Geçici görev hakkında

Valla ben kamudayım daha yeni sayılırım ama bizde de yok. Müdürü bırakın, memurlar şeflerine bile böyle soramıyorlar.
Kesinlikle
Hele ki mudure gidip falanca mahallede benim dedikodumu yapti, is arkadaslarim masama fare resmi koymus falan desem adam kesin kovalardi beni manyak misin sen diye. Cozemedim ben bu konu sahibini

Tabiki göreve gideceksiniz. Diğer kişiye geçici görev yazılmaması müdür beyin taktiri. Bu sizi ilgilendirmez. Ayrıca cesaretle müdüre hesap sorar gibi o neden gitmiyor diye sormanıza hayran kaldım. Evli olmanız çocuğunuzun yaşı vs görevi ilgilendirmez.
Bende o duruma çok şaşırdım ben çalışırken vardiyayı müdür yardımcım yazardı x kişisine 4 gün sabahçılık yazardı bana 4 gün akşamçılık . Dönüp soramadık ki nedenböyle yapıyorsun diye . Eşimde tsk ya sorsun beni neden 3. Kere yurtdışı görevine yolladın da y kişisi bir kere bile gitmedi diye . Değişik bir öz güven varmış konu sahibinde maşallah

Hayır keşke anlasanız.o bana baştan beri taktı.ben de onu şikayet ettim.bundan ibaret konu

belki taktı. ama sebebi ne?
sürekli birilerinden şikayet halindesin yorucu olmuyor mu böyle yaşamak?
ben gerçekten neden profesyonel yardım almadığını merak ediyorum.
neden kendine bir şans vermiyorsun?

Hayır keşke anlasanız.o bana baştan beri taktı.ben de onu şikayet ettim.bundan ibaret konu
İs yerinde sadece isinizi yapsaniz, insanlara guleryuzlu olsaniz basiniza bunlar gelmez. Herkes calisiyor,herkes bazen haksizliga ugruyor. Boyle davranirsaniz elbet birileri size takar. Ben bu nedenle sorunlariniz oldugunu dusunuyorum. Ayip gunah degil once kabullenin sonra da normal olmaya calisin destek alin falan. Ama bir yerden baslayin yoksa omrunuz boyle gececek

Önceki konularınızı hatırlıyorum o kadar yorum yazdık hala haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz, geçen sene %90 gitmiş siz gitmemişsiniz belki geçen sene çocuğunuz küçük diye müdür sizi insiyatif göstererek göndermedi?

Sizin müdüre hesap sorma hakkınız yok ayrıca yoksa var mı ?

Önceki konularınızı hatırlıyorum o kadar yorum yazdık hala haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz, geçen sene %90 gitmiş siz gitmemişsiniz belki geçen sene çocuğunuz küçük diye müdür sizi insiyatif göstererek göndermedi?

Sizin müdüre hesap sorma hakkınız yok ayrıca yoksa var mı ?
Herşey sorgulanabilir.

Herşey sorgulanabilir.
"Ali neden gitmiyor ama dedikodu yapıyor vs." sorgulama mı? Şikayet mi?
Sizin iyiliğiniz için söylüyorum profesyonel bir yardım almanız iyi olur, siz sürekli şikayet halindesiniz çünkü belki gittiğiniz yerde anlaşabileceğiniz insanlar olur.

Ben anlaşamadığım insanlarla çalışıyor olsam geçici görev bana tatil gibi gelir. 11 km ne kadar uzak olabilir ki?
Üç kuruş için 50 km yol gittiğimi biliyorum şükredin biraz halinize işiniz var, çocuğunuza daha iyi imkanlar sağlayabiliyorsunuz, her iş yerinde bir sürü problem ve problemli insan herkes çekiyor.

Çok rezilce aile dwdikodum yapılsı.dalga geçildi.ve bu insan ödüllendiriliyor.adilliğin olmadığı yerde yalakalık diz boyu olacak tabi.aylarca tedavi görsem de gerçek bu

Çok rezilce aile dwdikodum yapılsı.dalga geçildi.ve bu insan ödüllendiriliyor.adilliğin olmadığı yerde yalakalık diz boyu olacak tabi.aylarca tedavi görsem de gerçek bu
Kendi gördüklerim ve etrafımdan duyduklarımda nerede, ne sıfatla çalışıyor olurlarsa olsunlar bir çok insan mobbinge ve iş yerindeki dedikodulara maruz kalıyor.

Tedavi görürseniz bu olayları daha az umursarsınız inanın, çok takıyorsunuz.

Kızlar bir aylık geçici görevim çıktı.11km ötede bir şube.geçen sene personelin yüzde 90ı gitti göreve.sadece bir kişi hariç.şu benim aile dedikodumu yapan adam hariç özel durumu oln birkaç kişi daha gitmedi
Ben de müdüre yakında ailemin istanbula döneceğini çocuğu kreşe vereceğimi üstelik çocuğun 3.5 yaşında olduğynu söyledim.madem gidilecek eşit olmalı.ali bey neden gitmiyor ayrıcalığı nedir.zaten hep o departmanda rahat rahat çalışuyo dedim.hatta öyle rahat ki benim aile dedikodumu yaoacak kadar ve o hep en rahat.niye şubeden herkes gitmedi canım sıkılıyo kızlar
Müdür ona geçşxi görevlendirme çıkarmıyacağunı söyledi.
Sonuçta göreve gidicem.ama canım sıkkın.
11 km mi dogru yazdin degil mi? Simdiki isyerin ne kadar uzakta ki?

dedikodu evrenseldir arkadaşım.. ben ki farklı ülkelerin firmalarında çalıştım, dedikodu Amerikada da var, Hindistanda da var.. hatta yanında değilsen hangouts üzerinden yapıyorlar ama yapıyorlar önce bu gerçeği bir kabullen.. 11 km dert edilecek bir mesafe de değil.. insanlar Zeytinburnunda oturup Göztepeye okumaya gidiyor 4 -5 sene, 11 km nedir? evet çocuğun var ama herkesin ailesi var, kimse evinin sokağında iş bulamıyor neticede.. kalkın sabah, takın kulağınıza kulaklığınızı, gidin işinize yahu.. bu kadar mutsuzlukta nasıl yaşayabiliyorsunuz..

Evin karşısı iki dakka
Tamam ama 11 km nedir ki. Imkan olsa da gitmesen keske. Ama inan hicbirsey degil. 100 km olsa gunluk giderim durumundayim ben belki de o yuzden ilginc geldi. Ben evimden 4 saat uzakta calisiyorum. Sadece haftasonlari gidebiliyorum. Yine sanslisin arkadasim bunu gormen icin yazdim.
Ama esitsizlik konusunda sonuna kadar haklisin. Bir kural uygulaniyorsa herkese esit uygulanmali.

Kendi gördüklerim ve etrafımdan duyduklarımda nerede, ne sıfatla çalışıyor olurlarsa olsunlar bir çok insan mobbinge ve iş yerindeki dedikodulara maruz kalıyor.

Tedavi görürseniz bu olayları daha az umursarsınız inanın, çok takıyorsunuz.
Tedavilik bir durum yok.can sıkıyo
dedikodu evrenseldir arkadaşım.. ben ki farklı ülkelerin firmalarında çalıştım, dedikodu Amerikada da var, Hindistanda da var.. hatta yanında değilsen hangouts üzerinden yapıyorlar ama yapıyorlar önce bu gerçeği bir kabullen.. 11 km dert edilecek bir mesafe de değil.. insanlar Zeytinburnunda oturup Göztepeye okumaya gidiyor 4 -5 sene, 11 km nedir? evet çocuğun var ama herkesin ailesi var, kimse evinin sokağında iş bulamıyor neticede.. kalkın sabah, takın kulağınıza kulaklığınızı, gidin işinize yahu.. bu kadar mutsuzlukta nasıl yaşayabiliyorsunuz..
Dert seğil ama bugün buraya göndeeirlwr yarın başkq yere.çekincem o.ciddi kötü insanlar bunlat

Tedavilik bir durum yok.can sıkıyo

Dert seğil ama bugün buraya göndeeirlwr yarın başkq yere.çekincem o.ciddi kötü insanlar bunlat

en fazla nereye gönderebilirler ki? kaldı ki gönderseler ne olacak, ulaşım aracıyla gittikten sonra gidersiniz değişiklik iyidir.. valla ekonomi yokuş aşağı, millet aldığı evlerin tapularını bile alamıyor, iş yerleri eleman çıkartıyor.. bütün bunlar olurken bir işiniz olduğu için sevinin ciddi söylüyorum..

Ben 4 sene gittim Mesela.:KK52:Ruyamda bazen okulda sinavim oldugunu ama yurtta da birşey unuttuğumu görüyorum .Deli gibi kosusturup duruyorum ordan oraya .Travmaya bak:KK53:

Back
X