geciken adetler daha sonra olacak hamileligin belirtisimidir...

birtanesi92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
7
0
1
Tokat
Merhaba arkadaslar 7 aydir bekleyis icindeyim annelik duygusunu tatmak icin benim adetlerim cok duzenliydi simdiye kadar ama iki aydir gecikmeler yasiyorum birinden duymustum gecike gecik hamile kaliyorum ben diye acaba icinizde bu sekilde hamile kalan varmi

Merhaba arkadaslar 7 aydir bekleyis icindeyim annelik duygusunu tatmak icin benim adetlerim cok duzenliydi simdiye kadar ama iki aydir gecikmeler yasiyorum birinden duymustum gecike gecik hamile kaliyorum ben diye acaba icinizde bu sekilde hamile kalan varmi

Bende oyle biliyorum tatlım. Seni konuma davet ediyorum. Agnuscaston (hayit hapi) kullanan varmi başlıklı konuma :) inşallah orda bebis sahibi olacak seyler okursun

Evet benim de 8 gun gecikdi ertesi.ay hamile kaldim Rabbim en kisa zamanda sana ve snn gbi tüm isteyenlere nasip.eder inşallah :)

benimde adetlerim 30 günde bir oluyordu. hiç şaşmazdı hatta saati bile şaşmazdı. 2 aydır 4 gün gecikiyor bu ayda yine 4 gün geçti adet belirtileri çok fazla ama hala adet olamadım... sizce sıkıntı mı var yoksa dediğiniz gibi vücudum hamileliğe mi uyum sağlıyor. tecrübe edenler yardımcı olursa cok sevinirim bu ay da gecikince çok üzüldüm çünkü düzensizleşiyor mu diye :5:

Evet benim ilk yılımdan beri gününde oluyodu son iki ay 10 15 gün gecikti geçen ay da hamile kaldım düşük tehlikem var ama dua edin bana :-(

Gecmis olsun hayırlisi ile kucagina alirsin insallah bebegini ne kadar zamandir istiyordunkac ay sonra hamile kaldin
Benim çok olmadı korunmayı bıraktıktan bir ay sonra oldu sanırım. Şimdi 7 haftalığım inşl atlatırım tehlikeyi ağrı var kasılma var progestan kullanıyorum ama henüz faydası olmadı :-(

Evet benim ilk yılımdan beri gününde oluyodu son iki ay 10 15 gün gecikti geçen ay da hamile kaldım düşük tehlikem var ama dua edin bana :-(

Rabbim sifa versin canim bebegini saglikli kucagina al INSALLAH :) Benimde 16gunum.gecti ve ilk defa boyle bisey oluyor. 12.gun kan negatifdi 1hafta daha bekleyecegim.Sen kac gun sonra ogrendin gebeligini canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

ne alakası var canım ya önceki ayla diğer ayın ben anlamadım :)

Rabbim sifa versin canim bebegini saglikli kucagina al INSALLAH :) Benimde 16gunum.gecti ve ilk defa boyle bisey oluyor. 12.gun kan negatifdi 1hafta daha bekleyecegim.Sen kac gun sonra ogrendin gebeligini canim?

Yok öğrendiğim ay gecikme olmadan test yaptım adet olacağım gün pozitif çıktı :-)

Yok öğrendiğim ay gecikme olmadan test yaptım adet olacağım gün pozitif çıktı :-)

Anladim tatlim RABBim saglikli kucagina almayi nasip etsin insALLAH :) benim merak ettigim en gec ne zaman ogrenmis olan arkadaslar var.bazi arkadaslar 20-25-30gun sonra negatifler ciktigi halde bi anda pozitifo gormusler o yuzden benimde kafam cok karisik :O :) :)

Back
X