Geciken adet

hayel63

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
131
7
11
24
Merhabalar arkadaşlar sizden bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben kürtaj olalı 7 ay oluyor bu zamana kadr korunmasiz ilişki oldu ama gebelik oluşmadi çocuk sahibi olmak çok istiyorum kürtajdan sonra regl günüm ayin 21 nde düzenli bir şekilde oluyordum son 2 aydır ayin 15 nde ve 16sinda regl olmaya başladım ama hiç gecikmem olmuyor hep gününde oluyordum şuan ise 15 olmam gerekn regl olmadım belki 16 anda olurum dedim şuan ise regl olmadım bir agrim faln yok sadece aşırı halsizlik ve uykum var çok hafifte vajina yanması çok hafif oldu bugün ve yok denilecek kadar bel ve kasık ağrım var çok hafif sabahdan belki regl olrum dedim pet taktım hicbirsey yok tertemiz sizce beklemeliyim ykksa test yapmalimiym eyer yapmaliysam ne zaman yapmaliyim

Direkt kan verin şuan kan verirseniz kesin sonuç alırsınız çünkü gecikmenizdesiniz. İnşallah vardır güzel haberlerle gelin

Direkt kan verin şuan kan verirseniz kesin sonuç alırsınız çünkü gecikmenizdesiniz. İnşallah vardır güzel haberlerle gelin
İnşallah güzel hebeler alırım buraya sizlere haber ederim isde içimde bir sıkıntı var sürekli bu şekilde düşünüp hayal kırıklıgı olduğu için çok korkuyorum kafam çok karışık normalde hiç gecikme olmazdı bu ay olunca acabami dedim bir kaç gün daha bekliyp o şekilde kan vermeyi düşünüyorum belki adetim gelir blmiyorum pisikolojim bozuldu resmen 7 Ayşe aynı düşünce var bende

Direkt kan ver bence testlerle uğraşma zaten en güveniliri kan :)

Yorumunuz için teşekkür ederim peki şuan kan versem cikarmi cevremdekiler en az 1 hafta 10 gün geçmesi lazm diyolr
Hayır canımm regle 5 gün kala kan vermiştim ben ve o zaman bile çıkmıştı. Gecikmesine hiç gerek yok gayet çıkar varsa

Sabah yaptigim ilk test

Aksam kan vermeye gideceğim bir sorun dhaa olackti size önce kanda sonra idrarda gebelik beli oluyor demi kanda daha net cikar
Tabi canım hcg önce kana çok daha sonra idrara karışıyor. Yani idrarda çıktıysa kanda muhakkak çıkar

Kan tahlili yaptım sonuç =90,42 çıktı doktr iki gün sonra gel tekrar kan ver bakalım dedi sizce sorun olurmu
Süper gebesin sorun olmaz canım artışa bakmak için 2 gün sonra tekrar bakmak istemiş mecburen artışın nasıl ilerlediğine bakılacak ki gebeliğin sağlıklı ilerlediğini anlamak için :) hadi hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim ama içimde bir sıkınti var bir kaç kişi dış gebelik olablir diyor veya sağlıksız gebelik olablir diyor çünkü 7 ay önce düşük yaptım bende şuan aşırı stresdeyim hamileligimin tadini bile cikartamiyorm korkuyorm sence yukselirmi değer pazartesi tekrar kan versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…