geçici burun dolgusu hakkında yardımlarınızı bekliyorum

dilek9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014
80
3
48
Adana
burnum kemerli ve bunun için burun dolgusu yaptırmayı düşünüyorum burnum zaten büyük değil yani dolgu yüzünden daha da büyük görünür gibi bi endişem yok
tek endişem bunun bir tehlikesi var mı yani ilerde burna kalıcı zarar verme normal burnun şeklinin bozulması deforme olması gibi riskler var mı
kalıcı değil geçici dolgu yaptırıcam 2 yıllık gibi kalıcılıkta olan dolgulardan
hem kemer sorunu hemde burun ucu asimetrileri için burun ucunada yaptırmayı düşünüyorum
bunun gibi zararları olur mu burun dolgusu hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
teşekkürler herkese

Ben Dr Mehmet Akgün'e burun dolgusu yaptırdım.Bütün sorunlar ortadan kalkıyor hiç bir zararı yok .

Ben Dr Mehmet Akgün'e burun dolgusu yaptırdım.Bütün sorunlar ortadan kalkıyor hiç bir zararı yok .
Cnm çok sevindim bunu söylediğine çünkü bende mehmet akg une yaptıracaktim:)) senin burnunda ne gibi sorunlar vardı yani kemer vs mi düzeltildi ?? Ben dediğim gibi kemer en büyük sorunum ama az var yani büyük değil. Seninki nasıldı hangi sorunlar giderildi bide dolgu yapıldıktan sonra morluk şişlik vs oldumu doktordan memnunmusun yani ilgi alaka nasıl çok soru sordum biliyorum ama benim için gerçekten çok onemli:)) burnunun öncesi sonrası resimleri de varsa yükleyebilir sen çok sevinirim gerçekten :) çok soru sordum umarım kizmamissindir:))

Cnm çok sevindim bunu söylediğine çünkü bende mehmet akg une yaptıracaktim:)) senin burnunda ne gibi sorunlar vardı yani kemer vs mi düzeltildi ?? Ben dediğim gibi kemer en büyük sorunum ama az var yani büyük değil. Seninki nasıldı hangi sorunlar giderildi bide dolgu yapıldıktan sonra morluk şişlik vs oldumu doktordan memnunmusun yani ilgi alaka nasıl çok soru sordum biliyorum ama benim için gerçekten çok onemli:)) burnunun öncesi sonrası resimleri de varsa yükleyebilir sen çok sevinirim gerçekten :) çok soru sordum umarım kizmamissindir:))

Yok canım kızmadim ben doktorumdan çok memnunum ameliyat sonrası bi çöküntü oluşmuştu benim sorunum buydu öncesi fotografim yok ama sonrasi böyle ameliyattan sonra zaten fotoğraf cekinmek istemedim çok etkilemişti beni yapıldıktan sonra hiçbir morluk ve şişlik oluşmadı sadece ilk gün sıcak şeylerden uzak durdum okadar :)

Eklentiler

• IMG-20150214-WA0000.webp
    IMG-20150214-WA0000.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 408
ben de ankara da mehmet akgüne burun dolgusu yaptırdım ve burnumun şu anki görüntüsünden çok memnunum. gitmeden önce çok tereddütlerim vardı fakat mehmet beyin verdiği güvenle görüşmeye gittiğim gün işlemi gerçekleştirdik ve hiç pişman olmadım.

mehmet akgün gerçekten de bu işte bir numara günlük hayatımdan kopmadan güzel bir burna sahip oldumm çok mutluyum:)

bende ayın 9'un da burunuma iğne olucam ama galiba bu dolgu olucak çünkü burun sırtım hala çıkıntılı ve burun ucum eğik banada bu konuda bilgi verir misniz ? Bilinçsizce gitmek istemiyorum doktorun yanına.

bende ayın 9'un da burunuma iğne olucam ama galiba bu dolgu olucak çünkü burun sırtım hala çıkıntılı ve burun ucum eğik banada bu konuda bilgi verir misniz ? Bilinçsizce gitmek istemiyorum doktorun yanına.

Horlama burun tıkanıklıgı gibi şikayetlerin yoksa git rahatlıkla dolgunu yaptır ben kemer için gittim Mehmet beye sağolsun çok memnun kaldım ve başka tedavilerede devam ediyoruz araştrır doktorunu genede öneririm

Horlama burun tıkanıklıgı gibi şikayetlerin yoksa git rahatlıkla dolgunu yaptır ben kemer için gittim Mehmet beye sağolsun çok memnun kaldım ve başka tedavilerede devam ediyoruz araştrır doktorunu genede öneririm
benim zaten doktorum var ama enjeksiyon işlemii yapıcam dedi ama hiçbir fikrm yok :(

Neden Mehmet Akgün hakkında yazanlar hep aynı kişiler? Başka yaptıran yok mu arkadaşım

Bende burdaki yorumları okuyarak yaklaşık 6 ay önce Mehmet Akgün beye burun dolgusu için gittim memnun kaldım görüşmeden ama yaptıramamıştım o zaman arkadaşım yaptırmıştı o gayet memnun sonuçtan bende bu pazartesi için randevumu aldım artık inşallah bende güzel bir burna sahip olucam

Neden Mehmet Akgün hakkında yazanlar hep aynı kişiler? Başka yaptıran yok mu arkadaşım
Bende doktor Mehmet Akgüne çene dolgusu yaptırdım. Yapılan işlemden oldukça memnun kaldım. Aklınızda sormak istediğiniz sorular varsa severek cevaplayabilirim

Back
X