Gecenkı olayın devamı cok kotu olay oldu

Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Eee sana yüz defa dedik buluşursan başına gelecekleri. Seni orgazm olma aparatı olarak gören adamla başbaşa ne konuşmayı umuyordun ki?

Bundan sonra bir erkekle buluşma yapacaksanız açık alanda, topluluk içinde görüşün. Araba içinde takılmayı bırakın. Evine ya da araba içinde sohbet etmeye çağıran olursa kabul etmeyin.

Bundan sonra bir erkekle buluşma yapacaksanız açık alanda, topluluk içinde görüşün. Araba içinde takılmayı bırakın. Evine ya da araba içinde sohbet etmeye çağıran olursa kabul etmeyin.
Yok bıttı artık
Cok aşık cok 🥰🥰 sakin kacirma boyle bir ask yarim kalmasin
Senı cok ıstıyorum sevmek sucmu dedı gram sevgı yok

Oha bı opucukte boşalmak nedir 🤦🏻‍♀️😂
Neyse konu o değil, zaten adam sıkıntılı neyini oturup konuşacaksın, öğk yani ortaliga boşalmak nedir, azmis kudurmus, ucuz kurtulmuşsun, uzak dur görüşme şununla diye kaç kere diyelim, akillanmiyorsunuz be kardeşim 🤢
Burada boşuna yazıp çiziyoruz adam sapık dedik gitme dedik yani bizi boşuna yoruyor zaman kaybı yine adamın elinde oyuncak olmaya gitmiş.Ailenisinin haberi olsada tedavi ettirseler,yoksa başına kötü şeyler gelecek .....

Sevgıden sarılıp öpse eyvallah durum bambaska
Yemişim sevgisini.. adam önceki buluşmada da aynısını yapmış zaten. Hani kaç defa daha seni böyle kullanırsa ikna olacaksın seni sevmedigine? O zaman da ay beni aramıyor sevse arar diye akla zıt bi düşüncemsi geliştirmiştin. Sen üçüncüye de buluşup dozu artmış bir istismar sonrası sevmekten bahsedersin.

Yemişim sevgisini.. adam önceki buluşmada da aynısını yapmış zaten. Hani kaç defa daha seni böyle kullanırsa ikna olacaksın seni sevmedigine? O zaman da ay beni aramıyor sevse arar diye akla zıt bi düşüncemsi geliştirmiştin. Sen üçüncüye de buluşup dozu artmış bir istismar sonrası sevmekten bahsedersin.
Yok 4 gun sonra bısey yok gıbı arar kolum sarılı dıyo gıttım baktım evrt oyle sag elı ne ıse yarıyor

Yok 4 gun sonra bısey yok gıbı arar kolum sarılı dıyo gıttım baktım evrt oyle sag elı ne ıse yarıyor
Siz bence trolsünüz ya da o boşalan abaza iğrenç tipsiniz ,çünkü hiç bir hemcinsim bu kadar geri zekalı değil....Gidin iğrenç fantezinizi başka mecralarda paylaşın....

Back
X