarla dolu bdv'de böyle bi konu açılmamalı bence
Ortalık karışacak![]()
Ben burada bahsedilen eşlere anlam veremiyorum gerçekten yani hayır mıdır uykunuzdan uyandırıyor rüyasında neyi görüyorda sizi yangından mal kaçırır gibi uyandırıyor madem bu kadar hevesli öyle kütük gibi hep aynı muamelede bulunmasın çok istiyorsa romantikli şeyler de yapsın, bu adamlara bu kadar yüz vermeyinArkadaslar sormadan edemicem. Gecenin bir vakti yaniniza sokulup oranizi buranizi elleyerek kocaniz tarafindan uyandirilip;seni arzuluyorum diyen esleriniz varmi?bizimki normalde yatmadan veya gün icerisinde cocuk uyurken sokulur yanima. Bunun yanisira gece gelir uyandirirda. Tam o tatli uykudan uyandirilmak cok kötü yaaaa
sonrasinda ama deger diyorsun.. benimmi kocam annormal yoksa gayet normal mi
birazda utanarak aciyorum konuyu ama nasilsa kk'deyiz diyerekten cesaretlendim..
oha komşuya da anlatılmaz ki![]()
Sevişince kocasının onu çok sevdiğini sanan zavallılar :) benim çevremdede var böyle bitane.. sırf yalan,dinlemiyorum ısrarla alakasızbiyerdekonuyu açıyor.. ahh garibim..Gece o iş için uyandırması sevgiden cok bencillik hissi uyandırdı bende.
Bir komşumuz vardı gelir gider kocam bana çok düşkün, kocam her gece ister, yok yanında çıplak yatarım anca paklıyor minvalinde şeyler anlatırdı. En son kahvemi yavaşça sehpaya bırakıp olay mahallinden uzaklaştım bir daha samimi olmamak üzere. Bana onu hatırlattınız![]()
Canim zaten dert diye açmadimki konuyu öylesine açtim benzer durumu yasayanlar varmi diye..
Cok pardon özür dilerim linc edeceginizi ve konuyu nereye açacagimdan dolayi bilemedim. Oldu mu???Bir derdim var bölümüne dert diye konu açılır...
Sen benzer örnekler için farklı bir bölüme acmaliydin o zaman...