Merhaba arkadaşlar. acaba hamilelikten dolayı yada doğumdan sonra geçici kemik iliği ödemi diğer adıyla hamilelik osteoporozu yaşayanlar varmı. Ya da bu rahatsızlıktan iyileşmiş olanlar? Çok ender görülen bişeymiş. Malesef beni buldu. 5 aydır uğraşıyorum. Doktor doktor geziyorum bir sonuca ulaşamadım. Malesef doktorların bu konuda çok bilgisi yok. Yaşayan yaşamış olan duyan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Tedavi sürecinde naptınız hangi doktoru tavsiye edersiniz
Merhaba benimki 3 yıldır devam ediyor maalesefmerhaba acaba nasıl oldunuz? ben doğum yapalı 1,5 ay oldu hamileliğimin son iki haftasında başladı ağrılarım doğumdan sonra da devam edince doktor kemik erimesi dedi, acaba iyileşmeniz ne kadar sürdü neler tavsiye edersiniz bir de yatarken tamamen uzanıyor muydunuz sadece? yan falan dönüyo muydunuz? Bebeği emzirirken kucağınıza alıyo muydunuz nasıl yapıyodunuz tavsiye verir misiniz şimdiden teşekkürler umarım iyi olmuşsunuzdur ben de atlatırım insallah çok zor bir süreç
Çok çok zor bit süreç 3yil önceydi hep zaten doğumdan önce ortaya çıkıyor çok zor günler geçirdim hamileliğin son zamanlarında çok kötüydüm yürüyemiyor dum resmen acıdan kullanıyordum ortopediye gittik hamile olduğun için hiçbir şey yapamayız dediler parol verdi Dinleneceksin dedi zaten bir iş yapmak imkansızdı...yel falan dir geçer dediler doğum yaptım daha da kötü oldum doğumdan üç gün sonra mr çektirdik ödemli kemik erimesi çıktı kalçada Dr. Ayağıni yere basmican dedi inanılmaz ağrılar birde iki yaşında bir oğlum daha vardı 4 ay sürdü ne kadar dinlenirsen ayağa kalkmazsan daha çabuk iyileşiyor sanırım dört ayda ayağa kalktım ama hala geçmedi tam anlamıylamerhaba acaba nasıl oldunuz? ben doğum yapalı 1,5 ay oldu hamileliğimin son iki haftasında başladı ağrılarım doğumdan sonra da devam edince doktor kemik erimesi dedi, acaba iyileşmeniz ne kadar sürdü neler tavsiye edersiniz bir de yatarken tamamen uzanıyor muydunuz sadece? yan falan dönüyo muydunuz? Bebeği emzirirken kucağınıza alıyo muydunuz nasıl yapıyodunuz tavsiye verir misiniz şimdiden teşekkürler umarım iyi olmuşsunuzdur ben de atlatırım insallah çok zor bir süreç
merhaba acaba nasıl oldunuz? ben doğum yapalı 1,5 ay oldu hamileliğimin son iki haftasında başladı ağrılarım doğumdan sonra da devam edince doktor kemik erimesi dedi, acaba iyileşmeniz ne kadar sürdü neler tavsiye edersiniz bir de yatarken tamamen uzanıyor muydunuz sadece? yan falan dönüyo muydunuz? Bebeği emzirirken kucağınıza alıyo muydunuz nasıl yapıyodunuz tavsiye verir misiniz şimdiden teşekkürler umarım iyi olmuşsunuzdur ben de atlatırım insallah çok zor bir süreç
İyileştiniz mi?Merhaba benimki 3 yıldır devam ediyor maalesef
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun kalçada mi seninde bunun en iyi tedavisi dinlenmek ayağa kalkmıyacaksin bastonla falan wc gideceksin ne kadar dinlenirsen ayağını n üzerine basmazsan o kadar çabuk atlatırsın tam bitiyormu bilmiyorumMerhaba arkadaşlar. acaba hamilelikten dolayı yada doğumdan sonra geçici kemik iliği ödemi diğer adıyla hamilelik osteoporozu yaşayanlar varmı. Ya da bu rahatsızlıktan iyileşmiş olanlar? Çok ender görülen bişeymiş. Malesef beni buldu. 5 aydır uğraşıyorum. Doktor doktor geziyorum bir sonuca ulaşamadım. Malesef doktorların bu konuda çok bilgisi yok. Yaşayan yaşamış olan duyan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Tedavi sürecinde naptınız hangi doktoru tavsiye edersiniz
Benimki 4 ,5 ay sürdü dinlen ayağı kalkmamaya çalış wc bastonla git iyileşme süren daha hızlı olur ben çok fazla dinlenme şansım olmadı ikinci çocuğumda oldu buyugude 2 yaşındaydı çok zorlandım 4 ayaklı bastonla dolandım önce sol kalcamdaydi sağ a ağırlık verdim sol a hiç basmadim salda tamamen bitti sağda başladı eve bir ay yardımcı aldım ayagi o şekilde kalktım toparlandım çocuğu kucağa alacak takatim yoktu besigine bile koyamiyordum emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım bir süre kalsiyum çok gaz yaptı dr.birak dedi sütümü sagdim dolaba koydum baktım sütüm iyice azaldı emzirmeye tekrar başladım kalsiyum ilacını bıraktım çocuğumda çok gazlı bir çocuktu büyük oglumuda kreşe vermiştim vicdan azabı çekerek çok şükür bugunume daha iyiyimmerhaba acaba nasıl oldunuz? ben doğum yapalı 1,5 ay oldu hamileliğimin son iki haftasında başladı ağrılarım doğumdan sonra da devam edince doktor kemik erimesi dedi, acaba iyileşmeniz ne kadar sürdü neler tavsiye edersiniz bir de yatarken tamamen uzanıyor muydunuz sadece? yan falan dönüyo muydunuz? Bebeği emzirirken kucağınıza alıyo muydunuz nasıl yapıyodunuz tavsiye verir misiniz şimdiden teşekkürler umarım iyi olmuşsunuzdur ben de atlatırım insallah çok zor bir süreç
Sizinse kalçadaki femur başındamıydı ödem toplam ne kadar sürede atlattınızBenimki 4 ,5 ay sürdü dinlen ayağı kalkmamaya çalış wc bastonla git iyileşme süren daha hızlı olur ben çok fazla dinlenme şansım olmadı ikinci çocuğumda oldu buyugude 2 yaşındaydı çok zorlandım 4 ayaklı bastonla dolandım önce sol kalcamdaydi sağ a ağırlık verdim sol a hiç basmadim salda tamamen bitti sağda başladı eve bir ay yardımcı aldım ayagi o şekilde kalktım toparlandım çocuğu kucağa alacak takatim yoktu besigine bile koyamiyordum emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım bir süre kalsiyum çok gaz yaptı dr.birak dedi sütümü sagdim dolaba koydum baktım sütüm iyice azaldı emzirmeye tekrar başladım kalsiyum ilacını bıraktım çocuğumda çok gazlı bir çocuktu büyük oglumuda kreşe vermiştim vicdan azabı çekerek çok şükür bugunume daha iyiyim
Aynen öyle 4 ay kadar sürdü ayağa kalkmam siz mümkün mertebe ayağa kalkmayın yani ayağınızı yere basmayın ne kadar istirahat i kadar erken kalkarsiniz ayağaSizinse kalçadaki femur başındamıydı ödem toplam ne kadar sürede atlattınız
Herhangi bi ilaç yada takviye kullandınız mı pekiAynen öyle 4 ay kadar sürdü ayağa kalkmam siz mümkün mertebe ayağa kalkmayın yani ayağınızı yere basmayın ne kadar istirahat i kadar erken kalkarsiniz ayağa
Hayır doğumdan sonra kalsiyum falan vermişti oda çocuğa çok kötü gaz yapmıştı içmedimHerhangi bi ilaç yada takviye kullandınız mı peki
Peki ağrı tam olarak nerdeydi kasıktada varmıydıHayır doğumdan sonra kalsiyum falan vermişti oda çocuğa çok kötü gaz yapmıştı içmedim
Merhaba son durumunuz ne oldu iyileştiniz miMerhaba arkadaşlar. acaba hamilelikten dolayı yada doğumdan sonra geçici kemik iliği ödemi diğer adıyla hamilelik osteoporozu yaşayanlar varmı. Ya da bu rahatsızlıktan iyileşmiş olanlar? Çok ender görülen bişeymiş. Malesef beni buldu. 5 aydır uğraşıyorum. Doktor doktor geziyorum bir sonuca ulaşamadım. Malesef doktorların bu konuda çok bilgisi yok. Yaşayan yaşamış olan duyan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Tedavi sürecinde naptınız hangi doktoru tavsiye edersiniz
Merhaba aynı teşhis bende de var 3ay olmak üzere yarın MRm var bakalım doktor ne dicek,doktor size ödem tamamen bitti deyince kalkabildinizAynen öyle 4 ay kadar sürdü ayağa kalkmam siz mümkün mertebe ayağa kalkmayın yani ayağınızı yere basmayın ne kadar istirahat i kadar erken kalkarsiniz ayağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?