Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar geçici bir durum mu ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

happylove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
774
304
ben 19 yaşındayım 1 sene öncesine kadar saçlarımı 4 5 gün yıkamasam yağlanmazdı ama şu 1 senedir bazen 1 günde bazen 2 günde yağlanmaya başladılar.. geçici bir durum mu sizce benim gibi olupta daha sonradan saçları düzelen var mı acaba.. lütfen fikirlerinizi paylaşın

Sürekli aynı şampuanı kullanıyorsan ondan olabilir, her mevsim saçın farklı ihtiyaçları oluyor. Ona göre bir ürün seçebilirsin. İkinci olarak saçını normalden daha fazla elliyor olabilirsin. Geçen seneden farklı ne yaptığını düşün büyük ihtimalle bulursun neden olduğunu :)

sık yıkamya alıştırdıysan ondan oluyordur 1 ay flan bi kaç günde bir yıkmaya çalış alışır 1 ay içinde

yo her gün yıkamıyorum zaten çok şükür o kadar ileri derecede değil :)
1-2 günde yağlandığında yıkıyosun dimi ? İşte oyle sık yıkamaya alışmış oluyo. Ayrıca insanın donem donem değişir saçlarının yağlanması rengi kalınlığı... Hormonlarının çalışmasının ddğişmsylede alakalı olabilir..

1-2 günde yağlandığında yıkıyosun dimi ? İşte oyle sık yıkamaya alışmış oluyo. Ayrıca insanın donem donem değişir saçlarının yağlanması rengi kalınlığı... Hormonlarının çalışmasının ddğişmsylede alakalı olabilir..
inşallah öyledir

inşallah öyledir

farklı birşey olduğunu düşünmüyorum.. Ama saçında dokulme kaşıntı pullanma kötü koku vs tarzda belirtiler varsa bi dermatoloğa gitmeni tavsiye ederim onun dışında duzelmeyecek bişey değil.. İbrahim saraç oğlunun saçların aşırı yağlanmasına extra olarak dokulme ve kepeklenmesine karşı ısırgan otu tarifi var bi miktar ısırgan otunu suda kaynatıp süzüp ılıdıntan sonra başına uyguluyorsun saç derine özellikle hem saçlarıda kalınlaştırıp gurleştirir besler internette detaylı vardı videosu arat Google da bulursun...

sadece dökülme var kaşınma koku vb şeyler yok.. dermataloğa gittim ilaç kullanıyorum şu an.. ısırganı bende duymuştum aklımda deneyeceğim inşallah

X