C
crosword
merhaba bende geçen ay 20 ocakta yaptırdım. rahimiçi miyom var operasyonla alınması lazımken, açık ameliyatla alınması riskli kapalı için se miyomun boyutu büyük olduğundan 3 aylık bir iğne ( zoladex 3.6) ile tedavi gelişme olursa bir üç ay daha toplamda 6 ay kullanacağım. bunu araştırmak için bayağı sitede gezdim ama genelde tüp bebek tedv. için kullananlar var. adet olamama ihtimali var dediler faka ben 9 gün sonra adet oldum yani 29 ocak da, adet sürecim ağrılı uzun ve yoğun olmasına rağmen periyodum hep düzenlidir. hiç hazırlıksız yakalanmam. Lakin bu defa nerdeyse 15gün leke ve minik kanamalar oldu. 16 şubatta ise bildiğiniz ağrılı sancılı adetim başladı. oysa adet olmama ihtimali beni nasıl sevindirmişti, vücudum dinlenir demirim artar diyodum ama nerdeyse toplamda 19 gündür kanıyorum... dr. aradım çok yoğunlaşır sa gel dedi. bakalım yarın artarsa gideceğim. ve iğnemin 2. dozunu yaptıracağım... sizin 3 ayı geçmiş böyle bir sorun yaşadınız mı lütfen tecrübenizi paylaşır mısınız...