• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecenin bir yarısı sevgiliniz üzüm getirse napardınız ?

ojeoloji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
92
0
86
gecenin bir yarsı minnoşum üzüm getirdi ben çok mutlu oldum bide kapıda 2 dk pasta kesmişti domgnmde gece yarısından snra oda acayip hşma gitmişti siz böyle bi durumda napardınız ne tepki verirdiniz hem paylaşıyım hemde sorıyım dedim kızlar :)

sanırım sevınc ı paylasmak ıstemısın ne guzel ıste canım mutlu ol yapılcak bişiy yok ona gore davran karsındakı ınsana

çok güzel yahu
ben çok sevinirdim mutlu olurdum üzümleride afiyetle yerdim :56:

Senin adina cok sevindim cnm

Aldi goturdu beni gecmise (esimle sevgili oldugumuz zmana)

Tadini cikar cnm... ins hep boyle olur!

üzümlerden şarap yapardım

şarabı da bizim buradaki şarapçılara verirdim

Son düzenleyen: Moderatör:
''getire getire üzüm mü getirdin? :53:'' der ve onu bunu yaptığına pişman ederdim sanırım :27:

bu tarz romantizm durumları bana gerçekçi gelmiyor, gerçekten o kadar inceyse bunu evlendikten sonra asıl gösterir. öncesindeki kur davranışları bu yüzden pek anlamlı değil :63:

''getire getire üzüm mü getirdin? :53:'' der ve onu bunu yaptığına pişman ederdim sanırım :27:

bu tarz romantizm durumları bana gerçekçi gelmiyor, gerçekten o kadar inceyse bunu evlendikten sonra asıl gösterir. öncesindeki kur davranışları bu yüzden pek anlamlı değil :63:

oww :D çok sertsin kız aman banada gelmiyor gerçekçi. zaten tadını çıkartalım o anların yeter :D alemsiin :52:

Son düzenleme:
kapı eşiğine yatar sezar gibi salkımından yerdim üzümü :1:

sevinirdim tabii ki.. ne mutlu sana...

walla cnm ne güzel işte sevinmen lazım. ama şunu söyliyim her zaman bekleme böle şeyler. arada oldumu güzel oluyor. benimde sevgilim yapmıştı bi kaç kere. gece mesajlaşıyoduk . konu çikolatadan açıldı "çikolata olsada yesem keşke" dedim. yarın alırsın artık falan dedi. aradan 15 dk . geçti msj geldi. pencereye bak diye :1: almış bir sürü çeşit gelmiş :1::1: bide kavga ettiğimizde gelir özür dilemeye :1::1: en güzeli arada yapılan . her zaman yapılınca olağan bir şey gibi oluyor. :34:

Ne mutlu sana :) O an sadece ona sarılır sevdiğimi söylerdim sanırım gecenin bir yarısı düşünmüş getirmiş :) :69:

Back
X