- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Kızlık zarı olayını bayanlara direten ve koşul olarak önüne koyan erkeklere sitem edin bence .. hala en kültürlü modern erkekler dahi bakire bayanla evlenmek istiyor kendi cinsel sicillerine bakmadan..sizi kızlığın yok deyip kabul etmeyen hiç etmesin,bu tür operasyonlara gerek varmı anlamıyorum,hem karşıdakini hem aileni hem kendini kandırıyorsun,şimdi diktireceksin diğer tanıştığın kişiyle ilşkiye girip tekrarmı diktiriceksin?çok tutucu bir ailem var diyosun 22 yaşındasın ve düşündüğün şeylere bak
Kızlık zarı olayını bayanlara direten ve koşul olarak önüne koyan erkeklere sitem edin bence .. hala en kültürlü modern erkekler dahi bakire bayanla evlenmek istiyor kendi cinsel sicillerine bakmadan..
Selam ben geçici yaptırdım evlenmedim ama sevgilimle birlikte oldum kan geldi ve bakirelikle aynı oldu herşeyi ile . Merak ettiğin varsa cevaplandırayım canım
Katiliyorumsizi kızlığın yok deyip kabul etmeyen hiç etmesin,bu tür operasyonlara gerek varmı anlamıyorum,hem karşıdakini hem aileni hem kendini kandırıyorsun,şimdi diktireceksin diğer tanıştığın kişiyle ilşkiye girip tekrarmı diktiriceksin?çok tutucu bir ailem var diyosun 22 yaşındasın ve düşündüğün şeylere bak
her insan hata yapar nerden benimkisi taciz gibi bişe oldu bana zorla önünü açtırdı karşı koyamadım lütfen sorgulamadan infaz etmeyin.Diktir bozdur diktir bozdur nereye kadar :) Sen istemeden nasıl erkek arkadasın ileri gitti sende o ısıgı gormuski gitmis bence.. Ne gunlere kaldık Allahım...
Seni gercekten seven oldugun gibide sever diktirip onu bunu kandırmana gerek yok bence...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?