Göz kuruluğu

drreginaphalange

stop the madness
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
113
231
103
Merhabalar. Yaklaşık 3 ay önce bir kayıp yaşadım ve günlerce çeşme gibi ağladım, ardından tozlu olduğunu bilmediğim bir klima gözümde yanma batma şikayetleri oluşturmaya başladı. Ama öncesinde gözümde hiçbir sıkıntım yoktu. Suni gözyaşı falan damlattım ama nafile. Doktora gittim ve gözlerimde baya bir kuruluk olduğunu öğrendim. 6 aylık bir tedavi süreci olacak birkaç tane damla damlatıyorum gün içinde. Çok canım sıkıldı, geçer mi, ne zaman geçer bilmiyorum. Böyle bir şey yaşayan varsa lütfen yazabilir mi?

Bende var ama benimki kronik tekrarlıyor malesef ama sizin geçici olabilir damlalarınızı düzenli kullanın.
Çok geçmiş olsun düzeldikten sonra yeniden mi başlıyor, sürekli bir kuruluk mu var acaba? Kronik olmasının sebebi var mı peki bende rozaya bağlı olabilir deniyor

Çok geçmiş olsun düzeldikten sonra yeniden mi başlıyor, sürekli bir kuruluk mu var acaba? Kronik olmasının sebebi var mı peki bende rozaya bağlı olabilir deniyor
Teşekkür ederim benim neredeyse hiç düzelmiyor alerji sorunum var malesef rozaya bağlı olabilirmi bilmiyorum ilk defa duydum ama olabilir tabi

Back
X