• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçer mi? hayır geçmiycek :(

bak eğer uzman yardımı alırsan bu alıntı yaptığım arkadaşın tavsiyesine benzer yonlendirmeler alacaksın ve bana ınan bunlar insan hayatında çok şey değiştiriyor Allah korusun bu mutsuz ruh hali ilerde fiziksel sıkıntılara da sebep verebilir bir de inancli isen maneviyatini kuvvetlendirmeye bak derim arkadaşım.
Zaten hastalaniyorum sürekli uzman yardimi almamimda bana yardimci olcagini sanmıyorum dediğim gibi insanin hayati sanirim degismedimi biseler degismiyo işte

Kendi paranı kazanıyorsun ya daha napacaksın ki.hamuda mı kalkacaksın.daha 28 yaşındasın geçte kalmış değilsin çevremde 27 -30 arası o kadar bekar kız varki anormal birşey değil bence.babanınsöyledikleri olmasa herşey yolunda görünüyor.
O adamdan nefret ediyorum zaten igreniyorum hatta ya yolunda olan bise yok hayatimda

Canetti post .!.:
Evet, oradan uzaklaşmaya çalış. Acele etme evlenmeliyim diye. Bir adım at. Gerisi gelir.bu babalara bu çocuklar neden bu kadar batar anlamıyorum. Allah yüreklerine sevgi versin.
Ben artik onun sevgisinide istemiyorum inanki yeterki onun olmadigi yerde yasiyayim

Back
X