• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçici görev hakkında

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Kızlar bir aylık geçici görevim çıktı.11km ötede bir şube.geçen sene personelin yüzde 90ı gitti göreve.sadece bir kişi hariç.şu benim aile dedikodumu yapan adam hariç özel durumu oln birkaç kişi daha gitmedi
Ben de müdüre yakında ailemin istanbula döneceğini çocuğu kreşe vereceğimi üstelik çocuğun 3.5 yaşında olduğynu söyledim.madem gidilecek eşit olmalı.ali bey neden gitmiyor ayrıcalığı nedir.zaten hep o departmanda rahat rahat çalışuyo dedim.hatta öyle rahat ki benim aile dedikodumu yaoacak kadar ve o hep en rahat.niye şubeden herkes gitmedi canım sıkılıyo kızlar
Müdür ona geçşxi görevlendirme çıkarmıyacağunı söyledi.
Sonuçta göreve gidicem.ama canım sıkkın.

Neden gitmiyormuş müdür ne dedi bu konu hakkında

Herkes gitmiş zaten. Sıra size gelmiş. 11 km çok uzak değil. Araba ile 15 dk lik yol. Arabanız yok mu? Araba tahsis etmiyorlar mi? Yani hatta müdür siz ona çok zorluk çıkardığınız halde yine de sizi düşünüp yakın bir yere vermiş. Müdürüz de aslinda kararlarını bu kadar sorgulayan, onu alttan alta diğerlerini kayırma ile suçlayan personele iyi davranıyor gibi geldi

Sorun gitmwk değil çifte standart ve bu adamın çirkin dedikodulrının ödüllendirilmesi
Her yerde bu mevcut birtek siz yaşamıyorsunuz ki bunu . Adam sizin hakkınızda dedikodu yaptı diye müdür onu ödüllendirip göreve göndermiyor değil herhalde

Herkes gitmiş zaten. Sıra size gelmiş. 11 km çok uzak değil. Araba ile 15 dk lik yol. Arabanız yok mu? Araba tahsis etmiyorlar mi? Yani hatta müdür siz ona çok zorluk çıkardığınız halde yine de sizi düşünüp yakın bir yere vermiş. Müdürüz de aslinda kararlarını bu kadar sorgulayan, onu alttan alta diğerlerini kayırma ile suçlayan personele iyi davranıyor gibi geldi
Baskalarinin gidip gitmemesi sizi ilgilendiren bir durum degil ki. O gecen sene giden %90 personel de sormus muydu sizin neden gitmediginizi acaba?
dedikodusu mahalle esnafına kadar yapıldı

Kızlar nasıl davranmalıyım

Tabiki göreve gideceksiniz. Diğer kişiye geçici görev yazılmaması müdür beyin taktiri. Bu sizi ilgilendirmez. Ayrıca cesaretle müdüre hesap sorar gibi o neden gitmiyor diye sormanıza hayran kaldım. Evli olmanız çocuğunuzun yaşı vs görevi ilgilendirmez.

Tabiki göreve gideceksiniz. Diğer kişiye geçici görev yazılmaması müdür beyin taktiri. Bu sizi ilgilendirmez. Ayrıca cesaretle müdüre hesap sorar gibi o neden gitmiyor diye sormanıza hayran kaldım. Evli olmanız çocuğunuzun yaşı vs görevi ilgilendirmez.
Müdür de bir insan ve eleştirebilirim ki ben de çok eleştirildim.

Nasil mudurler var anlayamiyorum. Ozel sektorde 8 sene calistim asla mudure hesap sorulamazdi. Hayret valla ben bu kkda gordum mudure hesap sorani kafa tutani falan

Back
X