- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.758
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sanki ölücemtamamen aynısını yaşıyorum benimki 9 yıl
kalbim çok acıyor
çok zor yaşayan biliyor.
hayata devam etmekten başka çare yok sanırım
umarım bizim kalbimiz kırılmaktan soğumadan akılları başlarına gelir
bende diyorum orası öyle ama şuan içim yanıyor ki ben çok hassasım uzadıkça uzar acık bahaneye bak delircem ya delircem kolay mı silmek birden ha birdenSenın su yaşında ve bekar olmak isteyen okadar insan cıkarkş milyonlarca ben dahil buna . Bende 24 yaşlarımda cokkk zor bısey yaşamıştım ölmek yaşamak farketmezdi. Geçmez sandım ve geçti gitti . Şimdiki sıkıntılarıma bakıyorum eskiden ne saçma seylere üzülmüşüm dıyorum muhtemelen gelecekte inşAllah daha güzel bir hayatım olur Aminnnnn bugünlere bakıp boşuna üzüldüm dicem. Hele ki çöl gencsın ya bu güzel günleri saçma biri için ağlayarak öafetme . Daha iyis cıkaar Z . Okulunu oku çalış para kazan ye iç film izle ailenle cokkkkkk zaman geçir bunlar çok güzel seyler ve Şen'im fırsatın var . Ne erkegı ne aşkı ne evlilik . Boşversene otuz yaşına bas öyle düşün bıseyler
Herkesin var bir eskisi bende böyle olucam işte keşke olsaydı dicem asla mutlu olamıcam hep aklımdan çıkmıcam keşke silebilsem beynimden keşkeÖnceden sevdiğim biri vardı evlenınce eşimle sorunlar yaşayınca aklıma gelırdı ama o çocuk kızlarla tanışmayı konuşmayı seven biri . Hatta bana ev kurayım birlikte yaşayalım demişti evlenmek istemıyordu düşün asla o kafada biri degılım . Ama bir yandan da çok iyi geliyordu bana merhametli cocukları seven vs düşünüyorum onla evlenseydım çöl daha gazla fazla üzülenılırfkm
Şuan yapamıyorum işte çaresizim kötüyüm anla berbatımİlle de o diye delirmeyi birak.Neden bu inat?Neden pişman olacagın zaman kaybı icin inat yapıyorsun?
Arkadaşım, dünyada bi sürü şey var inat, hırs yapacak!Git mesela bir cocuk yuvasına.1 tane cocuk ya, 1 tane coucugun hayatını değiştirmeye ada kendini.
Anlıyorum seni, ama böyle devam edemez.Bir yerden es vermen lazım yavaşta olsa.Yoksa böyle gidersen ağlamaktan çürüceksin.Şuan yapamıyorum işte çaresizim kötüyüm anla berbatım
Ya düşünsene küçüklüğün çocukluğun herşeye rağmen neleri silip geçip beraber oluyorsun sabah akşam ben onu askerde 1 yıl bekledim onunla uyandım onunla kalktım onun yanına gittim geldim bekledim sonra tam nişanlamaya yaklaşıyorsun... bir tartışma sonunda 20 günlük küslük en sonunda bitti atma mesaj sen çocuksun istemiyorum seni bu mu ha ? Yıllarca bunun için mi emek verdim ben sana babalık bile yaparım derdi babamın vefatında ama şunu öğrendim canından kanından bir insan bile sevmiyorsa elin oğlundan bekleme sevilmeyiAnlıyorum seni, ama böyle devam edemez.Bir yerden es vermen lazım yavaşta olsa.Yoksa böyle gidersen ağlamaktan çürüceksin.
Bende sanki ölücemçok acıyo canım çok çok hiç kimse yok yanımda tam anlatıcam ağlıcam birine olmaz öyle şey biz hep barışıyoruz diyorum kendi kendime hıçkırarak ağlıyorum şuan çok zor Allahım ya çok
Kimse yok çünkü oydu herşeyim klasik kız tipi işte kaldım ortada. Güvenmem artık asla kimseye çok kötüyüm iç organlarım parçalanıyor git gel bunların acısı ayrı. Keşke ölsem acımdan acı çekmekten nefret ediyorumbirilerine anlat mutlaka anlatmadan acıya dayanılmıyor
dedikodu yapan tiplere değil de güvendiğin çok geniş ortamından olmayan sadece senin tanıdıklarına anlat. ortak arkadaşa anlatırsan olmuyor.
kendini çok üzmemeye çalış bi hastalığın çıkar allah korusun. bu sefer daha çok üzülürsün
ben artık erkek gibi yaşamaya karar verdim. kariyere odaklan. gerisinde hiçbir şey düşünme. boşver.
Bu kadar emek sevgi bitirdi tabiAyrılık acısını okurken gerçekten üzülüyorum. Evet aşk acısı çok sarsıcı gerçekten ama bir yerlerde bir sorun var kızlar bu kadar perişan olmak normal değil. Bunca kadın ve erkek var ilişkisi biten ve hayatlarına devam ediyorlar. Onlar bunu nasıl başarıyor? Bu konuda konuşacak çok şey var aslında. Yani nasıl desem, ayrılınca bu kadar sarsılan bir kadın zaten ilişkiyi bitişe doğru sürükleyecek tarzda olmalı diye akla geliyor.
Zamanda geçmek bilse keşke her dakikası dolu dolu acıyla geçiyorSeninle aynı durumda sayılırım bizimde 6 yıllık ilişkimiz bitti ve dün nişanlanacağını öğreniyorum ne kadar acı dimi? Her şeye göğüs geren ben bu haberle yıkıldım resmen o her baktığımda içim giden gözlere başkası bakacak nasıl dayansın buna yorgun yüreğim. Canım felaket acıyor zaman diyorum sadece bizim gibi acı çekenlere zaman...
Zaman geçiyor ama delipte geçiyor doğru senin sevgilin belki döner lakin ben ne yapayım adam artık nişanlı benim kurduğum hayaller artık başkasının beni göz önüne getir belki biraz olsun hafifler acın.Zamanda geçmek bilse keşke her dakikası dolu dolu acıyla geçiyor
İyi de içimi dökebilceğim tek yer burasıydı bunun nesi sıkıcı geldi sana ? İnsanalr tabi dertlerini anlatacak. Üye olmadan yazamıyorum doğal olarak. Teşekkürler umarım.ben artık bu yeni uyeymis modunda takılıp iç dökenlerden sıkıldım, yanlis anlama seni tanımam etmem zaten ama yeni uyelik alip direk sikayet konusu acanlara anlam veremiyorum, yorum bile yazasim gelmiyor zaten kimsenin yorumuyla da hareket edilmemeli, umarim yoluna sokarsın sorununu.