- 4 Kasım 2018
- 26.870
- 110.644
- 598
Yahu ne Son kezi,vedasi .BN bıtırdım son kez konusup vedalascaktık bemı sevmıyor vakıt olduruyır
Yasin kac senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu ne Son kezi,vedasi .BN bıtırdım son kez konusup vedalascaktık bemı sevmıyor vakıt olduruyır
Onu dıyorum cok kız var benı begenen dıyor gıdebılırsın dedım bndeHe kesin sürekli biriyle birlikte oluyodur. Ondan bi öpücüğe boşalıyor. Sizden başka kimsenin bakmadığı ezik 31cinin teki.
Bence de son kez boşalsı... ayy pardon konuşsun yazık adamaBN bıtırdım son kez konusup vedalascaktık bemı sevmıyor vakıt olduruyır
Eee sana yüz defa dedik buluşursan başına gelecekleri. Seni orgazm olma aparatı olarak gören adamla başbaşa ne konuşmayı umuyordun ki?Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
34Yahu ne Son kezi,vedasi .
Yasin kac senin?
Sevgıden sarılıp öpse eyvallah durum bambaskaEee sana yüz defa dedik buluşursan başına gelecekleri. Seni orgazm olma aparatı olarak gören adamla başbaşa ne konuşmayı umuyordun ki?
Bu cocugu yazın begenmıstım salak kafam kahveye cagırdı nıye gıdıyosunkıErgen de degilmissiniz. Kendinize gelinb
Yok bıttı artıkBundan sonra bir erkekle buluşma yapacaksanız açık alanda, topluluk içinde görüşün. Araba içinde takılmayı bırakın. Evine ya da araba içinde sohbet etmeye çağıran olursa kabul etmeyin.
Senı cok ıstıyorum sevmek sucmu dedı gram sevgı yokCok aşık coksakin kacirma boyle bir ask yarim kalmasin
Basımdan evlılık gectı bn napıyırum salak kafam dedımErgen de degilmissiniz. Kendinize gelin
Burada boşuna yazıp çiziyoruz adam sapık dedik gitme dedik yani bizi boşuna yoruyor zaman kaybı yine adamın elinde oyuncak olmaya gitmiş.Ailenisinin haberi olsada tedavi ettirseler,yoksa başına kötü şeyler gelecek .....Oha bı opucukte boşalmak nedir
Neyse konu o değil, zaten adam sıkıntılı neyini oturup konuşacaksın, öğk yani ortaliga boşalmak nedir, azmis kudurmus, ucuz kurtulmuşsun, uzak dur görüşme şununla diye kaç kere diyelim, akillanmiyorsunuz be kardeşim
Yemişim sevgisini.. adam önceki buluşmada da aynısını yapmış zaten. Hani kaç defa daha seni böyle kullanırsa ikna olacaksın seni sevmedigine? O zaman da ay beni aramıyor sevse arar diye akla zıt bi düşüncemsi geliştirmiştin. Sen üçüncüye de buluşup dozu artmış bir istismar sonrası sevmekten bahsedersin.Sevgıden sarılıp öpse eyvallah durum bambaska
Yok 4 gun sonra bısey yok gıbı arar kolum sarılı dıyo gıttım baktım evrt oyle sag elı ne ıse yarıyorYemişim sevgisini.. adam önceki buluşmada da aynısını yapmış zaten. Hani kaç defa daha seni böyle kullanırsa ikna olacaksın seni sevmedigine? O zaman da ay beni aramıyor sevse arar diye akla zıt bi düşüncemsi geliştirmiştin. Sen üçüncüye de buluşup dozu artmış bir istismar sonrası sevmekten bahsedersin.
Benı aramama sebebı kolu sargılıymıs 4 gun hemde sag elı ne duye varBöyle devam ederseniz 3. Görüşmede (Allah korusun) cinsel saldırıya uğradım diye konu açarsınız. Uzak durun şu heriften.
Annem var ztnBurada boşuna yazıp çiziyoruz adam sapık dedik gitme dedik yani bizi boşuna yoruyor zaman kaybı yine adamın elinde oyuncak olmaya gitmiş.Ailenisinin haberi olsada tedavi ettirseler,yoksa başına kötü şeyler gelecek .....
Kardeş sen ne diyorsun ben hiçbir şey anlamıyorum. İyi eli kolu sariliysa sen yardımcı olursun bi dahaki sefer.Yok 4 gun sonra bısey yok gıbı arar kolum sarılı dıyo gıttım baktım evrt oyle sag elı ne ıse yarıyor
Siz bence trolsünüz ya da o boşalan abaza iğrenç tipsiniz ,çünkü hiç bir hemcinsim bu kadar geri zekalı değil....Gidin iğrenç fantezinizi başka mecralarda paylaşın....Yok 4 gun sonra bısey yok gıbı arar kolum sarılı dıyo gıttım baktım evrt oyle sag elı ne ıse yarıyor