Geciken adet

WomenNurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
62
21
3
30
Hanımlar ben yasmin dogum kontrol hapi kullanıyorum aynı zamanda nişanlım da geri çekilme yöntemi yapıyordu 2. Kutu hapim bitti su an 7 günlük aradayim ve bugün 3. Günüm hala adet olamadım ilk kutuda 3. Gün gelmişti bu kez gelmedi ama belirtilerim var kasik agrisi baş ağrısı bunlar mevcut sizce ne yapmalıyım ?

Eğer düzenli kullanmadıysanız, saatine falan dikkat etmediyseniz geri çekilme bir korunma yöntemi olmadığından gebelik oluşma ihtimali elbette var

Eğer düzenli kullanmadıysanız, saatine falan dikkat etmediyseniz geri çekilme bir korunma yöntemi olmadığından gebelik oluşma ihtimali elbette var
Yok saatini hiç sasmadim her sabah 8.30 da içtim hiç kusmadim da ishal de olmadım gayet düzgün şekilde kullandım antibiyotik de ağrı kesici de kullanmadim

Yok saatini hiç sasmadim her sabah 8.30 da içtim hiç kusmadim da ishal de olmadım gayet düzgün şekilde kullandım antibiyotik de ağrı kesici de kullanmadim

O zaman bekleyin 2 gün daha. Bazen mevsimsel, stres kaynaklı falan gecikmeler yaşanabiliyor sonuçta. 2 gün sonra da başlamazsa önce test yapın ardından sökülmesi için ilaç alın.

Diğer sorunuzda da demiştim ilk kutudaki gibi olmak zorunda değil 7 gün içinde herhangi bir günde gelebiliyor, kullandıkça oturuyor. Bu kadarı normal değil Nurcum anlıyorum gebelik şu an sana çok uzak ama gerçekten takıntıya doğru gidiyor, dikkat et.

Back
X