- Konu Sahibi birtanesi92
-
Merhaba arkadaslar 7 aydir bekleyis icindeyim annelik duygusunu tatmak icin benim adetlerim cok duzenliydi simdiye kadar ama iki aydir gecikmeler yasiyorum birinden duymustum gecike gecik hamile kaliyorum ben diye acaba icinizde bu sekilde hamile kalan varmi
Merhaba arkadaslar 7 aydir bekleyis icindeyim annelik duygusunu tatmak icin benim adetlerim cok duzenliydi simdiye kadar ama iki aydir gecikmeler yasiyorum birinden duymustum gecike gecik hamile kaliyorum ben diye acaba icinizde bu sekilde hamile kalan varmi
Evet benim de 8 gun gecikdi ertesi.ay hamile kaldim Rabbim en kisa zamanda sana ve snn gbi tüm isteyenlere nasip.eder inşallah :)
Benim gecen ay 3 gun gecikti seninki kadar fazla degil ama bu ay hamile kalirim insallah
İnşallah canm bir iki gn hava degisimndende oluo ama benm 8 olnca ck ümtlnmstm ama olmdi ertesi aya nasipmis
Ya bende iliskiden 17 gun sonra tam gunumde adet oldum( hamilelik soz konusu degil mi yani ???
Iliski yasadim . Iliskiden 17 gun sonra adet gunumde kan gordum. Ustune gorme olabilir mi ?Nasl yani anlamdm yenimi.adet oldun
Iliski yasadim . Iliskiden 17 gun sonra adet gunumde kan gordum. Ustune gorme olabilir mi ?
Evet benim ilk yılımdan beri gününde oluyodu son iki ay 10 15 gün gecikti geçen ay da hamile kaldım düşük tehlikem var ama dua edin bana :-(
Benim çok olmadı korunmayı bıraktıktan bir ay sonra oldu sanırım. Şimdi 7 haftalığım inşl atlatırım tehlikeyi ağrı var kasılma var progestan kullanıyorum ama henüz faydası olmadı :-(Gecmis olsun hayırlisi ile kucagina alirsin insallah bebegini ne kadar zamandir istiyordunkac ay sonra hamile kaldin
Evet benim ilk yılımdan beri gününde oluyodu son iki ay 10 15 gün gecikti geçen ay da hamile kaldım düşük tehlikem var ama dua edin bana :-(
Rabbim sifa versin canim bebegini saglikli kucagina al INSALLAH :) Benimde 16gunum.gecti ve ilk defa boyle bisey oluyor. 12.gun kan negatifdi 1hafta daha bekleyecegim.Sen kac gun sonra ogrendin gebeligini canim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok öğrendiğim ay gecikme olmadan test yaptım adet olacağım gün pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?