Benı gorunce azdıgını soyluyorOha bı opucukte boşalmak nedir
Neyse konu o değil, zaten adam sıkıntılı neyini oturup konuşacaksın, öğk yani ortaliga boşalmak nedir, azmis kudurmus, ucuz kurtulmuşsun uzak dur görüşme şununla diye kaç kere diyelim akillanmiyorsunuz be kardeşim
Elemanın abazalık:benı opup sarılsan bosalırım demıstı
Bnde son kezÇok sakin bir kafayla oturup konuşmuşsunuz
Adam azmıs zaten 2 gundurde aramıyor oynuyor bnleOha bı opucukte boşalmak nedir
Neyse konu o değil, zaten adam sıkıntılı neyini oturup konuşacaksın, öğk yani ortaliga boşalmak nedir, azmis kudurmus, ucuz kurtulmuşsun, uzak dur görüşme şununla diye kaç kere diyelim, akillanmiyorsunuz be kardeşim
Yav he heBenı gorunce azdıgını soyluyor
2 gundur aramıyor vakıt gecırıyor bnleElemanın abazalık:
Neyse konuya yorumum: ayrıl ve asla görüşme.
Bır suru kısıyle bırlıkte olmus oyle.bırısıYav he hedişi sinek görse azacak potansiyelde diye yorumladım ben, yine de sen bilirsin. 
Sapık bıde ısı buttı ya aramıyor beniSanki ergenliğe yeni adim atmış birşeyleri yeni keşfetmiş bırakmak istemeyen biri. Öpünce nasıl boşalıyor ay ne iğrenç birşey görüşüp durmayın şu adamla deli midir nedir
Sapık bıde ısı buttı ya aramıyor beni
Yahu tecavüze uğramadığına şükret bir de aramadı diyorsun. Uzak dur.Sapık bıde ısı buttı ya aramıyor beni
Yahu tecavüze uğramadığına şükret bir de aramadı diyorsun. Uzak dur.
Ztn canı ısterse arıyor ıstemezse konusmıyor sorun var uyusmuyorumYahu tecavüze uğramadığına şükret bir de aramadı diyorsun. Uzak dur.
Ayrılalım dedım gıtmıyor bn onu bırskcm evlensemde basımı belaya sokar buÇok sakin bir kafayla oturup konuşmuşsunuz
İzin verme işte seni aramasına engelle her yerden.Ztn canı ısterse arıyor ıstemezse konusmıyor sorun var uyusmuyorum
BN ayrolmak ıstedım ayrılmıyor bn bırakcmElemanın abazalık:
Neyse konuya yorumum: ayrıl ve asla görüşme.
Bence sen büyük bir trollsünBN ayrolmak ıstedım ayrılmıyor bn bırakcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?