geçici dikim yaptırıp evlenen ya da olmayı düşünen

Morbidanqel

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
863
375
323
bakire değilim napmam gerekiyor sizce? çevrem çok tutucu 2 yıl önce yaşadım bu vakayı yeni aileme söyleyebildim felç geçiriyordu annem sevgilim istemediğim şekilde ileri gitti.annem yerin kulağı vardır kimseye söyleme nişanlıyken hallederiz dedi(diktirme olayını dahi bilmiyordu ben söyledim) haklı mı söylesem beni kullanmaya kalkarlar dimi bakire olmayıpta evlenen ablalarım ben geçici kızlık zarı düşünüyorum sonuç alan var mı şuan hoşlandığım biri var o da bana karşı boş değil sanırım 22 yaşındayım bu arada 4 yıllık ünv.okuyorum 3.sınıftaydım kaldım bu yıl bölümümün zor olmasından dolayı 7 yıldır psikolojik ilaç kullanıyorum ondan dolayı tölerans gösterdi ailem yoksa döverdi kesinlikle

Selam ben geçici yaptırdım evlenmedim ama sevgilimle birlikte oldum kan geldi ve bakirelikle aynı oldu herşeyi ile . Merak ettiğin varsa cevaplandırayım canım

sizi kızlığın yok deyip kabul etmeyen hiç etmesin,bu tür operasyonlara gerek varmı anlamıyorum,hem karşıdakini hem aileni hem kendini kandırıyorsun,şimdi diktireceksin diğer tanıştığın kişiyle ilşkiye girip tekrarmı diktiriceksin?çok tutucu bir ailem var diyosun 22 yaşındasın ve düşündüğün şeylere bak

sizi kızlığın yok deyip kabul etmeyen hiç etmesin,bu tür operasyonlara gerek varmı anlamıyorum,hem karşıdakini hem aileni hem kendini kandırıyorsun,şimdi diktireceksin diğer tanıştığın kişiyle ilşkiye girip tekrarmı diktiriceksin?çok tutucu bir ailem var diyosun 22 yaşındasın ve düşündüğün şeylere bak
Kızlık zarı olayını bayanlara direten ve koşul olarak önüne koyan erkeklere sitem edin bence .. hala en kültürlü modern erkekler dahi bakire bayanla evlenmek istiyor kendi cinsel sicillerine bakmadan..

Kızlık zarı olayını bayanlara direten ve koşul olarak önüne koyan erkeklere sitem edin bence .. hala en kültürlü modern erkekler dahi bakire bayanla evlenmek istiyor kendi cinsel sicillerine bakmadan..

ben neden sitem edeyim ki o tür bir adamı ben bulmuyorum konu sahibinin buldukları önem veriyor demekki diktirmek istediğine göre ,

Dr. Turgay Karakaya'ya yaptırdım Bakırköyde sağolsun çok şey borçluyum ona :)

Katiliyorum

Diktir bozdur diktir bozdur nereye kadar :) Sen istemeden nasıl erkek arkadasın ileri gitti sende o ısıgı gormuski gitmis bence.. Ne gunlere kaldık Allahım...
Seni gercekten seven oldugun gibide sever diktirip onu bunu kandırmana gerek yok bence...!

Bende kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım ve vajina daraltma yaptırdım mutluyum, diktirme karşıtı arkadaşların anlayış göstermesini bekliyoruz :)

Diktir bozdur diktir bozdur nereye kadar :) Sen istemeden nasıl erkek arkadasın ileri gitti sende o ısıgı gormuski gitmis bence.. Ne gunlere kaldık Allahım...
Seni gercekten seven oldugun gibide sever diktirip onu bunu kandırmana gerek yok bence...!
her insan hata yapar nerden benimkisi taciz gibi bişe oldu bana zorla önünü açtırdı karşı koyamadım lütfen sorgulamadan infaz etmeyin.

Back
X